svasta

Slazem se ja sa tobom, a i sam sam takav, ali nisu svi isti.
:lol:
Hval te me usta moja:lol:
A pitanje je i dal se ti realno i secas svega sto sam pisala jer nisam pisala klasicnu pricu o varanju al nevermind...Jedna odmilion stvari koje sam rekla jeste da ja imam svakave stavove al nikad ni za sta ne mogu da tvrdim da se meni nikad nece desiti dok se ne budem nasla u takvim situacijma gde treba da reagujem....

:lol:
Hval te me usta moja:lol:
A pitanje je i dal se ti realno i secas svega sto sam pisala jer nisam pisala klasicnu pricu o varanju al nevermind...Jedna odmilion stvari koje sam rekla jeste da ja imam svakave stavove al nikad ni za sta ne mogu da tvrdim da se meni nikad nece desiti dok se ne budem nasla u takvim situacijma gde treba da reagujem....

Pisala si vise stvari vise puta... Na primer da ti je vaznije kako ce osoba koju volis da se oseca, slika tebe u njegovim ocima, slika sebe u tvojim ocima nego fizicko zadovoljstvo.

A vidi se da imas libido sto kod mene na primer i nije slucaj.

Znam da mi neces lako poverovati, imas drugaciju sliku, ali 100 ljudi, 100 cudi...

Postoje muskarci kojima je sex sa psihicke strane toliko odbojan da imaju psihicku impotenciju.

Nismo svi Andjelko ili Nero Keks.:)

Pisala si vise stvari vise puta... Na primer da ti je vaznije kako ce osoba koju volis da se oseca, slika tebe u njegovim ocima, slika sebe u tvojim ocima nego fizicko zadovoljstvo.

A vidi se da imas libido sto kod mene na primer i nije slucaj.

Znam da mi neces lako poverovati, imas drugaciju sliku, ali 100 ljudi, 100 cudi...

Postoje muskarci kojima je sex sa psihicke strane toliko odbojan da imaju psihicku impotenciju.

Nismo svi Andjelko ili Nero Keks.:)
Ne secam se ovog,al zvuci dovoljno konfuzno da bi bila moja izjava:rotf:Uostalom fizicko je zadovoljstvo kad vidis nekog koga volis da je srecan,i ako uzmemo da je rec osecati vezana za smrad onda mi je
ipak vaznije da kazem liku da smrdi nego da cutim dok je on blazen u svom neznanju:rotf:..
I sta fali Andjelku i Keksu,bitno je samo da su iskreni prema sebi i dragima im,ili ako naprave neki kombo zajedno,onda jedan prema drugom,pa prema trecoj i tako brojimo u nedogled..:lol:
Ne ozbiljno sad ja nisam reper ni za sta,kretenko na 2 i molim da misle najgore o meni, onda ne moz da razocaras:rotf:
*A ovo poslednje je za resavanje,a ne za mirenje sa takvim stanjem..
Aj pa :bye:

Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?

Znate onaj fazon kad ih uhvatite a onda sledi plac i suze tipa kuku se mene nemam pojma kako upadoh u tu pricu

Ne mogu ,,upasti" jer to je voljna, a ne refleksna reakcija.
Čovek ne može da utiče na to ko će privući njegovu pažnju u smislu da mu se dopadne, ali može da odluči da li će ući u tu priču ili ne.

Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?

Znate onaj fazon kad ih uhvatite a onda sledi plac i suze tipa kuku se mene nemam pojma kako upadoh u tu pricu

U tu se priču ulazi vrlo svesno , a ne, upada !
Ulaziš sa namerom da ti bude lepo i da doživiš i okusiš nešto novo .
A,to ,ju neznam šta mi bi ! ? to važi za atavizam i ljude koji nevladaju sa sobom.
Ako ulazite u švaleraciju , ulazite bez trunke grižnje savesti i uživajte u njoj ili neulazite ako postoji iole sumnja da će te se kajati posle. Znači rasčistite odma sa kajanjem u startu
U životu se nisam kajao ni zbog čega što sam uradio :D A uglavnom je bilo preko moje grbače ! :D

Poslednja izmena:

Back