- Poruka
- 50.434
Poso s motkom da cuva ovce a na jedeKako gde?
Pa hteo da je zarobi.
Ili pripitomi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poso s motkom da cuva ovce a na jedeKako gde?
Pa hteo da je zarobi.
Ili pripitomi.![]()
Iz nekog razloga hoce da promeni restoran.Poso s motkom da cuva ovce a na jede![]()
Po cijoj izvornoj prici nastao klip?

Setio sam se njega majke mi moje.Po cijoj izvornoj prici nastao klip?![]()
Ybt, ti radis samo kineska veselja!Milion puta sam sa nekog veselja ili proslave dosao kuci i pravo za frizider
Ma ne jede mi seYbt, ti radis samo kineska veselja!
Isto, jer slabo jedem po tim veseljima, ono tek radi redaMilion puta sam sa nekog veselja ili proslave dosao kuci i pravo za frizider
Meni vise legne burek posle veselja nego rostiljIsto, jer slabo jedem po tim veseljima, ono tek radi reda
Nego ono nagovaraju me, sacekacu ih sledeci put u nekoj pekari da se "najedu" pa da idemo .
Da ne kazu da si baksuz.Isto, jer slabo jedem po tim veseljima, ono tek radi reda![]()

Da ne kazu, metiljavDa ne kazu da si baksuz.![]()
Ono kad su vec sitni sati.Meni vise legne burek posle veselja nego rostilj
E jbg, sad sam ogladneo
A moze i sa tim, bez cipsa.Ali pred spavanje, par Sweet cokoladica, peceni kikiriki i cacanski chips...i u krug po 10 min sve
Cacanski cips je vrhA moze i sa tim, bez cipsa.![]()
Kazu ako se reze tanko, onda ne goji.Ma ja rezem sad neku slaninu pa da legnem, ne vredi.
Isto za stapitje. :/Doduse i ovamo je trebao da bude dezert, rekoh *ebesh dezert ja idem kuci, posto pretpostavljam kakav bi to desert bio.
Jeste, neke rolnice sa karamelom ili tako nesto, mislim njima je sve u prokletim rolnicama, lici mi kao kad klinci za likovno prave one gluposti od plastelina.Isto za stapitje. :/
Koja dijagonala?Jeste, neke rolnice sa karamelom ili tako nesto, mislim njima je sve u prokletim rolnicama, lici mi kao kad klinci za likovno prave one gluposti od plastelina.
Mislim OK da nisu napucali cene, mogao sam za te pare da kupim televizor. Sad sam se iznervirao malo ali dobro ... bar sam jeo nesto .