Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.064
Canak nije extrem molim te ne pricaj svasta...
Pa ljudi sa ekstrema svoj ekstrem ne vide kao takav.
Zvuči malo komplikovano, ali shvatićeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Canak nije extrem molim te ne pricaj svasta...
Smara Canak sa nacistima zestoko.
AL ok je Canak, bolji je od 99% vasih srbijanskih politicara. ko dolazi iz Srbije? velja krmaca i svi ostali grobari i sl.
Čanak je paranoičan.
Pa ljudi sa ekstrema svoj ekstrem ne vide kao takav.
Zvuči malo komplikovano, ali shvatićeš.
Opet ti Srbijanci . Pa jesu li Srbijanci i Srbi isto , ili nisu . dokle ces da nas odvajas zaboga . Ajd da si Hrvat , pa da te psujem , al ti si iz Backe . Jedino sto si hrvatski ( to jest kumunisticki) vaspitavan .
Prestani da vredjas ljude , bre .
A sto se tice Canka , on je jedan obican hrvatski agent , koji je odrastao u kumunjarskioj porodici , i ciji su predci ubijali Srbe , kao titovi oficiri .
Kao i ti sto si shvatio![]()
Srbi i Srbijanci jesu isto. Ali lale i Srbijanci nisu. Ipak tu ima stotina godina tradicije Beckog dvora. Dok je kod ovih bio Sultanat.![]()
Srbi i Srbijanci jesu isto. Ali lale i Srbijanci nisu. Ipak tu ima stotina godina tradicije Beckog dvora. Dok je kod ovih bio Sultanat.![]()
..a shta su lale radile na BEchkom dvoru ?..
Pa ja sam Lala . I to iz starosedelacke porodice . I mogu da ti kazem da mi je svaki Sumadinac blizi nego ti .
Taoo da smo mi Lale isto sto i Sumadinci , ali nismo kao ti . A razlika izmedju mene i tebe je ... preosto ogromna .
A tek ta izmisljena kultura , satro . Pa jel znas ti koliko ljudi u Viojvodini se kupa samo kad pada ksa . Mogu da ti kazem da sam u Sumadiji upoznao zaista mnogo prave gospode.
Opet ti Srbijanci . Pa jesu li Srbijanci i Srbi isto , ili nisu . dokle ces da nas odvajas zaboga . Ajd da si Hrvat , pa da te psujem , al ti si iz Backe . Jedino sto si hrvatski ( to jest kumunisticki) vaspitavan .
Prestani da vredjas ljude , bre .
A sto se tice Canka , on je jedan obican hrvatski agent , koji je odrastao u kumunjarskioj porodici , i ciji su predci ubijali Srbe , kao titovi oficiri .
Србијанац је сваки грађанин Србије па и Ненад Чанак ,и Јожеф Каса
а Србин је припадник Србског народа
Чије презиме?!ma neki tamo debeli madjar, ce mi prica ko je SRBIN (samo pogledajte prezime...)