Svaki naslov je dobar

Još jedan iz sela

Poznat
Banovan
Poruka
7.335
Koliko često ste sretale muškarce koji su otvoreni i direktni, čak i kada su svesni da time rade za svoju štetu, a vašu korist?

Npr: Muškarac shvata da ste zainteresovani za njega ( u smislu ozbiljne veze ), ali vam otvoreno kaže da vam samo može pružiti sex, mada mu je jasno da vi želite ozbiljnu vezu?

Ili, muškarac vas upoznaje i na jednom od prvih susreta naglašava da mu nije do zezanja i da želi brak?

Da li je to uobičajena, ili neuobičajena pojava?

Šta mislite o takvim muškarcima?

Ljudi se vrlo često predomišljaju oko gomile stvari..
Ne kontam u kom kontekstu to povezuješ sa temom.

pa kazes drugoj strani ocu to i to i nista manje ili vise od toga. a sta ako se neko predomisli kasnije. oce samo sex, al' posle oce i vezu onu u kompletu i garniranu. ili msm, glup primer naveden neko kaze da oce brak i nista drugo ga ne zanima. a kako moze da zna da sa tom osobom oce brak? moraju valjda prvo da pocnu od necega da bi stigli do ideje braka....ako stignu.

pa kazes drugoj strani ocu to i to i nista manje ili vise od toga. a sta ako se neko predomisli kasnije. oce samo sex, al' posle oce i vezu onu u kompletu i garniranu. ili msm, glup primer naveden neko kaze da oce brak i nista drugo ga ne zanima. a kako moze da zna da sa tom osobom oce brak? moraju valjda prvo da pocnu od necega da bi stigli do ideje braka....ako stignu.

Kako mogu početi osoba koja hoće brak i ona koja hoće seks? Da prva zavarava sebi da će drugoj doći ista želja, da bi prva ostala k,o popišana, kad druga ode?

A šta znam..
To je do karaktera osobe, ad li je neko iskren i otvoren.
Ako jeste i bio je i na početku, kapiram da će biti i posle.
I onda opet iskaže svoje mišljenje/nade/želje/htenja, pa ako se podudaraju sa partnerovim - super, ako ne - isto super.
Bar su stavri razjašnjene.

Kako mogu početi osoba koja hoće brak i ona koja hoće seks? Da prva zavarava sebi da će drugoj doći ista želja, da bi prva ostala k,o popišana, kad druga ode?

mogu...sto da ne. zato sto prva ne zna da li je neka druga osoba bas za nju ili nije ako ne pocne od sexa. msm, ja ne kontam da neko kaze - e ocu brak, i nista drugo me ne zanima. a ova druga koja oce sex, mozda se vremenom nekako veze za ovu koja oce brak i zavoli je i pozeli brak sa njom.

A šta znam..
To je do karaktera osobe, ad li je neko iskren i otvoren.
Ako jeste i bio je i na početku, kapiram da će biti i posle.
I onda opet iskaže svoje mišljenje/nade/želje/htenja, pa ako se podudaraju sa partnerovim - super, ako ne - isto super.
Bar su stavri razjašnjene.

ne znam ni ja. meni to izgleda kao steta za obe strane, jer odma na pocetku dvoje mogu odustati jedno od drugoga...ovako vreme pokaze.

Ogromno je rasterećenje biti sa nekom osobom koja jasno pokazuje i govori, nego sa nekom gde moraš gledati u bob da bi skapirao šta misli.
Eto, to bi bilo to!:super:

Ja ne umem da zavlačim, još uvek sam na nivou deteta i kod mene je "što na umu - to na drumu" i to tražim i od drugih.
Nemam ni vremena ni živaca da se igram vije sa nekim.
A kad nešto želim to i tražim jer ne znam kako bih drugačije dobila.

Koliko često ste sretale muškarce koji su otvoreni i direktni, čak i kada su svesni da time rade za svoju štetu, a vašu korist?

Npr: Muškarac shvata da ste zainteresovani za njega ( u smislu ozbiljne veze ), ali vam otvoreno kaže da vam samo može pružiti sex, mada mu je jasno da vi želite ozbiljnu vezu?

Ili, muškarac vas upoznaje i na jednom od prvih susreta naglašava da mu nije do zezanja i da želi brak?

..mene zanima zashto mislish da bi brak bio na zeninu korist i mushkarchevu shtetu..? :lol:

retko sam sretala takve muskarce, ali to je osobina koju zaista cenim, jer sam i sama vrlo direktna, sta vise previse za ukus mnogih ljudi. ali nemam volje zelje i energije da citam necije misli, tumacim, mislim razne varijante, sta, kako, zasto itd...sta hoces, to i reci - pravilo broj jedan u zivotu. najgore sto moze da ti se desi jeste da dobijes negativan odgovor. ali negativan odgovor je u tom slucaju pitanje vremena. ako ne sada, bice kasnije posle svog foliranja i kad padnu maske. bar valja sebi i drugome ustedeti vreme ako nista drugo.

meni je to super i fer.
ne moram da razmisljam sta je hteo, sta je mislio - tj, moram, ali ne u vezi te jedne bitne stvari. bice strategija posle, ima vremena i prilika i radije igram u timu nego da se natezemo jedno protiv drugog.
direktno otvaranje, pregovori u startu da se zna ko sta hoce pa svako na svoju stranu ako nam se ne poklapaju pozicije. ja stvarno nemam energije za bacanje u bunar necijih zelja i hirova, ili jos gore neodlucnosti.
e sad, naravno da ne moraju stvari da se odvijaju po pocetnoj ideji, kao sto se inace i ne odvijaju, ima tu mesta za promenu misljenja ali bar znas koja ti je pocetna pozicija. naravno, ako se ne radi o jednom od onih likova koji ti pricaju ono sto misle da zelis da cujes a malo se preracunaju u izboru.

U godinama sam kad volim otvorenost .... da si me pitao kad sam imala 20 godina, pobegla bih od takvih.

Ne bi ih prihvatila ni sada...jer se ne uklapam ni u jednu od ove dve opcije...da je neka druga.....ali cenim otvorenost, svakako, jer sam i ja takva...sada.

U godinama sam kad volim otvorenost .... da si me pitao kad sam imala 20 godina, pobegla bih od takvih.

Ne bi ih prihvatila ni sada...jer se ne uklapam ni u jednu od ove dve opcije...da je neka druga.....ali cenim otvorenost, svakako, jer sam i ja takva...sada.
Hm, ja ima 20, znači li to da su većina mojih vršnjakinja kao i ti što si bila? Mogu li se uzdati u onu čuvenu -da žene brže sazrevaju od muškaraca?

Ako bi na jednom od prvih susreta spominjao brak,mislim da ne bi bilo ništa od veze među nama.
Njemu nisam bitna ja,i svejedno mu je koju će da ženi.Onda neka ženi neku drugu.z:lol:

Ako bi na jednom od prvih susreta spominjao brak,mislim da ne bi bilo ništa od veze među nama.
Njemu nisam bitna ja,i svejedno mu je koju će da ženi.Onda neka ženi neku drugu.z:lol:

Zašto tako misliš? Možda on samo hoće da ti stavi do znanja da o tebi misli kao o dobroj prilici za brak. Nešto u tvojim očima i tvojoj pojavi njemu govori da si prava za njega, ali on ne zna da li ti nazireš da je on pravi za tebe. Zato ti otkriva svoje namere, ne želeći da oboje gubite dragoceno vreme i sagorevate u zajedničkom poduhvatu, a različitim ciljevima.

Zašto tako misliš? Možda on samo hoće da ti stavi do znanja da o tebi misli kao o dobroj prilici za brak. Nešto u tvojim očima i tvojoj pojavi njemu govori da si prava za njega, ali on ne zna da li ti nazireš da je on pravi za tebe. Zato ti otkriva svoje namere, ne želeći da oboje gubite dragoceno vreme i sagorevate u zajedničkom poduhvatu, a različitim ciljevima.

To može....:lol: ali neka ćuti,i navede me da poželim brak,i to baš sa njim.

Back