мене највише нервира паковање гардеробе
никад не знам шта би им било довољно
пошто ми код бабе остајемо увек дуже,па морам да понесем за различите временске прилике
гардероба им све већа,а још увек се прљају, играју лопте,падају....
Mene najviše nervira kozmetika i hemija, kako moja tako i za malca jer uvek kontam da sam nešto zaboravila jer nekako mi frka da u inostranstvu idem po apotekama da tražim šta mi već treba, odkud znam šta će mi dati, kako da doziram detetu, koliko dobro pričaju engl pa dal ćemo se razumeti, na kraju krajeva i cene lekova kod njih ko zna kolike su pa onda mi to baš smor kad dodje taj deo. Garderobu spičim skoro sve pa vratim pola pa šta ću, bolje neg da peruckam svako malo.
...drage moje, da se i ja malo javim...u nekim sam privatnim problemima, pa sad blejim po racunaru da ne bih razmisljala...

inace, od mora izgleda nista...postoje jos neke male sanse...ali sve je to na klimavim nozicama, tako da ne verujem da cemo otici...mozda i bolje, tesim se ja, ne treba nista silovati...Nadja mi bez problema piski i kaki u nosu, bez nagovaranja, sama...

to me odusevilo, medjutim to samo kad nema gacice...cim joj obucem gace, valjda misli da su isto sto i pelene, gospodjica se upiski...

tete mi se zale na Andriju u vrticu...lenj je i nece sam da jede, vec ceka da ga nahrane...i kuci to radi, i jako me to ljuti, ali to izgleda geni rade...
Kako ste vi...cini mi se da nije puno pisano od moje prosle posete...
Ljubim vas sve...uskoro godisnji zavrsava, pa cu biti redovnija...
Koliki su Nadja i Andrej? Bravo za Nadju i piškenje, mi bismo trebali da počnemo s ovim treninzima al nikako sve nešto odlažem jer mi deluje kao da će trajati to navikavanje na nošu...dugo...

A kupili nošu, eno uredno stoji u kupatilu
poznavaoče jesi ti to bio banovan?...ti li si?
ćaoske svima!
mi danas popodne idemo na dupli rođendan,biće velika žurka,jurnjava za klince...jeeeeeeeeee
Mini-me ja smatram da ne treba preterano puno da pakuješ...idete na more,šta će ti toliko odeće,najviše vremena mališa će biti u gaćama i nekoj majičici...ja na more uvek pakujem na sledeći način...za svaki dan šorc,majica,gaće i to puta koliko dana ostajete,pa još dodaš 2 takva kompleta da imate za ne daj Bože...jedne dugačke pantalone i duks dugih rukava,ako slučajno malo zahladni,sandale i igračke za plažu...više gaćica da to ima za presvlačenje...ne treba da utovariš ceo orman...ako ti zafali uvek možeš na ruke da opereš par stvarčica...i naravno što je neophodno apoteka za put: sirup za skidanje T,probiotik,Hansaplast,hidrogen,5 gaza 10x10cm,Fenistil za ojed i alergiju na sunce,mleko za sunčanje...ja ništa više od toga ne nosim,isto tako pakujem i za sebe...
Pa to je to, toliko i imam stvari njegovih

Ti misliš da ja imam više od 10 majica za malca?? Zezam se malo, šorceva i bermuda baš minimum ima, tipa 10ak, majica ima al nema veze, 15ak kom pa nek se i vrati, kolima smo, i dalje smo u pelenama pa nam ne trebaju gaćone još uvek, one čekaju za sad u fioci spremne za fazu noše

Napisaću baš šta sam uzela od te hemije, pa mi kažite dal mislite da treba još nešto, kasnije ću.
Sad sam se baš iznervirala

Posvadjala sam se s mm-om oko kamere

Njegov brat i žena pozajmili našu kameru i pokvarila se, odneli na popravku gde je stajala cirka mesec dana jer je čekala neki deo da stigne iz engleske. Niko ništa ne javlja, ja svaki ebeni dan ove nedelje govorim mm-u zovi servis da vidiš šta se dešava, jel gotovo, nemoj da mi u ponedeljak kažu da nešto nije ok. Svaki dan! I nije zvao. Da bi tek danas nazvao i oni mu rekli kako još nešto pored onoga nije uredu i kao ne znaju dal će biti popravljeno, kao radiće na njoj još do ponedeljka al...

Msm, da mu j sve pa zašto sam mu govorila da zove, da mi ne bi u pet do 12 saopštili OVO!!! I kontam da neće moći da se namesti, msm da može namestili bi do sad. On kao što ja nisam zvala? Pa jel ja idem po nju il ti? Odkud ja znam kad je tebi pauza pa možeš otići po pnju, jel meni majstor treba da objašnjava šta nije u redu, koji deo koji q?! Moja keva poludela jer je njihova kamera... Kamera nije nova, šta više matorija je al bem mu majku svi smo je djirali i nikom s enije pokvarila već njima, i sad ja neću imati kameru da snimam prvo letovanje svog deteta, to je ono što mi je krivo

J'bt što kaže moja keva pa ko još pozajmljuje tehinku? Ja u životu nisam baš iz tih razloga, il šta ako mi ukradu, pa moraš platiti onom čije je... A oni imaju keša, mm-ov brat i nisu mogli da daju 100e za kameru već uzimali ovu krntiju. E znala sam da ne može spremanje da prodje bez nerviranja!