Sve ali sve..

SisaDaPimp

Aktivan član
Poruka
1.140
Zainteresovan sam sa web dizajn, mada nema dugo kako sam dobio komp i poceo sa tim da sljakam, onako po malo.. Znaci sve na svoju ruku, mada kapiram da bi bilo mnogo lakse uz pomoc nekog ko to zna.. E sad mene ovde zanima sta je prvo i osnovno sto bi morao da naucim u Web dizajnu.. ZNaci sa kojim programima da pocnem, da li je HTML zaista toliko bitan jer PHP zaista bukvalno preuzima sve, i tako.. Znaci koje graficke programe preporucujete i kojim redosledom bi trebao to da ucim, koje same dizajn programe, nesto da kazete o My SQL ako moze i naravno korisne linkove, znaci sem programa i tog redosleda voleo bi da dobijem ospsirnije odgovore jer nisam kao vecina samo da bi pitali nesto reda radi nego ovo je nesto cime zelim da se bavim u buducnosti.. Znaci sve o tome sta mozete da kazete, pojednostavite malo MY SQL i samo instaliranje i koriscenje MY SQL servera na masinu za testiranje, Data baziranje, donri PHP flash, i svi ostali prateci linkovi, linkovi za graficke programe..

Unapred zahvaljujem i zamolio bi samo ljude koji ozbiljno zele da pomognu da odgovore na temu bez ikakvih glupih ubacivanja sa strane.. Hvala unapred jos jednom i Poz

nikola88 da li si 100% siguran za tu osobu da je malo slagala ako jeste predlazem da ga ignoirsemo jer ovdese zasniva na postenju i iskrenosti a ako nije da saljem neke linkove koje sam koristio i koristim
p.s. mrzim neiskrenost i lupetanja u prazno

NICS:
nikola88 da li si 100% siguran za tu osobu da je malo slagala ako jeste predlazem da ga ignoirsemo jer ovdese zasniva na postenju i iskrenosti a ako nije da saljem neke linkove koje sam koristio i koristim
p.s. mrzim neiskrenost i lupetanja u prazno
mozes pogledati temu Da li je sada sajt bolji?
i videces...
nema razloga da lazem.Ali mrzim tako tipove koji dodju prvi put i kenjaju nesto drugima da su lose uradili i da oni to znaju ali nemaju blage veze. Ja sam temu postavio onu da cujem misljenje nekog ko se razume a ne tamo neki da mi tupe mozak

NICS.. ja nisam nigde pomenuo da nemam pojma o ovome.. Znaci jesam pocetnik ali sam informisan dosta o ovome.. Znaci ko bi pomenuo PHP MySQL data baziranje i bla bla tako dalje.. E vidis problem e u tome sto sam ja informisan o tome, poceo sam malo sa radom na PHPu, data baziranju, HTMLu, i tako dalje.. Ali sve je to amaterski kapiras? Kapiram da ovde ima likova koji su profi u tome i zato i jesam sve naveo, i zamolio za toliko objasnjenja.. Znaci sa linkovima stojim nikako nasao sam par komada ali su ubitacno losi, pitao sam znaci sve.. Jer lakse je kad dobijes savet od nekog ko to zna, nego da srljam na svoje.. Znaci nigde nisam rekao da ne znam nista, samo sam rekao sta je najvaznije kao osvno, od koje osnove da pocnem, da prvo tu jaku osnovu izgradim, pa krenem dalje.. A sad ovaj nikola88 sto se decko pali i odma nasao da me pljuje, ok brate tebi sam samo iskreno rekao sta mislim, jer sajt jeste mnogo los, tako da ono.. Ti se ljuti i dalje..
Ko hoce i zeli neka pomogne ko nece ne mora.. Mislite sta hocete aj tako poz i hvala unapred i za sad za nista..

slusaj ovako...
ja se ne ljutim za tvoje misljenje i to sto si rekao da je sajt los.to ostavi na strani. nervira me to sto si rekao da si ti uradi 50 puta bolji sajt od ovog mog i to ti je bio prvi sajt ali tacno je to da ti nisi uradio ni jedan sajt.To je ono sto me je kod tebe iznerviralo.
a sto se tice linkova ako ti trebaju skripte mogu ti ostaviti par adresa a upustva o pravljenju mozes dobiti kada ukucas na google-u mala web skola download
srecno :arrow:

haha de sam rekao da nisam napravio ni jedan, rekao sam da je moj prvi lepse izgledao od ovog, shit koji sam radio u FP.. nema razloga da se prepirem sa nekim.. poz

A ajde ljudi vi iskusni bacite neki savet ili odgovor na pitanja.. Jos jednom hvala unapred..

Back