Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
I pućka po baricama,to je znak da će još dugo padati. Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Živele tropske suve vrućine!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Уствари Невен, Чика Јова Змај, Тимоти Џон Бајфорд!Poletarac
Kad krene ova sitna kiša...bez namere da stane..![]()

Pojavile se neke crne bube, od jedno 5 mm sa crvenom glavom. Ici ce MM ovih dana u poljoapoteku al reko da pitam znalca
Udju u casicu I copaju, a taman sam mislila da uopste ne prskamo. Izgleda da nema leba bez bar malo hemije.Знам за крушкину буву, али она сише сокове из стабла и грана крушке и тамани се Мовенто-ом, али нисам срео инсекте који једу чашицу цвета и заметнути плод.Oduvek sam volela Bajforda I bilo mi je bas cool sto je odlucio da ostane da zivi kod nas
I ovde je nocas pocela kisa, dobro sto smo ugrabili da posadimo luk u subotu jerbo ko zna kad ce prestati. Samo mi zao ovih vockica koje su procvetale, nista od njih nece ostati posle ovog vetra I kise. Nego Poznavaoce, znas li nesto o kruskinim stetocinamaPojavile se neke crne bube, od jedno 5 mm sa crvenom glavom. Ici ce MM ovih dana u poljoapoteku al reko da pitam znalca
Udju u casicu I copaju, a taman sam mislila da uopste ne prskamo. Izgleda da nema leba bez bar malo hemije.
Zoljjo sreća srećan radost,stigao mužić,e pa uživajte....Koliko ostaje? Jel pala odluka šta ćete ti i malena? Jel idete,ostajete?
nedo evo gliste izmigoljile na ovoj kišurdi,samo ih preskačem na asfaltu.
skandia zar kod vas i sneg pao? Meni dovoljna ova kišurda,mrzim kišu iz dubine duše. Znači ujutro detetu kaput,pa na kaput kabanicu,pa torbu,pa još kišobran da torba ne pokisne. Ne moram da govorim da je bio mokar dok smo stigli do vrtića. Ja kaput,druga torba na leđima i kišobran. Dok smo stigli do vrtića meni i lakat bio mokar toliko sam pokisla ispod kišobrana. A nisam neki idiot koji ne zna držati kišobran u ruci. Nego pada nenormalno,a duva vetar. Misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Izem proleće. Hoću sunce!
I sada veličanstveno sunce isčekujuće jutro iliti dan svima!
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kišaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dole oblaci,uaaaaaaaaaaaa slivnici na ulicama koje nisu očišćenje i pola metra vode stoji na putevima,uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kruskina buva napala prosle godine par stabala, potamanila skoro sve, srce da te zaboli. Ali ovo je nesto cudno, nikad nisam videla. Doduse, ja sam gradsko dete, ali volim moje vocke i brinem se za njihЗнам за крушкину буву, али она сише сокове из стабла и грана крушке и тамани се Мовенто-ом, али нисам срео инсекте који једу чашицу цвета и заметнути плод.

Evo ja kao živi multipraktik da upregnem konje. 

Evo upravo pijem popodnevnu kaficu,a moze i limunadica i kolacic,sto da ne. Ti si bas bila vredna danasI ovde se izmililo sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,moje najdraže! Mada nije baš toplo napolju kako se čini kada pogledaš kroz prozor,ipak treba biti oprezan i obući se slojevito. ali neeeeeeeeeeeeeeeeema kiše,ah,koje olakšanje. Znam ja da treba kiša zemlji,i da su poljoprivrednici jedva dočekali istu,i da je i ovako zemlja isuviše suva pošto znamo kakva je bila zima,ali ja volim sunce,šta da radim.
Jel ste popili kaficu? Jel sad može neka limunadica,kolačić? Ko se javlja da pravi?Evo ja kao živi multipraktik da upregnem konje.
![]()

Dobro vece svima,evo i ovde da se upisem![]()
Starije dete (4 godine) je pocelo da oponasa mladje (14 meseci) iako sve zna sama da radi,trazi da je hranim,da je oblacim,da je uspavljujem,cak i u vrticu trazi vaspitacice isto to da rade,da li je samo faza ili ne?

Ali sunce sije,gora zeleni,hihihi! Mantram da sutra i u petak neće padati ta kiša koju najavljuju.