Svako ko viče Srbija Srbija je automatski srpski patriota? Ne!

Smara Canak sa nacistima zestoko.

AL ok je Canak, bolji je od 99% vasih srbijanskih politicara. ko dolazi iz Srbije? velja krmaca i svi ostali grobari i sl.

Opet ti Srbijanci . Pa jesu li Srbijanci i Srbi isto , ili nisu . dokle ces da nas odvajas zaboga . Ajd da si Hrvat , pa da te psujem , al ti si iz Backe . Jedino sto si hrvatski ( to jest kumunisticki) vaspitavan .
Prestani da vredjas ljude , bre .

A sto se tice Canka , on je jedan obican hrvatski agent , koji je odrastao u kumunjarskioj porodici , i ciji su predci ubijali Srbe , kao titovi oficiri .

Opet ti Srbijanci . Pa jesu li Srbijanci i Srbi isto , ili nisu . dokle ces da nas odvajas zaboga . Ajd da si Hrvat , pa da te psujem , al ti si iz Backe . Jedino sto si hrvatski ( to jest kumunisticki) vaspitavan .

A sto se tice Canka , on je jedan obican hrvatski agent , koji je odrastao u kumunjarskioj porodici , i ciji su predci ubijali Srbe , kao titovi oficiri .

Srbi i Srbijanci jesu isto. Ali lale i Srbijanci nisu. Ipak tu ima stotina godina tradicije Beckog dvora. Dok je kod ovih bio Sultanat. ;)

Srbi i Srbijanci jesu isto. Ali lale i Srbijanci nisu. Ipak tu ima stotina godina tradicije Beckog dvora. Dok je kod ovih bio Sultanat. ;)

Pa ja sam Lala . I to iz starosedelacke porodice . I mogu da ti kazem da mi je svaki Sumadinac blizi nego ti .

Taoo da smo mi Lale isto sto i Sumadinci , ali nismo kao ti . A razlika izmedju mene i tebe je ... preosto ogromna .

A tek ta izmisljena kultura , satro . Pa jel znas ti koliko ljudi u Viojvodini se kupa samo kad pada ksa . Mogu da ti kazem da sam u Sumadiji upoznao zaista mnogo prave gospode.

Pa ja sam Lala . I to iz starosedelacke porodice . I mogu da ti kazem da mi je svaki Sumadinac blizi nego ti .

Taoo da smo mi Lale isto sto i Sumadinci , ali nismo kao ti . A razlika izmedju mene i tebe je ... preosto ogromna .

A tek ta izmisljena kultura , satro . Pa jel znas ti koliko ljudi u Viojvodini se kupa samo kad pada ksa . Mogu da ti kazem da sam u Sumadiji upoznao zaista mnogo prave gospode.

Nemam ja nista protiv Srbijanaca.. samo kazem da se zna :D

Србијанац је сваки грађанин Србије па и Ненад Чанак ,и Јожеф Каса
а Србин је припадник Србског народа

Meне само занима зашто овај човек виче ?

Зашто се ДЕРЕ на Српски народ ?

Докле ће више да се деру поједини политичари на српски народ као на стоку ?

Мени није јасно како ја могу бити нациста ако волим своју земљу, кличем СРБИЈА и певам родољубиве песме ?

С обзиром да су ми закључали тему "Ненад Чанак - хрватски нациста" http://forum.krstarica.com/threads/276635 надам да се не љутите што ћу овде пренети део дискусије.

"Папир свашта трпи" каже пословица, па тако и Чанку на папиру може писати да је ултра-мега-гига Србин, иако је чак и деци јасно да је он србомрзац и Хрват. Иначе Чанак и његова породица су у Србију убачени као избеглице из Хрватске у претходном рату и то не случајно, а нарочито није случајно што су послати у Војводину.

Наиме Ненад Чанак припада оној групи Хрвата којима у личној карти пише да су Срби, иако су они већ генерацијама прихватили католичанство - које тајно исповедају и хрватство - које јавно исповедају. Ово није ништа чудно јер Ватикан таквих конвертита има у свим државама, не само у Србији - пре годину-две је откривено да је Тони Блер католички конвертит, пре месец-два је откривено да је министарка образовања Кери, такође католичи конвертит, и они представљају само део армије конвертита које Ватикан убацује на високе и утицајне позиције у државама широм света.

Иначе, немојте помислити да се њихова инфлитрација одрађује стихијски и од случаја до случаја, јер је у питању процес који се планира 50 година унапред, и представља важан извор моћи католичке цркве.

Чињеницу да је Ненад Чанак нациста не треба посебно ни образлагати, јер је већини то и више него јасно, јер нацизам одавно нема везе са кукастим крстом и "Зиг хајл" поздравом - који су били само једна епизода, већ је у питању трајно стање свести особе или нације. Нацизам представља стање дубоке мржње и зла према некој нацији, раси или друштвеној групи, са јасно израженом намером да се она уништи.

С обзиром да иза њега стоји нацистичка Папско-Рабинска Коалиција, Ненад Чанак слободно може да изражава свој нацизам усмерен ка Србима.

Poslednja izmena:

Back