СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blago tebi...
Kad se promeni sat meni treba nedelju dana da se naviknem...zato ne volim kad se menja.

- - - - - - - - - -

Dobro jutro svima! Miciiii, danas idem sa mojim detetom na neku priredbu na kojoj će on predstavljati niže razrede svoje škole. E baš bih volela da tebi odrecituje pesmicu, da čujem šta ti misliš, ti ćeš mi reći iskreno. :D

Javi kako je prošlo :D

Ово није ужас већ двапут горе од ужаса!!!
http://www.nezavisne.com/umjetnost-...eseci-i-nevjerojatnih-21-kilogram-236261.html
И мајка која је потражила лекарску помоћ када је схватиила да осмомесечна беба од 21кг(!!!) има потешкоћа у кретању:sad2:... мада не знам какве би кретње биле специфичне за бебу тог узраста сем да се преврће, седи и евентуално пузи напред-назад.

Evo devojke, da se pohvalim. Ipak je bilo takmičenje, a ne priredba.
U kategoriji od I-IV razreda, Luka nije osvojio medalju, ali je odobio nagradu za izuzetan nastup i bio je jedini nagrađeni prvak. :heart:
luka-na-takmicenju-recit-1.jpg
101560655229711144781251-1.jpg

I naravno, obavezna fotka sa bratom :D
img20140326170118-1.jpg

Eto, majkino srce je puno, a učiteljica je oduševljena i sutra ga vodi kod direktora škole da se pohvale i da pokažu zahvalnice i nagradu. :D

Evo devojke, da se pohvalim. Ipak je bilo takmičenje, a ne priredba.
U kategoriji od I-IV razreda, Luka nije osvojio medalju, ali je odobio nagradu za izuzetan nastup i bio je jedini nagrađeni prvak. :heart:
luka-na-takmicenju-recit-1.jpg
101560655229711144781251-1.jpg

I naravno, obavezna fotka sa bratom :D
img20140326170118-1.jpg

Eto, majkino srce je puno, a učiteljica je oduševljena i sutra ga vodi kod direktora škole da se pohvale i da pokažu zahvalnice i nagradu. :D
Bravo za Luku,mama i treba da si ponosna! :klap: On je izgleda bio najmadji ucesnik...

pa,da,malo i u obilazak bliznje rodbine... par dana preoleti zacas,a i puno mi je lakse sada kada smo u svom stanu... prije smo stalno boravili kod njegovih,iskreno receno,nikad se nisam posteno ni odmorila,kuvala uvek za sve,pa i rodbina uvek im neka dodje.. inace smo se lepo slagali,za sve ove godine se nikad nismo posvadjali,ali sada mi je i bolje i lakse... odem u goste,provedemo i citav dan ako treba,opet skuham,ali zato se vracamo u svoje krpice i imamo svoju koliku toliku privatnost..

Kako ste drage moje,dragi moji? Meni uvek izmami osmeh na lice kada ujutro kroz prozor vidim sunce. :) Danas moje dete sa drugarima iz grupe ponovo ide u Starli na igranjac. Zamislite kada su se oni međusobno dogovorili da će ići,čak i to kog dana,pa samo obavestili vaspitačice i nas roditelje. Mi ovako:eek:. Cele nedelje samo slušamo. U četvrtak idemo u Starli. Inače to je zabavni park za decu ako neko ne zna. I tako imamo program za danas predveče. U 15 do 4 popodne ga kupim iz vrtića pošto ima i sportić danas,idemo kući da ručamo,i onda pravac zezancija sa drugarima. :zper:

Hvala vam svima na lepim rečima, a moram da napomenem da nije bio najmlađi, bilo je još prvaka, bilo je jako puno dece, svi smo se već smorili dok smo dočekali da odrecituju pa je zato ovaj uspeh još veći. Učiteljica kaže da će Luka tek da se pokaže, a ja se mislim - ako se Jovana ispiše iz recitatorske sekcije, neće ni Luka više recitovati. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back