СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..pa ustvari i bilo je prikladno i onda,
al meni Joca ide pre podne u školu, ujutru je hladnjikavo,
Bane, popodne, je nosio neke tanje pantalone, troffrtaljke.

Mici, a bazen kakav je na naduvavanje?
Njega ste i prošle god, jel tako?
To je sad vrlo popularno i praktično, kupiš jednom i ne moraš na bazen.
Najgore su popularne stvari,potrosacko drustvo... fuj

cao drugari!
ja upala u nekakvu letnju guzvu pa ne mogu da se iscupam :)
skupili se nekakvi poslovi, al se nazire slobodno vreme... i moja cera bila na ekskurziji, ali zbog poslova nisam ni osetila da nije bila kuci :aha:
a sad ove nedelje samo njeno vreme... poslednja nedelja prvog razreda, pa zavrsna priredba... pa nam gostuje poznata baletska grupa, a moja cera i njene drugarice sa baleta ce im biti nakakva predgrupa... ne treba da pricam kakvo uzbudjenje vlada u nasoj kuci...
i mi pripremamo bazen za dvoriste, pa ce biti brckanja nadam se vec sledece nedelje...

Eli jel se javio Luka? Kako im je na ekskurziji? Cmok za vas!
Ma Luka je bio na jednodnevnoj ekskurziji, vodili gradsku decu da vide domaće životinje, vratili su se u 18h.
Danas smo išli u Bijeljinu, u kolima nam je 2 sata u sitna crevca prepričavao koje sve životinje je video i onda sve što zna o njima. Mm i mene je udavio, ali ga je Miloš za divno čudo slušao zainteresovano. Meni je najzanimljivije bilo da slušam o zemunici, volela bih ja to da vidim pa mi je Luka obećao da će me on voditi u Mali Iđoš da mi je pokaže. :D

cao drugari!
ja upala u nekakvu letnju guzvu pa ne mogu da se iscupam :)
skupili se nekakvi poslovi, al se nazire slobodno vreme... i moja cera bila na ekskurziji, ali zbog poslova nisam ni osetila da nije bila kuci :aha:
a sad ove nedelje samo njeno vreme... poslednja nedelja prvog razreda, pa zavrsna priredba... pa nam gostuje poznata baletska grupa, a moja cera i njene drugarice sa baleta ce im biti nakakva predgrupa... ne treba da pricam kakvo uzbudjenje vlada u nasoj kuci...
i mi pripremamo bazen za dvoriste, pa ce biti brckanja nadam se vec sledece nedelje...

I vi završnu priredbu na kraju prvog razreda, ko i Gabrijel :D
Kod nas u školi samo na kraju četvrtog.

- - - - - - - - - -

Ma Luka je bio na jednodnevnoj ekskurziji, vodili gradsku decu da vide domaće životinje, vratili su se u 18h.
Danas smo išli u Bijeljinu, u kolima nam je 2 sata u sitna crevca prepričavao koje sve životinje je video i onda sve što zna o njima. Mm i mene je udavio, ali ga je Miloš za divno čudo slušao zainteresovano. Meni je najzanimljivije bilo da slušam o zemunici, volela bih ja to da vidim pa mi je Luka obećao da će me on voditi u Mali Iđoš da mi je pokaže. :D

Super,..mlađi brat upija iskustvo starijeg..:D

[/B]

Sve sve ali boldovano,gradjanin je stanje uma a ne mesto boravka. :)

Ići ćemo naredne nedelje, tamo utorak,sreda otprilike.
A ostaćemo do 6. ili 7. avgusta jer preko puta moje kuće (znači bukvalno preko puta) tad počinje neki Love Fest
..prošle godine je na probi toliko treštala muzika da smo morali da otvorimo prozore da ne popucaju...treslo se staklo skroz.
...sem toga dosta je posećen taj festival, tražiće ljudi mesto za spavanje,(izdajemo sobe) pa da oslobodimo.

I vi završnu priredbu na kraju prvog razreda, ko i Gabrijel :D
Kod nas u školi samo na kraju četvrtog.

nije to neka ko zna kakva priredba, ali u petak, zadnji dan skole ne nose knjige vec idu u sportsku salu gde ce da pevaju i odigraju po nesto a roditelji dodju da gledaju... zajedno prvi, drugi i treci razred, a cetvrti ima praaavu priredbu u pozoristu :)

- - - - - - - - - -

[/B]

Sve sve ali boldovano,gradjanin je stanje uma a ne mesto boravka. :)

sledeci put pre nego sto izvuces kandze, bilo bi dobro da naostris nokte.
boldovala si "gradska deca", a komentarises rec "gradjanin". to su svakako razliciti pojmovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back