donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
da wideo sam twoj odg, ali ti nisi u njihowom taboru
ne znam u kakve tabore koga (uključujući i mene) svrstavaš. Ja nisam čan nikakvog udruženja za zaštitu životinja što ne znači da ne doniram istima neku sumu novca. I vrlo mirne savesti kažem to smatram mnogo boljom stvari no da sam pare dala cigankama koje maltretiraju sopstvenu decu držeći ih onako u naručiju ili još gore na betonu gde spavaju(uvek sam se čudila kako ta deca spavaju a moji oko neće preko dana da zatvore kad su bili u tom uzrastu, dok nisam videla da hemija čini svoje) ili koje jednostavno (uz neizbežno Kasandra ljubim ti lepe ruke, noge i sl) traže pare, a kada im ponudiš da urade nešto (tipa pranje ulaza, sređivanje podruma, sklupljanje lišća iz dvorišta) to nemaju nameru da rade i još se ljute (u ovu kategoriju ne svrstavam hendikepirane i stare prema kojima sam uvek blagonaklona).
Ja sam samo neko ko je suviše svoj da bi se priklanjao bilo kkavoj organizaciji.
Sve što pričam, potiče sa pozicija nekog ko ne shvat ašpmračene umove i ljude koji to mirno posmatraju.
PS Jesi mlad dečko, ali da bi te ljudi uopšte čitali potrudi se da takav način pisanja sa W umesto v i sl ostaviš za tinejdžerski kutak