Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Jao Tamara, stvarno jako burno reaguje.
Vidi ti sa psihologom, možda je bolje da ove godine još ne ide u vrtić ako već ima ko da je čuva. Ja sam uvek za vrtić, pre nego za babe i dede, ali nisam za mučenje. Moji klinci su plakali, bili malo nervozniji i više vezani za nas, ali nije bilo toliko tog besa i noćnog trzanja i buđenja.
Svakako ti preporučujem da je prvo jedno nedelju dana ostaviš ceo dan jer sam već pisala da deca tako mnogo lakše prihvate vrtić, adaptiraju se je imaju osećaj pripadanja. Kad ih ostavimo na par sati, ne stignu ni da se opuste i pokušaju da se igraju sa drugom decom i da se uključe u program.
Nadam se da će sve biti u redu. Ljubi dete

Vidi ti sa psihologom, možda je bolje da ove godine još ne ide u vrtić ako već ima ko da je čuva. Ja sam uvek za vrtić, pre nego za babe i dede, ali nisam za mučenje. Moji klinci su plakali, bili malo nervozniji i više vezani za nas, ali nije bilo toliko tog besa i noćnog trzanja i buđenja.
Svakako ti preporučujem da je prvo jedno nedelju dana ostaviš ceo dan jer sam već pisala da deca tako mnogo lakše prihvate vrtić, adaptiraju se je imaju osećaj pripadanja. Kad ih ostavimo na par sati, ne stignu ni da se opuste i pokušaju da se igraju sa drugom decom i da se uključe u program.
Nadam se da će sve biti u redu. Ljubi dete

moram priznati da sam se ovih nedelju dana kako sam na bolovanju odmorila a sutra krece generalna stana pred operaciju mora sve cisto da nam bude jer posle je pitanje kada cu moc da sredjujem mada imam ja i odmora ceo oktbar ako mi daju 

mama ko mama...
Frizerka- evo ima ovde još malo... Reko ma daj ga bre ovamo, vi ćete njega traumirati! I otela sam mu ga!Mamin sin.
Kako je uzdisao kad se nasloni uz mene posle