- Svakodnevne vesti iz Niša -

Ovo je prevrsilo svaku meru,nzm sta je vise ovim ljudima..

Misliš neljudima. Bolesno društvo, bolestan narod. Eto...
Meni obijaju podrum na dve nedelje. To je sitnica u odnosu na ovo, ali, niko ne odgovara ni za šta.
Kad bi mene neko pitao, ruku bih mu odsekla na licu mesta, bez suđenja, pa da vidimo da l' bi ponovo. Posle pet sakaćenja, valjda bi se ostali smirili. Jedini lek je bojkotovanje ovakvih klubova. Kućne žurke su majka.

Bojkotovanje klubova nece da izleci nista. Znam primere kada su i privatne zurke zavrsavane tragicno. Problem je u klincima koji zive u groznim vremenima i frustrirana su a nemaju izduvni ventil kojim bi izbacili negativnu energiju u pravom smeru vec to rade na pogresan nacin.
Obezbedjenje diskoteke je odradilo svoj posao. Hteli su da izvrse pretres kako propisi nalazu a taj momak nije dozvolio i nije pusten u klub. E sada sto je on lud i vratio se naoruzan nozem to je vec druga stvar i to nema veze sa samim klubom. To je moglo da se desi na bilo kom drugom mestu.

Bojkotovanje klubova nece da izleci nista. Znam primere kada su i privatne zurke zavrsavane tragicno. Problem je u klincima koji zive u groznim vremenima i frustrirana su a nemaju izduvni ventil kojim bi izbacili negativnu energiju u pravom smeru vec to rade na pogresan nacin.
Obezbedjenje diskoteke je odradilo svoj posao. Hteli su da izvrse pretres kako propisi nalazu a taj momak nije dozvolio i nije pusten u klub. E sada sto je on lud i vratio se naoruzan nozem to je vec druga stvar i to nema veze sa samim klubom. To je moglo da se desi na bilo kom drugom mestu.

Slazem se,ovo moze da se dogodi bilo gde,vremena su stvarno grozna i prosto ljudima je sve teze i teze..

Back