Svaka Zena

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka zena zeli dve stvari..
Da se uda i da izgleda i ponasa kao neudata..Ovo mi se mota po glavi već izvesno vreme..
ne zameram i to je super jel je izgled jako bitan,ali imam utisak da neke zene sve manje postuju bračna pravila..:lol:
Nisam ja u pitanju već moj drug mi non-stop soli pamet o svojoj zeni koja tezi sve vise za ovakvim stvarima,a izgleda i za bludom,.
Čisto me zanimalo vase misljenje,,a moze i lock.

Ako mu njegova zena toliko smeta neka se razvede.

Mnogo filozofije niokocega.

Svaka zena zeli dve stvari..Da se uda i da izgleda i ponasa kao neudata..Ovo mi se mota po glavi već izvesno vreme..ne zameram i to je super jel je izgled jako bitan,ali imam utisak da neke zene sve manje postuju bračna pravila..:lol:Nisam ja u pitanju već moj drug mi non-stop soli pamet o svojoj zeni koja tezi sve vise za ovakvim stvarima,a izgleda i za bludom,.Čisto me zanimalo vase misljenje,,a moze i lock.
blago tebi s tvojim...zanimacijama

Da se uda i da izgleda i ponasa kao neudata..Ovo mi se mota po glavi već izvesno vreme..
ne zameram i to je super jel je izgled jako bitan,ali imam utisak da neke zene sve manje postuju bračna pravila..:lol:
Nisam ja u pitanju već moj drug mi non-stop soli pamet o svojoj zeni koja tezi sve vise za ovakvim stvarima,a izgleda i za bludom,.
super je to

- - - - - - - - - -

štaviše da je više takvih :per:

Nisam to primetio.Cak bih mogao da tvrdim da je netacno.A to za svalerisanje vec ne znam.To se nikada ne zna sa sigurnoscu.Pogotovo sa zenama.

Ja sam primetio da zene,koje su do skoro bile udate a nedavno su se razvele ili,daleko bilo,postale udovice u nekim mladjim godinama,posle veoma kratkog vremenskog perioda izgledaju mnogo bolje.Cesto promene stajling,doteraju liniju,ponasaju se mnogo ljubaznije i otvorenije.Vidim juce jednu zenu kojoj je pre pola godine umro muz.U cetrdesetim godinama je.Pa neki minjak,cizme sa ogromnom stiklom,neki dekolte,pa kozni mantilic,nova frizura,sminka...pa mislim se,sta ce jadna.Ne moze ceo zivot da tuguje.A i nije ona jedini primer.

Kod muskaraca je to prilicno obrnuto.Evo moj drugar se razveo prosle godine.Bio smeker za primer a sad mi najvise lici na one macketine sto se smucaju po ulici i brljaju po kontejnerima.Ofucao se i olinjao pa ne lici ni na sta!

Nisam znala da žene mogu da izgledaju udato i neudato. :think:

Nisam to primetio.Cak bih mogao da tvrdim da je netacno.A to za svalerisanje vec ne znam.To se nikada ne zna sa sigurnoscu.Pogotovo sa zenama.

Ja sam primetio da zene,koje su do skoro bile udate a nedavno su se razvele ili,daleko bilo,postale udovice u nekim mladjim godinama,posle veoma kratkog vremenskog perioda izgledaju mnogo bolje.Cesto promene stajling,doteraju liniju,ponasaju se mnogo ljubaznije i otvorenije.Vidim juce jednu zenu kojoj je pre pola godine umro muz.U cetrdesetim godinama je.Pa neki minjak,cizme sa ogromnom stiklom,neki dekolte,pa kozni mantilic,nova frizura,sminka...pa mislim se,sta ce jadna.Ne moze ceo zivot da tuguje.A i nije ona jedini primer.

Kod muskaraca je to prilicno obrnuto.Evo moj drugar se razveo prosle godine.Bio smeker za primer a sad mi najvise lici na one macketine sto se smucaju po ulici i brljaju po kontejnerima.Ofucao se i olinjao pa ne lici ni na sta!

MILF tebra,mmm.To nazalost jeste tacno,kod muskaraca je sasvim suprotan-obrnut efekat.

- - - - - - - - - -

Najlepsa stvar koja moze jedna zenska osoba da kaze muskoj glasi : YOU ARE EVERYTHING,TY ERES TODO.Prosto predivno. UVIJEK NOVI I NOVI DOMACI MOKRI SNOVI,NISAM BEZVEZE,SAMO SE ZEZAM,yeaaaaaa. ;) .

Poslednja izmena:
Da se uda i da izgleda i ponasa kao neudata...

Fala bogu da je tako.

Ovo mi se mota po glavi već izvesno vreme..
ne zameram i to je super jel je izgled jako bitan,ali imam utisak da neke zene sve manje postuju bračna pravila..:lol:.

To je tačno. Ali pitaj se zašto " neke zene sve manje postuju bračna pravila"?
Razlog tome je što neki muškarci sve manje postuju bračna pravila.

Reci ti njemu slobodno, da mora pod hitno da počne poštovati, odnosno primenjivati bračna pravila, inače je nahebo. ;)

izvini a koja je razlika izmedju udate i neudate zene(koja ima decka)?po meni je normalno da su obe werne i da brinu o swojoj lepoti..osim ako pod neud.nisi mislio na bez jace polowine,sto znaci da misli taj da ona krstari za dr musk.al to je onda tema o wernosti i isto ti dodje da si umesto owog gore uporedio dewojku sa deckom i onu bez,i kako ribe waraju,ka tome ide tema kolko widim.ako gresim isprawi me.

izvini a koja je razlika izmedju udate i neudate zene(koja ima decka)?po meni je normalno da su obe werne i da brinu o swojoj lepoti..osim ako pod neud.nisi mislio na bez jace polowine,sto znaci da misli taj da ona krstari za dr musk.al to je onda tema o wernosti i isto ti dodje da si umesto owog gore uporedio dewojku sa deckom i onu bez,i kako ribe waraju,ka tome ide tema kolko widim.ako gresim isprawi me.
komplikovao mi je sad,mnogo me bacas na razmisljanje.:D

Poslednja izmena:

lock :lol:

ma da sve zene su q....
zene zele da budu voljene da ti bude jednina, poslednja....

formiracu odgovor kad nadjem neku ukrajinku.do ta doba...moze lock :rumenko:

Back