СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može oma sada što se mene tiče - odvela sam dete u vrtić, a ne idem na posao (nemajka jedna, da nijedna). Vadim se kod savesti da moram da ispišem knjižice, ali zarad dobre trač partije, mogu knjižice pisati i noćom kad Niki spava. ;)
... nego, imam utisak da nisam dovoljno naglasila - jao što je LEEEEEPOOOOOO kad odvedeš dete u vrtić, a nigde ne žuriš i vratiš se u mirnu kuću i pijuckaš kaficu natenaaaaaneeeeeee :kafa: Moraću ovo još koji dan da uradim. :manikir::manikir: :klap:

Dobar jutar žene, šta se radi? Evo ja pijem kaficu u mom novom stanu to da sepohvalim naravno :) Da se požalim je to što nam i sutra dolazi majstor, da pozavršava nešto al opet, deset dana duže neg što je rekao :/ - O pa vi se već uselili, ja mislio nećete još mesec dana. Msm se, vidim da si to mislio.
Uglavnom, istrošili smo se haos...iju bolje da ne mislim. Al nam je stančić slatkiš, baš sam srećna

Samo da se javim, i da vas pozdravim

joooooooooooooooooj Eli kako dobra reklama...mene je rasplakala,eto...i što me je fasciniralo,da najmanje reklamira prašak za pranje,nego mi se čini da prvenstveno reklamira dečju radost i slobodu,i tek onda OMO...izuzetna reklama...i upravo tu slobodu bi trebalo da damo svojoj deci,da lete sa ogromnim krilima i osvajaju svet...super što si okačila...

ja sam svom zabranila da skace sa tog zida, dole je beton... u pitanju je neki spomenik i vecina prisutnih mama mi rece da sam bez razloga plasljiva, te da trebam da dam detetu vise slobode
posle nekog vremena moja nemirnica se nasla ispod tobogana u pesku i kako je primetila da je svi gledaju tako je pocela da se valja. ja nisam bas nikako reagovala. nije ugrozavala nikoga, a ni ona ni na koji nacin nije bila ugrozena... inace ne ocekujem da iz parka ili sa igralista dodje kuci cista... i onda mi opet one iste mame rekose da vidim sta mi dete radi... ja zbunjena - sta radi? - pa prlja se!-rekose
eto, ja se nekako plasim tog skakanja, a prljanja manje... ali sam od juce pocela da razmisljam - da li sam u pravu?

Jesi :lol:

Ni ja svom ne branim ni skakanje ni valjanje po pesku, a najmanje me od svega brine da li ce se uprljati. Pobogu pa prljavo se opere a ako I ne moze neka fleka da se skine tu garderobu ionako brzo prerastu, nece to isto do skole da nosi...
A ako skoci pa povredi se, pa sta cu, zalecice se, ne skace sa bandzi dzampa, kako da nauci da bude vest ako se ne pentra, ne vere I ne skace? Da sedi I bude trut?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back