СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poletarac :lol:

Kad krene ova sitna kiša...bez namere da stane.. :roll:
Уствари Невен, Чика Јова Змај, Тимоти Џон Бајфорд!
Бтв баш ми је драго да је пре неку годину Бајфорд добио националну пензију, нашло се неколико будала које су му то оспоравале!

Oduvek sam volela Bajforda I bilo mi je bas cool sto je odlucio da ostane da zivi kod nas :)
I ovde je nocas pocela kisa, dobro sto smo ugrabili da posadimo luk u subotu jerbo ko zna kad ce prestati. Samo mi zao ovih vockica koje su procvetale, nista od njih nece ostati posle ovog vetra I kise. Nego Poznavaoce, znas li nesto o kruskinim stetocinama :) Pojavile se neke crne bube, od jedno 5 mm sa crvenom glavom. Ici ce MM ovih dana u poljoapoteku al reko da pitam znalca :) Udju u casicu I copaju, a taman sam mislila da uopste ne prskamo. Izgleda da nema leba bez bar malo hemije.

Oduvek sam volela Bajforda I bilo mi je bas cool sto je odlucio da ostane da zivi kod nas :)
I ovde je nocas pocela kisa, dobro sto smo ugrabili da posadimo luk u subotu jerbo ko zna kad ce prestati. Samo mi zao ovih vockica koje su procvetale, nista od njih nece ostati posle ovog vetra I kise. Nego Poznavaoce, znas li nesto o kruskinim stetocinama :) Pojavile se neke crne bube, od jedno 5 mm sa crvenom glavom. Ici ce MM ovih dana u poljoapoteku al reko da pitam znalca :) Udju u casicu I copaju, a taman sam mislila da uopste ne prskamo. Izgleda da nema leba bez bar malo hemije.
Знам за крушкину буву, али она сише сокове из стабла и грана крушке и тамани се Мовенто-ом, али нисам срео инсекте који једу чашицу цвета и заметнути плод.

Zoljjo sreća srećan radost,stigao mužić,e pa uživajte....Koliko ostaje? Jel pala odluka šta ćete ti i malena? Jel idete,ostajete?

nedo evo gliste izmigoljile na ovoj kišurdi,samo ih preskačem na asfaltu. :)

skandia
zar kod vas i sneg pao? Meni dovoljna ova kišurda,mrzim kišu iz dubine duše. Znači ujutro detetu kaput,pa na kaput kabanicu,pa torbu,pa još kišobran da torba ne pokisne. Ne moram da govorim da je bio mokar dok smo stigli do vrtića. Ja kaput,druga torba na leđima i kišobran. Dok smo stigli do vrtića meni i lakat bio mokar toliko sam pokisla ispod kišobrana. A nisam neki idiot koji ne zna držati kišobran u ruci. Nego pada nenormalno,a duva vetar. Misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Izem proleće. Hoću sunce!

I sada veličanstveno sunce isčekujuće jutro iliti dan svima!

Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kišaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dole oblaci,uaaaaaaaaaaaa slivnici na ulicama koje nisu očišćenje i pola metra vode stoji na putevima,uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

pa to su ti ti veliki projekti - beograd na vodi, novi sad na vodi i tako redom svi gradovi i varosice... :)
o odlazenju - nista definitivno nismo resili. nas dve za sad mozemo jedino da idemo kao turisti, a to nam je dosta skupo. neki dan sam skoro pala u depresiju - brat u izraelu, sestra u kanadi, muz u norveskoj.... takva nam sudbina valjda
i naravno ja uvek imam anegdotu: kad je sestra dobila papire da ide u kanadu njena drugarica joj kaze - jao, ja bih umrla od straha... sama, tako daleko, u nepoznato-. a sestra joj kaze - bolje da umrem od straha u nepoznatom nego od gladi u poznatom-.
razum mi kaze da treba da idemo i to sto pre, ali razum se zadnji pita :lol:

Знам за крушкину буву, али она сише сокове из стабла и грана крушке и тамани се Мовенто-ом, али нисам срео инсекте који једу чашицу цвета и заметнути плод.
Kruskina buva napala prosle godine par stabala, potamanila skoro sve, srce da te zaboli. Ali ovo je nesto cudno, nikad nisam videla. Doduse, ja sam gradsko dete, ali volim moje vocke i brinem se za njih :)

I ovde se izmililo sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,moje najdraže! Mada nije baš toplo napolju kako se čini kada pogledaš kroz prozor,ipak treba biti oprezan i obući se slojevito. ali neeeeeeeeeeeeeeeeema kiše,ah,koje olakšanje. Znam ja da treba kiša zemlji,i da su poljoprivrednici jedva dočekali istu,i da je i ovako zemlja isuviše suva pošto znamo kakva je bila zima,ali ja volim sunce,šta da radim.

Jel ste popili kaficu? Jel sad može neka limunadica,kolačić? Ko se javlja da pravi? :) Evo ja kao živi multipraktik da upregnem konje. :strika::sije::kuvar5::mesi::metla::metla2::tambalamba:

I ovde se izmililo sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,moje najdraže! Mada nije baš toplo napolju kako se čini kada pogledaš kroz prozor,ipak treba biti oprezan i obući se slojevito. ali neeeeeeeeeeeeeeeeema kiše,ah,koje olakšanje. Znam ja da treba kiša zemlji,i da su poljoprivrednici jedva dočekali istu,i da je i ovako zemlja isuviše suva pošto znamo kakva je bila zima,ali ja volim sunce,šta da radim.

Jel ste popili kaficu? Jel sad može neka limunadica,kolačić? Ko se javlja da pravi? :) Evo ja kao živi multipraktik da upregnem konje. :strika::sije::kuvar5::mesi::metla::metla2::tambalamba:
Evo upravo pijem popodnevnu kaficu,a moze i limunadica i kolacic,sto da ne. Ti si bas bila vredna danas :)

Ja imam samo jedno dete,ali po priči svojih drugarica koje imaju više dece,može da kasni faza kada postaju ljubomorni,i traže pažnju na sve načine,pa i ovako da oponašaju mlađeg batu ili seku i na taj način pokušavaju da privuku pažnju koja im nedostaje. Po onome što sam čula od majki sa više dece važno je da vas dvoje sami bez mlađeg deteta provodite kvalitetno vreme zajedno svaki dan,ako je to samo i sat vremena,to detetu puno znači.

- - - - - - - - - -

E da i dobrodošla na temu!

Dobro vece svima,evo i ovde da se upisem :)
Starije dete (4 godine) je pocelo da oponasa mladje (14 meseci) iako sve zna sama da radi,trazi da je hranim,da je oblacim,da je uspavljujem,cak i u vrticu trazi vaspitacice isto to da rade,da li je samo faza ili ne?

Најнормалније понашање, љубомора, добро ти је рекла Мици - проведи неко време само са њом и хвали је што више.

images

Dobar jutar i od mene ova malčice zakasnelo! :) Ali sunce sije,gora zeleni,hihihi! Mantram da sutra i u petak neće padati ta kiša koju najavljuju.

Kamael ti si baš poranio ili ti se završavala noćna smena? A-a-a? Jesam pogodila? Ma verovatno nisam.:manikir::besna:

Poznavaoče ti baš umeš nekad(često) da me udariš u dušu kao sa ovom problematikom vikenda i sat manje spavanje. :rtfm::besna:

Ved i ja mrzim ovo dva puta godišnje previjanje sata. Taman se naviknem da kasnije svane u zimskom periodu,kad ono ajmo na sat ranije,i u 5 već me baca krevet napolje jer ej,sija sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ufffff. Znam meni ništa nije dobro ovh dana. :think::whistling:

IvanaMia jel ti veliko dete ide u vrtić? Kako provodite vreme zajedno posle vrtića ako ide naravno,ili kako ako ne ide u vrtić?

Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja bih tako rado poslušala Luku! Držim mu fige na rukama-nogama,i obavezno javi kako je prošao nastup.:cmok2::super:

- - - - - - - - - -

skandia,elektrika jel se prva kafa već popila? Pokret na posao? Hmmmmmmmmmm?

nedo mila jesi tu negde? Sutra kažu kiša,odmah ja pomislih na tebe kao dobra forumska drugarica. :)

Mici, kako ja tebe volim. Uvek svakog spomeneš, za svakog imaš lepu reč, ništa ti nije teško. :D Ja se isto ne radujem što će nam uzeti sat vremena sna, ali će kasnije padati mrak, a i moji klnici već jedno dve nedelje ustaju ranije tako da je njima već pomeren sat. Tačno nas ovo sunce budi, zove napolje. Samo još da otopli i žurkaaaaaaaaa! :zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back