SisaDaPimp
Aktivan član
- Poruka
- 1.140
Zainteresovan sam sa web dizajn, mada nema dugo kako sam dobio komp i poceo sa tim da sljakam, onako po malo.. Znaci sve na svoju ruku, mada kapiram da bi bilo mnogo lakse uz pomoc nekog ko to zna.. E sad mene ovde zanima sta je prvo i osnovno sto bi morao da naucim u Web dizajnu.. ZNaci sa kojim programima da pocnem, da li je HTML zaista toliko bitan jer PHP zaista bukvalno preuzima sve, i tako.. Znaci koje graficke programe preporucujete i kojim redosledom bi trebao to da ucim, koje same dizajn programe, nesto da kazete o My SQL ako moze i naravno korisne linkove, znaci sem programa i tog redosleda voleo bi da dobijem ospsirnije odgovore jer nisam kao vecina samo da bi pitali nesto reda radi nego ovo je nesto cime zelim da se bavim u buducnosti.. Znaci sve o tome sta mozete da kazete, pojednostavite malo MY SQL i samo instaliranje i koriscenje MY SQL servera na masinu za testiranje, Data baziranje, donri PHP flash, i svi ostali prateci linkovi, linkovi za graficke programe..
Unapred zahvaljujem i zamolio bi samo ljude koji ozbiljno zele da pomognu da odgovore na temu bez ikakvih glupih ubacivanja sa strane.. Hvala unapred jos jednom i Poz
Unapred zahvaljujem i zamolio bi samo ljude koji ozbiljno zele da pomognu da odgovore na temu bez ikakvih glupih ubacivanja sa strane.. Hvala unapred jos jednom i Poz