Dobar dan svima, evo kafica
http://imageshack.us/photo/my-images/52/wallcoocoffeephoto71091.jpg/
...@mini-me...Andrija ima 4 i po godine, a Nadja 2...
Velik dečak, ovde koliko vidim su vam deca uglavnom vršnjaci, il tu negde, mi smo najmladji

Nadja je pola godine starija od mog malca, al to je u njihovom uzrastu mnogo. Divno, predivno ime, moja drugarica će da dobije isto Nadju krajem septembra
Dobro veče društvo!
Kao što rekoh, mi obilazimo luna parkove u potrazi za zabavom pa smo naišli na najnoviju zanimaciju - prevrtanje u balonu!
Miloš je za to vreme vozio čamac
Pa ovo je savršenstvo! Hoću ja u balon! Oooovaj, moj malac hoće u balon

Gde je ovaj luna park???
Evo da vam kažem šta od hemije imam za more: Sirup od belog sleza, flaster za fiksiranje - onaj u rolni, puder, kremu kosilil, Chicco krema za sunč 2 kom, pumpica za nos, sprej protiv komaraca Chicco, stik protiv komaraca, kad već ujedu pa za ublažavanje isto Chicco, aparat protiv komaraca na baterije isto njihov

Haha, katastrofa sam. Dalje, Eferalgan, Neven krema - da se nadje, Oktanisept za dezinfekciju rana, imam još jedan gel protiv ujeda, tj za ublažavanje isto Hiper Hama gel, probala sam ga već i odličan je, probiotic Ivančić i sinovi, marisol kapi, Orosal, Pantenol mast i još jedno pakovanje flastera. Treba još bornu kisel da uzmem.
E sad pitanje za probiotik, dal da mu dajem preventivno ili ako bude imao problema sa stomakom?? Svi mi kažu da deca po pravilu maltene , mala deca jel imaju proliv na moru pa ne znam dal da mu svakako dam probiotik?? Drugo, Orosal, za nadoknadu tečnosti, to isključivo ako treba, jel tako? Sorry ako su glupa pitanja, bolje da pitam...
E da, Eferalgan... Sad vidim da je otvoren, malo jako iskorišćen, tipa pre mesec, mesec ipo... ne znam sad tačno, pa dal da uzmem drugi ili može i ovaj iako je otvoren? Drugarica mi kaže da on max mesec dana nako n otvaranja može da se koristi, ne više, a na uputstvu piše da nema posebnih pravila za čuvanje, samo da se ne koristi nakon isteka roka, ovaj je do 2014,