Svako ima nekog koga vise nema....

mala vestica

Aktivan član
Poruka
1.671
Ima li? Imate li vi nekoga koga ste voljeli previse,ali ga vise nema?...Svako ima nekog
koga vise nema
k'o sto tebe imam
i sto nemam ja....Tog nekog ne morate voljeti i dalje,ali ste ga nekada voljeli i ostalo je lijepo sjecanje,uspomena na to sto ste imali...Mozete imati i nekoga novog,ali se uvijek sa osmijehom na licu sjecate te ..

Imam... To je neko za koga zna svako ko zna mene... I dan danas sam stoprocentno sigurna da bi nam bilo sjajno da smo imali sansu, tj. da on mene nije stavio na klupu za rezervnu devojku... Mnogo je voleo basket i sjajno ga igrao, ali ga je i previse primenjivao privatno. Navijala sam za njega (bukvalno), ali da sedim na toj klupi nisam htela.

Izmedju njega i sampostovanja morala sam da izaberem ovo drugo.
I, iako sam mnogo proatila, srecna sam sa svojom odlukom.

a sta ako secanje nije lepo?
ako bolni grc iskrivi lice kad se setimo?
ako bale cure niz probilu bradu, pijani glas doziva njeno ime?
ako jecamo u cosku zgrceni i cupamo kosu?

Pa,moze i takvo sjecanje...Valjda sam bila previse subjektivna...Imam nekoga trenutno koga volim vise od svega i srecna sam zbog toga,ali uvijek ce ostati to sjecanje na nekoga nekada...Ali,u mom slucaju to je stvarno samo sjecanje,nema vise nikakvih osjecanja,emocija,samo lijepo sjecanje na sve sto smo imali,to je valjda bila ta prva ljubav...

Bas tako... za mene je on poseban.

Inace, ova tema je divna. :heart:

Slazem se za temu :)

A, sto se tice decka...
Skoro svako od nas ima tu neku osobu na koju nije ravnodusan... Za mene je to moja ljubav iz detinjstva, velika, bas. Cekala sam da mu dam svoj prvi poljubac... Eee, klinacko mastanje... A jos kao sasvim mala sam crtala cica glise princa i princezu i to smo kao bili mi...

A nick ti je po pesmi Britney Spears? ;)

A, sto se tice decka...
Skoro svako od nas ima tu neku osobu na koju nije ravnodusan... Za mene je to moja ljubav iz detinjstva, velika, bas. Cekala sam da mu dam svoj prvi poljubac... Eee, klinacko mastanje... A jos kao sasvim mala sam crtala cica glise princa i princezu i to smo kao bili mi...

Za mene je on, kao celokupna licnost, nesto sto se u zivotu ne upoznaje svaki dan.

Pa da... "It's OnlyYourShadow, never yourself." Idealno za forum. :)

A, sto se tice decka...

Ja sam sa tim mojim,koji je bio isto tako prva ljubav imala zajednicki dnevnik :) (ja ga kupila,danas ga vidjela dok sam spremala sobu,pa sam bila inspirisana za ovu temu)...Jooj,znas kakav je dnevnik,cupavi,rozi,nikome ga nisam pokazala :) ...Imali smo i zajednicke albume,svoje mjesto u jednom kaficu,svasta nesto u planu,ali je odjednom puklo...i to je zavrseno prije 3 ,4 godine(na Vaskrs),dug je to vremenski period,ali se ovako,ponekad sjetim....Prije mozda godinu ipo dana smo se sreli,pricali i zajedno plakali....

imam i to dva...
kada se jednog setim, izmami mi osmeh na licu, ovaj drugi medjutim, ne ...
okololnosti su bile malo teze, ali odluka da se rastanemo sasvim na mestu ...
sto se tice prvog, njega bih cini mi se uvek mogla ponovo da volim, ali bi i mnoge druge...tako da...spasavaj zivu glavu . :lol:

imam i to dva...
kada se jednog setim, izmami mi osmeh na licu, ovaj drugi medjutim, ne ...
okololnosti su bile malo teze, ali odluka da se rastanemo sasvim na mestu ...
sto se tice prvog, njega bih cini mi se uvek mogla ponovo da volim, ali bi i mnoge druge...tako da...spasavaj zivu glavu . :lol:

Ja?Ja sam sad bas zaljubljena,vise nego ikada...i ponovo ce vjerovatno ostati samo lijepo sjecanje,ali i zivot je kao slomljeno,pa ponovo sastavljeno ogledalo,a u svakom malom djelicu je jedno nase sjecanje,i nesto bitno iz naseg zivota,i sve je prolazno,pa treba uzivati dok traje..

Ja?Ja sam sad bas zaljubljena,vise nego ikada...i ponovo ce vjerovatno ostati samo lijepo sjecanje,ali i zivot je kao slomljeno,pa ponovo sastavljeno ogledalo,a u svakom malom djelicu je jedno nase sjecanje,i nesto bitno iz naseg zivota,i sve je prolazno,pa treba uzivati dok traje..

ma ne...kazem za sebe ...morala sam da bezim jer mi je bilo kristalno jasno da u zivotu ne zelim da se utrkujem ...a ne bih bas ni da zakacim neku venericnu bolest....:manikir:

Ima li? Imate li vi nekoga koga ste voljeli previse,ali ga vise nema?...Svako ima nekog
koga vise nema
k'o sto tebe imam
i sto nemam ja....Tog nekog ne morate voljeti i dalje,ali ste ga nekada voljeli i ostalo je lijepo sjecanje,uspomena na to sto ste imali...Mozete imati i nekoga novog,ali se uvijek sa osmijehom na licu sjecate te ..

Za prolivenim mlekom se ne plače, da je valjalo trajalo bi..ne,nemam nikog takvog.

Takvu emociju o kojoj vi pricate mogu da imam samo prema nekom pokojnom, jer to moze da bude objasnjenje za prekid fizicki, a da su emocije ostale jake.... a ako je ziv samo mogu da ostanu lepa secanja na neke momente kakva ljubav...? da je bilo pravo neko bi se od dve strane borio i izborio, posto nije, nije bilo to to.... sva ostala objasnjenja su podhranjivanje sujete i bedna opravdanja i trazenje krivca u okolnostima i tajmingu.:think:

ChickyPO Ne mora da znači..Znam par priča gde nisu nikako mogli da budu zajedno, bar ne u ovom životu i pod ovakvim okolnostima, pod kakvim su oni. I to trajalo bi da je valjalo opet po meni može da bude a ne mora, ima toliko parova koji traju, a daleko su od dobre veze ili braka...Ali traju, iz njima poznatih razloga. Što neko reče, možeš da voliš dve osobe a da pritom nisi toga ni svestan.

ChickyPO Ne mora da znači..Znam par priča gde nisu nikako mogli da budu zajedno, bar ne u ovom životu i pod ovakvim okolnostima, pod kakvim su oni. I to trajalo bi da je valjalo opet po meni može da bude a ne mora, ima toliko parova koji traju, a daleko su od dobre veze ili braka...Ali traju, iz njima poznatih razloga. Što neko reče, možeš da voliš dve osobe a da pritom nisi toga ni svestan.

Svako kome ne valja kad tad će otići...pre ili kasnije...da im ne valja ne bi bili zajedno...a to šta mi vidimo nije ni mali deo onoga što oni znaju, osećaju i što ih veže da budu i dalje zajedno..tako da ja ostajem pri tome da sve što valja traje i na tome se radi... i cvet kad ne neguješ uvene,tako je i sa vezama.

ma da mani me te filmske romantike..... a tek tih veza sto traju zato sto su ljudi suvise pi*ke da bi otisli dalje nego se drze sigurice.... ali to nije tema.... ne kazem ja da ti nisi u pravu ali to i jeste poenta drugaciji smo ljudi i drugacije gledamo na zivot.
Ja ne zelim da mi ikada vise budi emociju neko iz proslosti ko je bivsi da li drugar da li prijatelj da li clan porodice ili decko muz ljubavnik svaler sta god pogotovu ako je on taj neko ko je otisao,( mada sve jedno je u sustini ) i ima posebnije mesto od nekoga ko je sada tu i trudi se i pruza ljubav kako bi onda ljudi koji nam znace znali razliku, kako bi se onda oni osecali posebno... ako cu ja gledati na njih isto kao na neke od pre koji vise nisu tu.
nisu tu, tacka i kad neko ode...ljudi kazu da ali ostanu uspomene - DA moje uspomene, moja lepa secanja, mog zivota to nema veze sa tim nekim taj neko postane samo lik nista vise da secanje ne bi bilo prazno a secanje je u stvari secanje na osecaj tvoje srece tadasnjeg momenta ponekada ispari i lik ali osecaj srece na taj momenat ostane urezan.... isto je i sa besom tugom i drugim emocijama

da dodam, kao sto rekoh takvu emociju mogu samo prema pokojnima da gajim jer je to u momentu prekinuto, nije bilo razloga. A prekid bilo koje druge vrste je izbor jednog ili oba ucesnika u tom odnosu sto znaci otisao sam jer nemam vise istu emociju ili otisao je jer nema vise emociju ili obostrano cetvrto nema i tada ostanu samo lepe uspomene, tvoje a on nosi svoje to nisu vise zajednicke uspomene ni momenti tad postaju tvoji i licni.

Poenta: zasto bi mi taj neko ostao poseban za buducnost ako je jos tada u proslosti prestao da mi bude poseban ili jos gore ja njemu prestala da budem posebna?
nema logike zar ne.....

Poslednja izmena:
ma da mani me te filmske romantike..... a tek tih veza sto traju zato sto su ljudi suvise pi*ke da bi otisli dalje nego se drze sigurice.... ali to nije tema.... ne kazem ja da ti nisi u pravu ali to i jeste poenta drugaciji smo ljudi i drugacije gledamo na zivot.
Ja ne zelim da mi ikada vise budi emociju neko iz proslosti ko je bivsi da li drugar da li prijatelj da li clan porodice ili decko muz ljubavnik svaler sta god pogotovu ako je on taj neko ko je otisao,( mada sve jedno je u sustini ) i ima posebnije mesto od nekoga ko je sada tu i trudi se i pruza ljubav kako bi onda ljudi koji nam znace znali razliku, kako bi se onda oni osecali posebno... ako cu ja gledati na njih isto kao na neke od pre koji vise nisu tu.
nisu tu, tacka i kad neko ode...ljudi kazu da ali ostanu uspomene - DA moje uspomene, moja lepa secanja, mog zivota to nema veze sa tim nekim taj neko postane samo lik nista vise da secanje ne bi bilo prazno a secanje je u stvari secanje na osecaj tvoje srece tadasnjeg momenta ponekada ispari i lik ali osecaj srece na taj momenat ostane urezan.... isto je i sa besom tugom i drugim emocijama

Prijatelji su nešto drugo. Većina mojih prijatelja je daleko, ali su nas iste emocije vezivale i prijateljstvo vezuju onda i sad...Ne viđamo se često, ali dovoljno u godini da bi i dalje imali zajedničke teme interesovanja...Da bi postao bivši prijatelj potrebno je mnogo više od neviđanja, bar u mom slučaju.

Prijatelji su nešto drugo. Većina mojih prijatelja je daleko, ali su nas iste emocije vezivale i prijateljstvo vezuju onda i sad...Ne viđamo se često, ali dovoljno u godini da bi i dalje imali zajedničke teme interesovanja...Da bi postao bivši prijatelj potrebno je mnogo više od neviđanja, bar u mom slučaju.

nisam mislila na nevidjanje mislila sam da ga nema sad u svakodnevnom zivotu zbog necega sto je dovelo do razilazenja u tom smislu nisi me razumela :)

nije bitno koji je odnos u pitanju da li decko muz prijatelj svaler nebitno nema posebno mesto..... bukvalno shvatas a tema nije prijateljstvo nego svako ima nekog a onda se zene raspisale o svim tim specijalnim bivsim

Poslednja izmena:

Back