Svako za sebe

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
390.390
Spavanje u odvojem sobama..
da li je tako u vasim brakovima ili vezama
i smatrate li to za normalno

tj..da je u redu da bracni parovi spavaju odvojeno

Spavanje u odvojem sobama..
da li je tako u vasim brakovima ili vezama
i smatrate li to za normalno

U principu nije u redu, ali ako dodje do nekog verbalnog jaceg okrsaja ili tako neke nepredvidjene situacije, nista nemam protiv da postoji jos jedna fotelja na rasklapanje (za kraci rok)...:malav:

..ja..?
..jok, znam da ima onih koji tako zive od prvog dana sa sve najavama poseta.. :lol:

..ne znam za dugorochne prednosti i mane, zato cu i da pratim ima li tak'ih da prijave iz prve ruke.. :)

Pa ume da bude zaebato ako hrče na primer, neko je već spomenuo... moj ćale trza nogama dok spava od šećera pa sam ga iz istog razloga često zaticala u dnevnoj sobi na kauču... i krevet ako ne valja lako se ušinuti tokom spavanja kad ih je dvoje a, naročito muški deo, često bude osetljiv na poze pri spavanju, baš od njih češće čujem da pate od išijasa ili kakvih drugih mišićno-kičmenih vatevrr problema...

Al' osim tih "zdravstvenih" ne vidim drugi razlog da se spava u odvojenim krevetima, kamoli sobama.

..ja..?
..jok, znam da ima onih koji tako zive od prvog dana sa sve najavama poseta.. :lol:

..ne znam za dugorochne prednosti i mane, zato cu i da pratim ima li tak'ih da prijave iz prve ruke.. :)

u nekim brakovima, to može samo da bude prednost. ako se razvod odbacije kao rešenje, ili odlaže za neko lepše vreme.

spavala sam sama 6, 7 meseci pred razvod. ideja da se vratim u krevet me užasavala, vremenom sve više... nema tu nazad. podrazumeva se da ni sexa nije bilo. sa njim. :)

yebu se,yebu...ne bash kao kad su bili mladi...po pitanju hrkanja...pa coktanje pored uva,pa muvanje u ledja i tako...ko ce josh da se zeza sa odvojenim krevetima pa posle da se vraca u zajednichki...okretanje ledja zna da bude itekako dovoljno:cool:

:eek: kako može biti u redi, pa što se venčavali onda? :lol:

- - - - - - - - - -

yebu se,yebu...ne bash kao kad su bili mladi...po pitanju hrkanja...pa coktanje pored uva,pa muvanje u ledja i tako...ko ce josh da se zeza sa odvojenim krevetima pa posle da se vraca u zajednichki...okretanje ledja zna da bude itekako dovoljno:cool:

onda si okrenula guzu :per:

Nije u redu ali se ne pridržavam.
I reći ću vam zašto:
Dok se nisam oženio (32-ga godina)
stalno sam spavao sam, i
prosto nemogu da spavam
ako je bilo ko pored mene.

Msm, bračne dužnosti obavljam redovno
pa posle svak u svoj krevet
ili u bračni, ali koji je ogrooman
pa svak na svoju stranu.
Ženi nije baš pravo ali....