Sve ce ti se vratiti....

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SSSR_

Ističe se
Poruka
2.056
To je ona situacija kada povredite dragu osobu svojim bahatim, egocentricnim ponasanjem i to svesno radite u celom periodu dok ste u vezi, misleci pri tom da drzite sve konce u svojim rukama, da vam je sve dozvoljeno, da nista ne moze da vas poremeti i onda nakon raskida, kada sledeci put sretnete tu istu osobu, ona vas tako spusti pred zajednickim prijateljima (na finjaka) da ne znate gde se nalazite.
Da stvar bude jos i gora, vama se zivot okrene naopacke, na poslovnom planu neuspesi, na ljubavnom planu takodje (osobe suprotnog pola kojima se udvarate vas ne konstatuju), padnete u depresiju, tesko spavate, osecate grizu savesti kao nikada do sada. Onda tek shvatite koliko vam je ta osoba znacila, a koju malte ne niste ni primecivali, niste joj dovoljno vremena posvecivali, drzali ste je svesno na distanci.
Al dzaba, ona vas je otresla kao prasinu, za nju vise ne postojite, nema pomirenja ni izvinjenja bilo bi neozbiljno.

OVO BRE BOLI! Ne kazu dzabe nasi stari, sve ce ti se vratiti. I tek sad shvatam koliko je ta recenica istinita dok slusam ovu rockabilly pesmu grupe Meteors. Kao moj zivot da su opisali:

I burn in hell each in every day
cos of the things I do and say
I signed my name down in his book
I didnt read it didnt even take a look
I thought I would have no regrets
thought I could take it and pass every test
I got it all thats what I thought
but I learned a lesson
truly Ive been taught

Ill spend another day on fire
cos I cant have you
cos thats just what Ive gotta do

wrapped in my world of sin
know that Ill have to burn again
eternally I scream for thee
a lost soul in furnace of insanity

Ill spend another day on fire....

I know stories have their twists
but what the hell could go wrong with this
I fell in love but its too late
I burn here behind hells own gate

cos I cant have you
cos I cant have you

Desila vam se slicna stvar? Moze neki savet za pateticnog decka koji je pred pred hospitalizacijom? Mada pravog odgovora nema kad za*eres to je to...

To je ona situacija kada povredite dragu osobu svojim bahatim, egocentricnim ponasanjem i to svesno radite u celom periodu dok ste u vezi, misleci pri tom da drzite sve konce u svojim rukama, da vam je sve dozvoljeno, da nista ne moze da vas poremeti i onda nakon raskida, kada sledeci put sretnete tu istu osobu, ona vas tako spusti pred zajednickim prijateljima (na finjaka) da ne znate gde se nalazite.
Da stvar bude jos i gora, vama se zivot okrene naopacke, na poslovnom planu neuspesi, na ljubavnom planu takodje (osobe suprotnog pola kojima se udvarate vas ne konstatuju), padnete u depresiju, tesko spavate, osecate grizu savesti kao nikada do sada. Onda tek shvatite koliko vam je ta osoba znacila, a koju malte ne niste ni primecivali, niste joj dovoljno vremena posvecivali, drzali ste je svesno na distanci.
Al dzaba, ona vas je otresla kao prasinu, za nju vise ne postojite, nema pomirenja ni izvinjenja bilo bi neozbiljno.

OVO BRE BOLI! Ne kazu dzabe nasi stari, sve ce ti se vratiti. I tek sad shvatam koliko je ta recenica istinita dok slusam ovu rockabilly pesmu grupe Meteors. Kao moj zivot da su opisali:

I burn in hell each in every day
cos of the things I do and say
I signed my name down in his book
I didnt read it didnt even take a look
I thought I would have no regrets
thought I could take it and pass every test
I got it all thats what I thought
but I learned a lesson
truly Ive been taught

cos I cant have you

wrapped in my world of sin
know that Ill have to burn again
eternally I scream for thee
a lost soul in furnace of insanity

Ill spend another day on fire....

I know stories have their twists
but what the hell could go wrong with this
I fell in love but its too late
I burn here behind hells own gate

cos I cant have you
cos I cant have you

Desila vam se slicna stvar? Moze neki savet za pateticnog decka koji je pred pred hospitalizacijom? Mada pravog odgovora nema kad za*eres to je to...

samo da kazem nije mi se desilo, jer ja zaista drzim konce u rukama, elem ... pocni da kockas ili se drogiras lakim drogama, e al to pomaze bez zajebancije, stvarno ti nije do trebica, msim nije da su ti odbojne sada, nego ne da ti se muciti oko njih, nisu ti nesto ni potrebne, a mozda u tim stanjima povisene svijesti i otkrijes neku novu teoriju koja bi bila mocna, mozda se u svemu tome izrodi i nobelova nagrada, mada sada je uslov da budes i neki ako nista mini zlocinac za nju, a mozda dobijes i andricevu nagradu za knjizevnost ako se za to odlucis

srecno :zag:

Radi ti samo sujeta. Da je ljubav ne bi se tako poneo prema njoj. Da te ribe kojima prilaziš konstatuju ne bi je se setio.
Na neki način je i bezobrazluk takvo što pripisivati iskrenom kajanju. Gotovo da je greh gospodine SSSR.

dobro...

a pitanje...?
misim ovo je više za blog...

Pitanje je kako izaci iz teske psihicke situacije, da te ne bi spakovali u ludacku kosulju i otpremili u dusevnu bolnicu.
Idem ja u Brat Fidel kafic na Dorcolu na jedno pivo. Ako se ne ubijem, pogledacu sta imate da mi kazete novo.
Najgori je ovaj zenski deo forumasa, ono zenska solidarnost, truni ko te yebe... Sladite se, ako bre...

Pitanje je kako izaci iz teske psihicke situacije, da te ne bi spakovali u ludacku kosulju i otpremili u dusevnu bolnicu.
Idem ja u Brat Fidel kafic na Dorcolu na jedno pivo. Ako se ne ubijem, pogledacu sta imate da mi kazete novo.
Najgori je ovaj zenski deo forumasa, ono zenska solidarnost, truni ko te yebe... Sladite se, ako bre...

Ne postoji patetična ženska solidarnost bar kad je moj post u pitanju.
Ako neko nije shvatao na vreme kakvo je blago neko pored njega može da mi bude pre žao nego što bih se radovala tudjem kajanju.
Postoji mogućnost da je samo sujeta u pitanju. Sam navodiš da ti ne ide na poslu i da te druge žene kojima prilaziš kuliraju.
Da ti ide dobro ne bi je se setio. Bilo bi ti savršeno svejedno šta misli i šta oseća.
Sad kad se osećaš kao pokisao miš bilo bi lepo da osetiš one tople ruke koje su te volele ali te one ne primaju više. Prebolele su te.
I onda se probudi sujeta. Samo ti pomažem da ne bi patio. Ti nju ne voliš.
Identičan post bih napisala i da je temu otvorila neka forumašica.

ja sam ti dao dobar odgovor ... samo moras ga malo rastumaciti, tako ces i sam razmisljalati i dolaziti do zakljucaka ?... da eto upravo to pivo, pocni se zadovoljavas sitnim zadovoljstvima nek ti predju u rutinu, pustis mozak na pasu, gledas ljude oko sebe sazaljevas ih, uzdizes sebe iznad njih, jer polako razmisljanjem ti se uzdizes iznad stada, i bice sve okej to ide po nekom uredjenom planu, upoznajes svijet ne robujes mu, ''zapustis se malo ... mozda naidje neka trebica kada izgubis svu vjeru u sebe i nakon patnje, a patnja je najbolja covjekova saputnica, ona ce te izlijeciti od pateticnosti, vratiti ti dostojanstvo ili ga stvoriti

A jesi njoj saopštio da ćeš se ubiti...da bi je posle grizla savest i nosila te na duši?
Iz svega napisanog ja vidim da si ti samo jedno sebično stvorenje koje misli samo kako će njemu biti sve potaman...samo si se preračunao u koracima..:aha:

Back