ima i ona sto se nije ebala 40 godina i kada se prvi put natakla zapatila aids...znaci imas ljudi baxuza ko niko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima i ona sto se nije ebala 40 godina i kada se prvi put natakla zapatila aids...znaci imas ljudi baxuza ko niko.
ma to da samo proletiš ispod tuša se ne važi. Nego ono sa sapunom...Jesi li ikada u životu bio na nekom bazenu, u SPA i sl.?
Svugdje ti piše velikim slovima da je obavezno tuširanje prije ulaska u bazen.
Joj majko, s kim ja planetu dijelim![]()
a ako te zena trlja jel moze?ma to da samo proletiš ispod tuša se ne važi. Nego ono sa sapunom...
To može na svaki sata ako te zena trlja jel moze?
imas i one dobre stvarcice penusave za kadu,dosetljiva zena natera muskarca svasta da zavoliTo može na svaki sat
nikada nisi imao devojku jer smrdismože tuširanje, al bez sapuna
Ti to iz iskustva?nikada nisi imao devojku jer smrdis![]()
secam se da si se zalio na nekoj od tema da nsi imao dvojku i da te nece.Ti to iz iskustva?
mozda je izbirljiv? znas kakve su device..secam se da si se zalio na nekoj od tema da nsi imao dvojku i da te nece.
a vidim da se nesto i ne tusiras pa sam dosao do zakljucka.
a mozda si samo teski smarac pa je do toga
pomešao si me sa nekimsecam se da si se zalio na nekoj od tema da nsi imao dvojku i da te nece.
zasto se ne kupas i zasto te devojke ne zele?pomešao si me sa nekim
Otvori temuzasto se ne kupas i zasto te devojke ne zele?
tebi ne ide u poslednje vreme pa da ti pomognem?Otvori temu![]()
Recimo tema:tebi ne ide u poslednje vreme pa da ti pomognem?![]()
ne,te tupave teme su tvojeRecimo tema:
Koliko ti je rekordno da se nisi kupao a da ti se ipak posrećilo?
Osmisli onda nešto dubokoumnone,te tupave teme su tvoje![]()
не мораш сапуном сваки дан. водом одржавај хигијену а сапун сваки други дан.mene je baba opominjala još davno da se ne tuširam tako često jer ću da istanjim kožu
то може и над лавабоомZar se vi ne perete posle seksa? Ili uopste ne jebeete