Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Nemaju svi jaku volju...
Gladna si i neko ti nudi cokoladu svakog dana, a momak ti reko da ne smes.
Eto tako...
Ja sam svoje kilometrazne poruke na tu temu ispisala,od mene dosta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaju svi jaku volju...
Gladna si i neko ti nudi cokoladu svakog dana, a momak ti reko da ne smes.
Eto tako...
Ja sam svoje kilometrazne poruke na tu temu ispisala,od mene dosta.![]()
Slazem se ja sa tobom, a i sam sam takav, ali nisu svi isti.
Hval te me usta moja
A pitanje je i dal se ti realno i secas svega sto sam pisala jer nisam pisala klasicnu pricu o varanju al nevermind...Jedna odmilion stvari koje sam rekla jeste da ja imam svakave stavove al nikad ni za sta ne mogu da tvrdim da se meni nikad nece desiti dok se ne budem nasla u takvim situacijma gde treba da reagujem....
Ne secam se ovog,al zvuci dovoljno konfuzno da bi bila moja izjavaPisala si vise stvari vise puta... Na primer da ti je vaznije kako ce osoba koju volis da se oseca, slika tebe u njegovim ocima, slika sebe u tvojim ocima nego fizicko zadovoljstvo.
A vidi se da imas libido sto kod mene na primer i nije slucaj.
Znam da mi neces lako poverovati, imas drugaciju sliku, ali 100 ljudi, 100 cudi...
Postoje muskarci kojima je sex sa psihicke strane toliko odbojan da imaju psihicku impotenciju.
Nismo svi Andjelko ili Nero Keks.![]()
Moramo da ti nadjemo momcica na forumu, predugo si solo, cisto da povratis samopostovanje.Ne ozbiljno sad ja nisam reper ni za sta,kretenko na 2 i molim da misle najgore o meni, onda ne moz da razocaras![]()
*A ovo poslednje je za resavanje,a ne za mirenje sa takvim stanjem..
Aj pa![]()
a desi se ****** ga...Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?
Znate onaj fazon kad ih uhvatite a onda sledi plac i suze tipa kuku se mene nemam pojma kako upadoh u tu pricu
Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?
Znate onaj fazon kad ih uhvatite a onda sledi plac i suze tipa kuku se mene nemam pojma kako upadoh u tu pricu
Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju?