СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
добро јутро!!!
има ли кога???
ја сам толико спавала ко блесава
јуе поподне одвалим један сат и легнем опет у 10 увече
и развалим се до пола осам
изгледа да ме стиго умор

па да, уствари свако има различите потребе за сном
иначе, ја ако не легнем у 10 увее, ујутру нисам ни за шта (а будим се око 7 без обзира на све)
обично преко дана не спавам, а ако се баш и деси да заспим, онда увее не могу баш у 10 у кревет
ал јуче...ето

ćao društvo!...mi švrljamo ovih dana baš puno...juče smo bili u Bečeju na Tisi kod prijatelja...drage moje ono je tamo Raaaaaaaaaaaaaaaj...hoću i ja vikendicu na Tisi...taj mir je fantastičan, a tek priroda....jela sam najbolju ribu sa roštilja IKAD....Gabriel je kako smo krenuli kući skoro odmah zaspao u kolima...
a danas idemo na riblju čorbu na Dunav...tako da može da se kaže da imamo rečne i riblje dane:super:

Mini maleni je prelep:heart:...

onda sam i ja kokoška...u 10 uveče sam već ukomirana,i nisam nizašta...ali ovaj moj mali šef svaki dan ustaje u 6,pa treba izgurati snjim ceo dan...evo sad stigli sa Dunava,bilo nam je super...puni smo peska,ali smo se nauživali...i moram da kažem da ovaj moj sve više priča...danas smo sedeli pored obale i gledali brodove i čamce,i lepo popričali:klap::super::worth::D

onda sam i ja kokoška...u 10 uveče sam već ukomirana,i nisam nizašta...ali ovaj moj mali šef svaki dan ustaje u 6,pa treba izgurati snjim ceo dan...evo sad stigli sa Dunava,bilo nam je super...puni smo peska,ali smo se nauživali...i moram da kažem da ovaj moj sve više priča...danas smo sedeli pored obale i gledali brodove i čamce,i lepo popričali:klap::super::worth::D

наравно да сте причали Мици :super: :klap:
а ти бринула...мсм што је и нормално
ал знала сам да ће то све бити у реду

Ja zavidim svima koji su ranoranioci. Vama dan traje mnogo duže nego meni.
Ja kad ne radim pola dana prespavam. Pod uslovom da nema dece.
Juče sam radila, a danas je trebalo da se naspavam, ali je mm dogovorio celodnevni izlet u Stanišić sa polaskom u 8h.:roll: Moram da ustanem kao da idem na posao.:sad2:
Naravno gunđala sam čim sam ustala, ali nije bilo druge, društvo već čekalo dole na terasi. I kafu su mi spremili u mojoj rođenoj kući.
I naravno posle kafe sam bila bolje volje. A Stanišić preeedivan! :zaljubljena: Vredelo je ranog ustajanja!

Uskoro ćemo ponovo, ali ćemo povesti i decu.:super:
Sad smo išli kao golupčići pa smo se i na miru odvalili za ručak. Svi su jeli jagnjetinu osim mene naravno, ali kada su mi doneli VANGLU pileće salate mislila sam da ću se izvrnuti. I gurala sam do guše, ali nije imalo više gde da stane, a pola vangle ostalo puno. Kako to meni da se desi kad ja jedem kao Kareli? Za koga li su onda one porcije?:think:
Jedino nas je sunce uništilo, ali smo hvala bogu bar ručali u debelom hladu.

Sve u svemu, toplo preporučujem svima koji nisu bili.

елем,
дал сам вам причала да од прошле године, негде у ово време, мој муж узео зеке, мале патуљасте куниће, по жељи деце, наравно
е био је проблем како и шта ћемо са њима док смо у бањи
ал решење се наметнуло само: ова млекарица што нам доноси млеко сваки дан, понудила се да нам причува зеке док смо ми тамо
пошто она има услове, иначе гаји зечеве, има и празне кавезе и хране и све што треба, тако да њој то није био никакав проблем

е данас смо ишли по зеке...искоростили смо прилику, играли се са пилићима шоу програм...

е, Ели, добро је што се искористили слободан дан за излет
јес оно врућина, ал зима само што није,брзи ће она...:sad2:

некако чем се приближи школа и чим мој муж крене да се јавља у школу, наставничка већа (он ради као професор у средњој школи) мени лето готово

E draga, momak je sladak kao med.:heart:

Juče Luka piše pozivnice za rođendan i hoće na istu pozivnicu da stavi Gabriela i Nikolu. Jedva sam mu objasnila da oni nisu braća, samo braću i sestre stavljamo na zajedničku pozivinicu.:zcepanje:
I naravno, pogrešno je napisao Gabrielovo ime jer je stavio J pa smo morali da ispravljamo i bio je jako nezadovoljan što smo škrabali jer kod njega mora sve da bude pod konac. :roll:
Izabrali smo igraonicu po principu, prva koja nam je pala na pamet, a da ima diskoteku i zabavu i animaciju i za veću decu. Ispalo super, ima i za male odvojen deo pa će i Miloš uživati sa svojim vršnjacima, a i Luka će moći da đuska, da igra igre jer zna se kako on voli da bude pametan.:lol::heart:

Sledeće nedelje kreće vrtić - Luka u predškolsko, a Miloš iz jaslica u veliko obdanište.:aha:

Juče Luka piše pozivnice za rođendan i hoće na istu pozivnicu da stavi Gabriela i Nikolu. Jedva sam mu objasnila da oni nisu braća, samo braću i sestre stavljamo na zajedničku pozivinicu.:zcepanje:

Sledeće nedelje kreće vrtić - Luka u predškolsko, a Miloš iz jaslica u veliko obdanište.:aha:

:zcepanje: Bravo za Luku - nisu deca blesava, oni samo imaju manje informacija, inače savršrno logično zaključuju.

Nego jesi li sigurna da sledeće nedelje kreću u veće grupe? Mi se sledeće nedelje vraćamo u svoj vrtić, ali tih još nedelju dana avgusta u staru sobu kod starih vaspitačica - tj, još smo u jaslicama, a onda za nedelju dana, kad počne septembar, idemo u obdanište.

:zcepanje: Bravo za Luku - nisu deca blesava, oni samo imaju manje informacija, inače savršrno logično zaključuju.

Nego jesi li sigurna da sledeće nedelje kreću u veće grupe? Mi se sledeće nedelje vraćamo u svoj vrtić, ali tih još nedelju dana avgusta u staru sobu kod starih vaspitačica - tj, još smo u jaslicama, a onda za nedelju dana, kad počne septembar, idemo u obdanište.
Nisam sigurna i nemam pojma, ali znam da se vraćaju u svoje obdanište. Tih nedelju dana manje više.
Samo što mislim da bi za Miloša bilo lakše da ne bude tih nedelju dana sa njegovom Cecom. Mislim da će jako patiti za njom i da će ga još više buniti ako budu nedelju dana zajedno pa onda pređu u stariju grupu.:sad2:

:zcepanje:ja obožavam Luku,znači on je jedno prepametno dete...a kao što je Lazy i pisala nedostatak informacija ipak pravi dobru sliku u njegovoj glavi,jer Nika i Gabriela stalno viđa zajedno,zaista kao braću,a i inače njih dvojica kao da su neki soul brothers,sve se u ponašanju i mnogo čemu ponavlja kod Nika,šta je već Gabriel prošao...ma ovo je meni preslatko...a za Luku pripremamo nešto Štrumfasto za rođenda...:cool:

:cmok2::cmok::heart:Javljajte kad su vam okupljanja pa cemo se jedared i prikljuciti :) , sad je dete vece pa i to popodnevno spavanje vise nije tako obavezno, kola imamo tako da...Ostaje samo pitanje da li smo vikendom na placu ili sedimo u Bg, dok je lepo vreme trudim se da sto vise bude napolju. A za preko nedelje mi se cini da je kratko vreme da zapucamo posle posla do NS pa uvece nazad?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back