Kad smo vec kod suleta

Težak incident u skupštini “Nakon uvreda iznetih na račun Zorana Đinđića koje je Aleksandar Vučić izneo za skupštinskom govornicom, Dragan Šutanovac dobacio poslaniku Srpske radikalne stranke da nesporazum mogu rašiti nasamo u obližnjoj prostoriji. Vučić je tada opsovao majku Šutanovcu nakon čega su se obojica uputila ka izlazu iz sale. Kako smo saznali, Aleksandar Vučić je oko 18.15 prebačen u Urgentni centar sa teškim povredama glave i frakturom lobanje. Dragan Šutanovac se odmah nakon incidenta vratio u poslanički klub nakon čega je nastavio da prati skupštinsko zasedanje iz svoje klupe. Skupštinsko obezbeđenje insistira da je delovalo po propisu i da su dva poslanika objasnila da u kancelariju idu sami radi “kratkog dogovora”. Iz Srpske radikalne stranke stiglo je obaveštenje da je na Aleksandra Vučića izvršen atentat i da se on nalazi u teškom stanju ali van životne opasnosti. U saopštenju se navodi da je u sred Srpske Narodne skupštine na Aleksandra Vučića nasrnulo nekoliko desetina nepoznatih naoružanih muškaraca od kojih je jedan bio umotan u Albansku zastavu. U saopštenju se ističe rešenost Srpske radikalne stranke da se bori protiv terorista koji žele da otmu Kosovo. Traži se ostavka predsednika skupštine zbog toga što nije sprečen težak incident u kojem je jedan Srpski poslanik mogao da izgubi život. Za sutra je najavljeno pretestno okupljanje pod sloganom “Vučić sam ja, Vučić si i ti”. Gospodin Dragan Šutanovac je u izjavi za naš radio insistirao da je Aleksandar Vučić zadobio lakše povrede glave kada se slučajno okliznuo i pao na njegovu pesnicu kojom je on pokušao da spreči njegov pad.”
Oni fantaziraju onako a ja fantaziram ovako - danas, u stilu SRS. Tako.8-)