Svakakve igrice i perverzije...

I jaooo... ja sam procitala nesto drugo... desava se... sad ne smem da kazem sta sam kao procitala... al evo recicu... kao da bi ti volela da on sebe vibratorom... :lol: hehehe...

... umrecu majke mi :lol: ... ja samu sebe najvise zasmejavam... :lol:

Podsvest mi je prezentovala drugaciju sadrzinu tvog posta. Bicu pazljivija.hehhehehe :lol:

gossca:
I jaooo... ja sam procitala nesto drugo... desava se... sad ne smem da kazem sta sam kao procitala... al evo recicu... kao da bi ti volela da on sebe vibratorom... :lol: hehehe... umrecu majke mi... ja samu sebe najvise zasmejavam... :lol:
Podsvest mi je prezentovala drugaciju sadrzinu tvog posta. Bicu pazljivija.hehhehehe :lol:
Hm, pitam se zasto... :lol:
Inace, lozim se iskljucivo na dominantne muskarce u krevetu, tako da mi je ideja da on sam sebi gurne dildo u anus, zadnje sto bih pozeljela... :lol:

Nesto mi niste mastoviti :)
Mada ima finih ideja...
Meni nekad recimo pali da mi kockicom leda prelazi po bradavicama, jeziku...mmm pa da ih lize, gricka... (al kad je toplo napolju :D )
slag, cokolada;
gosca, gazdarice, slazem se za samozadovoljavanje dok on gleda, to bas pali...
vezivanje, isto ali da je on u dominantnoj poziciji;
prica...
E da i uloge nisu lose, mene pali kad je on nadmocniji pa mi naredi da se skidam, sednem tako i tako, dok me on pozudno gleda, rasirim nogice pa se mazim...pa onda svasta nesto :)

zgodan&nezgodan:
hehehe...sad kad si se deklarisala kao ljubitelj vibratora i dilda,tesko...ne trebam ti JA... ;) :lol: :lol: :lol:
Zgodni, nisi valjda disleksican? Nisam se ja deklarisala (deklasirala :lol: ) kao ljubitelj dilda nego Gazda i Gossca... Cisto kazem, a uopste ne vidim nista lose u koriscenju vibratora i svih drugih pomagala, to je bas sexy i napaljivacki...Nego mlad si ti jos, ima vremena, nauciches :lol:

Ma ne znam... pali me njegova, muska ruka na mojim grudima, pali me kad vidim da hoce da otkine na moj oral, pale me uzdasi, znoj...Gotivno mi je da napravim spec atmosferu i da gledam prelaz od iznenadjenja do strasti u ocima (prosto potamne), volim kad me ljubi po zadnjem delu vrata i ledjima dok me uzima odpozadi, volim da gledam dok prodire u mene, ili da da ga dugo gledam pravo u oci dok se kreshemo, sve je to napaljivacki - u osnovi gde ima hemije ima i fizike, ostalo je sve stvar inspiracije i maste :D

Nije lepak ni benzin a ni lak nego ETAR... nije preporucljivo naravno svakodnevno, ali tema je "igrice i perverzije" znaci nesto sto ne upraznjavas svaki dan, nego se nekad eksluzivno pocastis. To ti je, jutarnja kafo, etar spakovan u malu bocicu koju otvoris, kratko njusnes i imas 30 sekundi osecaja neopisivog blazenstva. Bukvalno 30 sekundi, za svaki sledeci put moras opet da njusnes, sto opet nije preporucljivo.
e sad mi jasno zasto po ceo dan u laboratoriji svi smo veseli i srecni
A tek studenti...
Dakle, moj posao je cisto uzivanje
Draga deco, zavrsavajte hemiju, pa ce te svakog dana imati osecaja neopisivog blazenstva

donamileva:
Nije lepak ni benzin a ni lak nego ETAR... nije preporucljivo naravno svakodnevno, ali tema je "igrice i perverzije" znaci nesto sto ne upraznjavas svaki dan, nego se nekad eksluzivno pocastis. To ti je, jutarnja kafo, etar spakovan u malu bocicu koju otvoris, kratko njusnes i imas 30 sekundi osecaja neopisivog blazenstva. Bukvalno 30 sekundi, za svaki sledeci put moras opet da njusnes, sto opet nije preporucljivo.
e sad mi jasno zasto po ceo dan u laboratoriji svi smo veseli i srecni
A tek studenti...
Dakle, moj posao je cisto uzivanje
Draga deco, zavrsavajte hemiju, pa ce te svakog dana imati osecaja neopisivog blazenstva
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back