gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Je li neko zna na kojim mestima gde može da izvrši zamena lične karte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li neko zna na kojim mestima gde može da izvrši zamena lične karte?
Ja to radim u policijskoj stanici Filip Kljajic prekoputa Doma Zdravlja. To je stanica za opstinu Medijana. Sve zavisi kojoj opstini pripadas.
Član moje porodice skoro je podigao novu ličnu kartu (zamenu) baš kod vas, a mi smo iz Palilule. Može tako?
E samo da pozdravim moje drage južnjake i južnjakinje s ovih severnih krajeva! Lep vam je grad, lepe su vam devojke, Nišvil bio perfekcija, a o rakiji i da ne pričam... Definitivno moram opet doći...![]()
Tražila sam radnju za kožnu garderobu. Znam da je bila radnja u strogom centru, u onom podzemnom prolazu, sada nema. Zna li neko gde ima tu u gradu? Hvala.
Ne mogu baš da se setim. Gde beše?
U Pobedinoj je Mona prekoputa Office Shoes-a
![]()
Office shoes (ova prodavnica na slici) jeste prodavnica obuce a modna kuca "Mona" prekoputa Office prodaje garderobu od koze.
Manual? Oni su imali kožnu galanteriju...Tražila sam radnju za kožnu garderobu. Znam da je bila radnja u strogom centru, u onom podzemnom prolazu, sada nema. Zna li neko gde ima tu u gradu? Hvala.
Manual? Oni su imali kožnu galanteriju...
Manual? Oni su imali kožnu galanteriju...
Mona. Ima i sada.
Kaiseve, torbice, novcanike itd.
Ok Mona, ali njen stil mi uštogljen, Manual je baš mladalački i specifičan. Volim takve stvari, ali više ga nema u Nišu ...
- - - - - - - - - -
E da, ali valjda ih više nema u Nišu? Ne znam...
Ima jedna u Dušanovoj ulici, blizu Crvenog pevca...uglavnom tašne i sitni inventari.
Tražim kožni prsluk, ali nigde nema.
Pitaj nekog od Shadows-a.
Njima je to skoro obavezno i verovatno znaju gde ima da se nabavi.