Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.731
Ta kesica kod dečaka odlično funkcioniše. Zalepiš mu, staviš pelenu, i on fino u to piški. Posle odlepiš, prespeš u flašicu i nosiš u laboratoriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ću ujutru pa mm nosi. Valjda će biti sve ok. A dal ćemo sutra u vrtić videćemo, on nema nikakve simptome osim tog nosa prokletog a tamo bi bio 2,3 sata sutra. Mada sumnjam da će i toliko izdržati drugi dan. Krivo mi je samo što nas ova prehlada potkačila za vreme adaptacije a ovako kako je može još nedelju dana da traje jer on skroz normalno f-niše samo ga nos smara 
ali to je bilo smešno plakanje, ni nalik onom u ponedeljak, opet je počeo onaj mali da plače i zato. Msm roditelji mu došli da ga vide i otišli
Imam pitanje, dal urin sme da stoji 24h?? Malac piškio tek oko 9 a laboratorija radi 7-9 pa smo mislili sutra da nosimo.
Inače klinac mi bio u vrtiću danas!Prošlo sve ok, odneli ga oko 9.30 - 12h otprilike i nije plakaoPozdravili se, on odmah otišao sa vaspit, ona me zvala u 11 da kaže da je odličan, kao igra se, bili napolju, samo je jednom rekao mama i poveo je ka vratima i ona mu rekla kao mama je otišla u radnju da kupi čokoladu i on nastavio da se igra. Jedino kad sam otišla po njega su plakali, svo troje![]()
ali to je bilo smešno plakanje, ni nalik onom u ponedeljak, opet je počeo onaj mali da plače i zato. Msm roditelji mu došli da ga vide i otišli
J*bt.No comment. Ali za drugi dan 2, 2 ipo sata ja prezadovoljna. Na kraju vaspit ga pita kako smo pevali ti i ja on počne da peva. Samo da se nešto ne promeni.![]()

Imam pitanje, dal urin sme da stoji 24h?? Malac piškio tek oko 9 a laboratorija radi 7-9 pa smo mislili sutra da nosimo.
Inače klinac mi bio u vrtiću danas!Prošlo sve ok, odneli ga oko 9.30 - 12h otprilike i nije plakaoPozdravili se, on odmah otišao sa vaspit, ona me zvala u 11 da kaže da je odličan, kao igra se, bili napolju, samo je jednom rekao mama i poveo je ka vratima i ona mu rekla kao mama je otišla u radnju da kupi čokoladu i on nastavio da se igra. Jedino kad sam otišla po njega su plakali, svo troje![]()
J*bt.No comment. Ali za drugi dan 2, 2 ipo sata ja prezadovoljna. Na kraju vaspit ga pita kako smo pevali ti i ja on počne da peva. Samo da se nešto ne promeni.![]()

Mini urin nikako ne sme da stoji, mora da se odnese u max sat vremena od uzimanja.
Auu sad ćeš morati svaki dan čokoladu u vrtić-to kanda vaspitačica hoće nešto da ti kaže![]()

...bravoooo, znaci bice to sve ok
...nasa Cupavica danas prvi put ostala da spava u vrticu...ona ide od 10h pa do 15h, danas je samo spavala pa dosla cerka za nju, sutra ostaje celi dan
...e sad posto prekosutra dolazi kod mene na nekih 7-10 dana, videcemo kako ce biti kad se vrati, ali ne bi trebalo da bude problema kad ih vec do sad
nije bilo...
Ma da, ako je bilo ok tih prvih par sati biće ok i to. Ne registruju oni vreme, dal je 2,3 sata više kapiram, ako im je zabavno njima je svejedno.
Moj miš ostaje do 12 prve dve nedelje, ne budu tamo na spavanju te dve ned dok se ne naviknu, tako da je tamo 3 sata za sad a za nedelju dana će ostajati do 14, 14.30h. Ne radim još pa ga neću duže ostavljati, nema potrebe.

...naravno da oni nemaju osecaj vremena, i dobro je da je tako, manje stresa za njih
...inace gospodjicca je trebala juce da spava tamo, ali nije malo se igrala sa vaspitacicama, taman da se na njih
lepo navikne....da se upoznaju, pa su posle zvale cerku da dodje po nju, kazu nisu htele da je muce da spava kad
ne pokazuje znake pospanosti...nema veze, i onako sad nece ici par dana pa kad se vrati neka se navikavaju svi
zajedno....
...ona ne spava ni kod kuce svaki dan, kako kad, to joj je na mamu, ni mama joj nije spavala u toku dana,
prestala oko drugog rodjendana ali je bar spavala od 20h do 7h..bez budjenja, a tako i Cupavica....ne moze bas
sve po nasoj volji![]()

) 

Nisi jedina i ja jos malo moram na posao...Dobro jutro!
Ja naravno na poslu, pijem kafu i tražim čačkalice za kapke.
Mrzim da radim subotom iako svašta može da se odradi jer nema telefona i sastanaka, ali ja je bojkotujem i isključim mozak. Niko ne radi subotom osim mene.
Drago mi je da su deca dobro, tako i treba da bude!
Moj Luka kašlje najstrašnije, Miloša je prošlo. Jesen je lepa što kaže moja mama, ali kad ujutru ustanem pa se zaledim i moram da oblačim jaknu to je baš tuga...![]()

Moj decak je dobro poneo anesteziju... Oni su doduse deci davali neki sirup,a posto je ovaj moj povratio(to sam i te kako slutila),oni su njemi morali dati preko vene.. To je valjda isto,samo brze djeluje i mora da se bockaSkandia maleni ti je presladak...pričaj kako je bilo,kako je podneo anesteziju,kako je sada????...drago mi je što je sve prošlo u redu...jeeeeee...
hajde radni narode,dobro jutro,idemo u nove pobede!!!!!
Njemu posle toga bilo sve smeno i svejedno,iyvodio kojesta,tako da sam se u par navrata morala i nasmejati u toj mojoj muci.... Najvise se smejao onom sto su mu stavili na prst posle sprice,ne ynam kako se to zove,to ga je naprosto fasciniralo i samo je vrtio prst sa tim i buljio u to i smejao se.... Onda sam ga otpratila do sale,e onda je mami bilo lose,ne podnosim te mirise u bolnici, a pred operativnom salom je bio tako intezivan i jak taj miris da mi jepozlilo.. Nesto vise od sat vremena su me pozvali k njemu,brzo se probudio,malo smo bili na intezivnoj a onda opet u sobu... Prvi dan je imao malo jace bolove ali je ipak dobro spavao,za razliku od jednog decaka koji je bio sa nama u sobi,on je svaku noc plakao... I, to je to,sada smo kuci,mama mu ugadja,ponekad ga zaboli a zali se i na usi(dr. kazu da je to sve povezano i normalno),onda mu dam lek i njemu ubrze bude bolje.. Isto tako su napomenuli,dase cuvamo jos,jer ipak moye doci do krvarenja oko 8-og,9-og dana..Jeste i prolece je lepo....Recimo proleće!
Ja volim proleće jer me ono oživi posle turobne i sumorne zime.![]()
Zene sta mslite,jel`smeje da jede palacinke? Juce je ceo dan trazio da jede palacinke i nista drugo,a one su malo znate vec onako gnjecave,da mu nece naskoditi?. Ja zaboravila u bolnici da pitam,a on najvise voli palacinke da jede.

Nisam jako zimogrožljiva, pa mi jutra još nisu hladna, a dani divni, topli, ali ne i prevrući, pa da se topim i znojim. Baš se radujem kad rana jesen potraje bez velikih kiša i hladnoće... sećam se nekih godina da smo u ovo doba već debele jakne nosili