Samo da se javnem, mi danas krenuli u vrtić

Tj adaptacija počela, pošto smo preošle nedelje bili s malcem nekih pola sata u vrtiću, on se tad igrao, bio tamo sam, tj bez dece, ovo mu je treći put da vidi vaspitačicu ona je predložila da ga ostavimo na sat vrem danas, da vidimo šta će biti.Tako smo i uradili, o n se zaigrao, javili mu se, on ništa, nastavio da se igra, ja se šokirala, reko moja briga uzaludna kanda bila

Medjutim za pola sata su nas nazvali jer je plakao. Počeo je da plače kad je drugo dete zaplakalo, to je bio okidač

Kad sam ga uzela nije hteo da se odvoji od mene, zalepio se za moje lice, obuhvatio me rukama što je više mogao...Mišica.Otišli smo, šetali, naravno za par min ko da ništa nije bilo.Vraćamo se kući, prolazimo pored vrtića a on pokaže na njega, al ništa negativno hvala bogu. Vrtić nam 5 min od kuće-peške

Sve je super za sada, jako sam zadovoljna, nov vrtić, tj nije nov al na toj adresi jeste, baš je lepo unutra, vaspitači su super, svaku moju rečenicu je ona znala šta ću da kažem

, uliva poverenje, program odličan, njih 3 za sad upisanih malaca tako da mi je to bolje za privikavanje jer ga neću ubaciti medju 20 dece...Nadam se da će i ostati pozitivno sve, videćemo. A sutra je drugi dan, trebalo bi do 12h da ostane sam...Videćemo kako će ići.Uglavnom, moja mišica otišla u svet