Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.697
Преузми шанк, дај нам тему, наточи по једну, и ај да ћаскамо!Jedina od svih kafana u koju sam počela pomalo da dolazim, postaje pusta.
Definitivno, kafane nisu za mene.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Преузми шанк, дај нам тему, наточи по једну, и ај да ћаскамо!Jedina od svih kafana u koju sam počela pomalo da dolazim, postaje pusta.

Uf, nisam baš za ćaskanje, zato ne volim ove kafanice.Преузми шанк, дај нам тему, наточи по једну, и ај да ћаскамо!![]()

Idem u junu ili julu, ponekada april ili oktobar, za raspuste.Дај неку необавезну!
Била на аутобуској данас?![]()
Da, obožavam.Интересантни су.
Путујеш ли возом некад?

Обожавам возове. Обожавам. Да се питам и да је могуће, само бих се возом возила.Da, obožavam.
Naši vozovi, pisala sam negde u temi, su lepo opremremljeni, čisti, klimatizovani, prostrani sa displejom, pišem za vozove pre 'Soko' voza.
Није до тебе.Jedina od svih kafana u koju sam počela pomalo da dolazim, postaje pusta.

Hvala, hvala <3Добро јутро, моје даме!
Срећан вам празник!
![]()
Најбоља, најпрвија, најлепша бестрна Ружо.
Rekla si, ....Најбоља, најпрвија, најлепша бестрна Ружо.
Не дају ми да те волим скроз изблиза.
Ал те волим и издалека
А не дају ми ни да спавам баш![]()
...znala sam...samo sa tobom izvesnost nije dosadna..

deeeddeeerrr reeeci ššštta tii na umuuRekla si, .......znala sam...samo sa tobom izvesnost nije dosadna..
Ne kao sa nekim tu, da ih ne imenujem, jelte...![]()

Ćutim kao riba, ap, aap, aaap...deeeddeeerrr reeeci ššštta tii na umuu![]()
)ja sad pričam ko lala

ček da vidim šta kaže horoskop za ribe , dali danas ćuteĆutim kao riba, ap, aap, aaap...![]()
![]()

Nemoj, pogle' škorpiju ...ček da vidim šta kaže horoskop za ribe , dali danas ćute![]()
![]()
![]()
![]()