Svaki momak koga upoznam hoce da me povredi

Ako baš uvek tako ispadne, verovatno je do tebe.

evo ga, nije dugo prošlo, ženomrsci se oglašavaju!
okrivljavanje žrtve što je žrtva! jer da nje nema to bi sve dobri momci bili!

Nađi nekog pecaroša.
Nekog što ne gleda fudbal nego ide na takmičenja u kuvanju riblje čorbe.

Taj će da te pazi ko malo vode na dlanu.
Još ako ga malko motivišeš, kapu da nakriviš

iskusan savet...ribolovci su svet za sebe, bićeš mu druga riba po vrednosti i prvensvtvima u životu, al nauči da živiš sa tim!
prva će biti neka mladica!

Poyy :)

Ima li neko ideju, zasto svaki decko koga upoznam me nakon kratkog vremena brutalno povredi? Za sebe bih najiskrenije rekla da sam opustena osoba, ne vredjam ljude, ne manipulisem... i dobro izgledam. Realno. Nisam zadovoljna ali definitivno bolje od proseka...

Nekako kao da momci osete kad mi se dopadnu, da hocu da ih pustim u svoj zivot, i u tom trenutku bas svaki me izda, povredi, uvredi i to jako...

Zna li neko zasto?

Zamolila bih ako moze da se ne prave fore na ovoj temi jer mi je tesko da svaki decko koga upoznam ne moze da izdrzi nego mora da me kao skorpion ujede za srce...

main-qimg-2b41352eb839b55bab027500a8819e84.webp

Hvala..
Hm..?

Pravi se pametna, koristi reči kojima većina i ne zna značenje. to rade ljudi koji bi da izgledaju pametnije od ostalih, ato posle ima svoju cenu jer ljudi ne vole prepametne osobe, pametnjakoviće, pa uzvrate vređajući.
Sta serete vas trojica ne kapiram? Uhvatili ste se za najnebitniji deo i kenjate na 4 strane o tome 😀 samo se vi tesite, vi hocete da je zena glupa i neobrazovana da bi je vrteli oko malog prsta, zato se i osecate izazvano pa me vredjate ovoliko 🤣 jadni 😢

Ima li neko ideju, zasto svaki decko koga upoznam me nakon kratkog vremena brutalno povredi? Za sebe bih najiskrenije rekla da sam opustena osoba, ne vredjam ljude, ne manipulisem... i dobro izgledam. Realno. Nisam zadovoljna ali definitivno bolje od proseka...

Nekako kao da momci osete kad mi se dopadnu, da hocu da ih pustim u svoj zivot, i u tom trenutku bas svaki me izda, povredi, uvredi i to jako...

Zna li neko zasto?

Zamolila bih ako moze da se ne prave fore na ovoj temi jer mi je tesko da svaki decko koga upoznam ne moze da izdrzi nego mora da me kao skorpion ujede za srce...

Hvala..
čim je svaki, do tebe je

Sta serete vas trojica ne kapiram? Uhvatili ste se za najnebitniji deo i kenjate na 4 strane o tome 😀 samo se vi tesite, vi hocete da je zena glupa i neobrazovana da bi je vrteli oko malog prsta, zato se i osecate izazvano pa me vredjate ovoliko 🤣 jadni 😢
Moja ćerka je ovih dana u firmi u kojoj radi promovisana u menadžera.To joj je već treće unapređenje u četiri godine koliko radi u toj internacionalnoj firmi. Na takvo radno mesto dolaze ljudi sa 35god a ne sa 25 koliko ona ima. Kada mi je u prvoj godini srednje rekla da ima dečka, ja sam joj rekao da nije problem, ali nek povede računa da ne bude, danas jedan sutra drugi. Još uvek je sa njim samo joj je sada muž.
kada je polazila na višuja sam joj rekao da sve što radi potrudi se da uradi više nego što se od nje očekuje i da se ne brine za uspeh u životu. Višu je završila sa prosekom 9.7 i zaposlila se a da nije diplomirala, da bi posle shvatila da ako imaš znanje diploma ti i ne treba.
Ona je programer i na poslu je imala dobru platu koja se udvostručila usled stalnih unapredjenja. a samo se trudila da od sebe uvek da više nego što se od nje očekuje. Kada joj je njena šefica, koja joj je bila više prijateljica nego šefica, rekla da se udaje i napušta firmu, Sara je rekla da onda ni nju više ne vezuje za tu firmu. šefica je to prenela direktoru koji nikako nije želeo da ostane bez takvog radnika i ponuđeno joj je mesto njene šefice.
Pre oko godinu dana sam pitao Saru da li možda ima osećaj da je kao žensko u firmi manje cene od muškaraca, i ne samo u firmi, nego da li uopšte ima osećaj manje vrednosti u odnosu na muškarce u smislu da se favorizuju muškarci. I ona je rekla da ima sva prava i poštovanje kao i muškarci.
Ali ja sam ćeru vaspitavao da ne bude žensko ili muško. Nego da bude čovek, muško i žensko u jednome. Da kao žensko u Hristu nađe svoju mušku polovinu, da gradeći karakter moralne osobe postane čovek i da će kao takva svuda i uvek biti cenjena. Što je ona u svom životu i iskusila.
A feministkinje bi da budu nemoralne i da budu cenjene kao čovek. I budući da to ne mogu da dobiju onda se trude da se donesu zakoni koji bi kompenzovali njihov nedostatak vrednosti.
Tako i ti ćero, savetujem te kao otac, potrudi se da budeš čovek i nećeš imati problema sa nedostatkom poštovanja

Nemam pojma.
Pročitao sam samo naslov.
Ali:
Neka asocijacije na isti mi je to da žrtva uvek bira da bude žrtva.
Bila je i neka stručna analiza,emisija, na tom osnovu...
Na osnovu čega predatori biraju svoju žrtvu.
Kao i u prirodi - lak plen?
Nešto oko čega nećeš morati mnogo da se trošiš, a ulovićeš ga? :)
A onda ćeš, kao maca, malo da se igraš sa njim, pre nego što ga pojedeš...

Ниси ми одговорила,морам да видим како изгледаш да бих ти дао тачан одговор на ово твоје питање ?

Zna li neko zasto?

Hvala..
Ниси ми одговорила,морам да видим како изгледаш да бих ти дао тачан одговор на ово твоје питање ?

Zna li neko zasto?

Hvala..
Baš svaki? Ne znam šta da ti kažem…

Back