"Svako ima svoju Marinu"

bad motherfucker

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
428
znaci..pitanje je za sve..kao bi reagovali da partner u toku sexa izgovori ime koje nije vase?

e sad..kapiram da ima i onih koji nece skapirati na prvu (uvek ima tih sa podpitanjima) po meni jasno i prosto pitanje,pa da im pomognm malo..

za likove: jeebete se,ti se zoves npr. DMX|sHoNE,a ona urlice bad motherfuckeruuuuu..razumes?

za ove druge: jeebete se,ti se zoves npr. olja,a on urlice roksandaaa...razumes?

Dodje ciganka kod doktora i kaze - doktore, me pece *****!
Kaze doktor - ne zove se to ***** nego vagina, zapamti.

Kroz par dana ciganka dolazi kod doktora sa cigom i pita - doktore, ne veruje mi ciga, kako si rek'o ono da mi se zove *****? Marina?

:lol:

znaci..pitanje je za sve..kao bi reagovali da partner u toku sexa izgovori ime koje nije vase?

e sad..kapiram da ima i onih koji nece skapirati na prvu (uvek ima tih sa podpitanjima) po meni jasno i prosto pitanje,pa da im pomognm malo..

za likove: jeebete se,ti se zoves npr. DMX|sHoNE,a ona urlice bad motherfuckeruuuuu..razumes?

za ove druge: jeebete se,ti se zoves npr. olja,a on urlice roksandaaa...razumes?

resenje je veoma jednostavno.....tipa/cicu nikada ne zoves po imenu vec mila...duso..mace...ljubavi...srecice...pilence.....tada je mogucnost greske svedena na minimum......:rotf::rotf::rotf::rotf:

odrala bih ga od batina, zgulila mu kozu i napravila presvlake za fotelje
sasekla mu svu kosu na nulu, napravila musaku i sakrila dlake shampinjonima
na ledjima ziletom napisala svoje ime da zapamti dobro
uplatila mu tri godine unapred terapije kod neuropsihijatra, mesara i svestenika
nabavila osvetoljubivog advokata, uzela mu imovinu, kola, sudoperu i decu...

odrala bih ga od batina, zgulila mu kozu i napravila presvlake za fotelje
sasekla mu svu kosu na nulu, napravila musaku i sakrila dlake shampinjonima
na ledjima ziletom napisala svoje ime da zapamti dobro
uplatila mu tri godine unapred terapije kod neuropsihijatra, mesara i svestenika
nabavila osvetoljubivog advokata, uzela mu imovinu, kola, sudoperu i decu...

ala si ti zivcana :hahaha:
bas si detaljna :think:....jadan tvoj decko :mrgreen:

leteo bi kroz prozor :lol:
odkud znam bre...al ne bih iskulirala sigurno.....
a on nek ide kod te roksande ako mu je vec na pameti... :ljutko:

Razumem :hahaha:
Goreo bi u paklu :evil::banovati:

Back