Svaki pojedinac koji stoji uz Vučića posle ličnog priznanja da je izdao zato što je prevaren je nedostojan pravoslavlja koje nosi krštenjem

nesko101

Elita
Poruka
20.857
Autorska
Ovo je navedeno iz razloga što se javljaju juče vladike SPC koje brane režim bez ikakvog iskrenog opravdanja osim da imaju lični materijalni interes koji dobjaju od istih da ih javno brane pred narodom.
Pored toga da razjasnimo da -režim nije država već samo trenutni korisnik i zaštitnik države.Ali svi znamo kako je ovaj režim branio okupiranu državu Srbiju poslednju deceniju.
Zato je sa pravom sam narod rešio da kaže da je dosta bilo da više lažu,kradu i izdaju svoj narod na KiM.

Autorska
Ovo je navedeno iz razloga što se javljaju juče vladike SPC koje brane režim bez ikakvog iskrenog opravdanja osim da imaju lični materijalni interes koji dobjaju od istih da ih javno brane pred narodom.
Pored toga da razjasnimo da -režim nije država već samo trenutni korisnik i zaštitnik države.Ali svi znamo kako je ovaj režim branio okupiranu državu Srbiju poslednju deceniju.
Zato je sa pravom sam narod rešio da kaže da je dosta bilo da više lažu,kradu i izdaju svoj narod na KiM.

Bruka je za celu SPC da pored svih njih koji ovde cute na svo ovo okupatorsko kvislinsko ZLO...da mora pop iz Amerike i Vladika iz Nemacke da govore istinu...
Dok u Decanima se poje na Albanskom...

Perfidije ce predati SPC na Kosovu Albancima, kao što je SPC u Makedoniji...verovatno je slicna agenda i za CG i BiH...

...

Bruka je za celu SPC da pored svih njih koji ovde cute na svo ovo okupatorsko kvislinsko ZLO...da mora pop iz Amerike i Vladika iz Nemacke da govore istinu...

Perfidije ce predati SPC na Kosovu Albancima, kao što je SPC u Makedoniji...verovatno je slicna agenda i za CG i BiH...

...
Zato imaš pravoslavne katakombe na KiM koje su od početka prekinuli opštenje sa Porfirijem koji je dokazani papoljubac.Sada i ja vidim da su u pravu.

Autorska
И патријарха Павла су извиждали.
И он је примао пуно политичара на разговор.
Много пута се сретао са Борисом Тадићем.
Увек има неко коме се може наћи приговор.
Нема те да поменеш епископе Амфилохија, Атанасија, Јоаникија, Максима, Григорија, Јустина, источноамеричког Иринеја и захумскохерцеговачки Димитрије ? Они су уз студенте.

Zato imaš pravoslavne katakombe na KiM koje su od početka prekinuli opštenje sa Porfirijem koji je dokazani papoljubac.Sada i ja vidim da su u pravu.
То није црква. Не можеш људе који су неканонски постављени назвати Црквом. Није Црква све где тако пише.

И он је примао пуно политичара на разговор.
Много пута се сретао са Борисом Тадићем.
Увек има неко коме се може наћи приговор.
Нема те да поменеш епископе Амфилохија, Атанасија, Јоаникија, Максима, Григорија, Јустина, источноамеричког Иринеја и захумскохерцеговачки Димитрије ? Они су уз студенте.
Šta ima mi da pominjemo druge nismo ovde otvorili nekakav sud to prepuštamo Bogu ali ove koje spominjemo oni su sami izabrali javno da stanu na stranu lopovskom režimu u Srbiji.

...
Profitije je kupljen od Vučića.

То није црква. Не можеш људе који су неканонски постављени назвати Црквом. Није Црква све где тако пише.
Nemoj da lupaš nešto što ne znaš.Katakomba u Žerovnici na KiM pripada Eparhiji Raško Prizrenskoj i upravo radi po kanonima koji je po Svetom Savi a baš ova zvanična SPC ne radi po kanonima Svetog Save.
I nemoj više da uzimaš u ovoj priči našeg Patrijarha Pavla koji je po meni poslednji patrijarh vredan svog poštovanja da ga upoređuješ sa ovim antikanonskIm Patrijarhom i vučićevim plaćenikom.

Poslednja izmena:
Prva dvojica pokojnici.:rotf:

Back