Švajcarska

U super sto sam naleteo na temu o Swici jer i ja palim tamo za novaka...i dosta toga korisnog procitah;)
Dodushe, treba da mi se sredi jos 'talijanska tranzitna viza (svicarsku vec dobih), al' bice sve ok, nadam se :|

cao svima!

Htela bih da odem za Svajcarsku da zivim, pasos imam to nije problem. Dogodine diplomiram. Prvi cilj mi je da radim u banci. Znam da je tamo sve jako skupo zato nisam sigurna da bih od plate mogla sve sama da platim zato bih htela da se posavetujem sa nekim ko zivi vani. Hvala:D:D

Zanima me privatan smestaj koliko kosta u Svajcarskoj? Ko Ima iskustva?
Kod nasih ljudi, kod Svajcaraca?

Tipa privatni smestaj kao kod nas u banjama???
Kod familije, u kuci, ili stanu, znam da je skupo, ali koliko kosta otprilike?

cao svima!

Htela bih da odem za Svajcarsku da zivim, pasos imam to nije problem. Dogodine diplomiram. Prvi cilj mi je da radim u banci. Znam da je tamo sve jako skupo zato nisam sigurna da bih od plate mogla sve sama da platim zato bih htela da se posavetujem sa nekim ko zivi vani. Hvala:D:D

emilyfreemail.hu@freemail.hu

Kakav pasos imas...mislim ciji???

Ja ti mogu pomoci sto se tice informacija...reci mi sta te interesuje???

Pozzz...

Kakav pasos imas...mislim ciji???

Ja ti mogu pomoci sto se tice informacija...reci mi sta te interesuje???

Pozzz...

Onda bi mogao i meni da pomognesh?:p Ja imam hrvatski pasosh i zhelela bih da se zaposlim u Svici ( kao medicinska sestra) ali me zanima da li je to ikako moguce,i da li se kod njih odradjuje pripravnichki itd ;p

Onda bi mogao i meni da pomognesh?:p Ja imam hrvatski pasosh i zhelela bih da se zaposlim u Svici ( kao medicinska sestra) ali me zanima da li je to ikako moguce,i da li se kod njih odradjuje pripravnichki itd ;p

Pa sta da ti kazem.Sa hrvatskim pasosem ne mozes da dobijes RADNU vizu u SVICI koliko ja to znam.
Mislim znam mnogo ljudi koji ovde to nisu mogli da urade posto HRVATSKA nema tu vrstu BILATERALNIH odnosa sa Svicarskom.
Da li si ti cula da je nekom to poslo za rukom?.

Može li mi neko dati adresu nekog sajta gde mogu pronaći jeftino prenoćište u regionu St. Galen. Išao bih u julu par dana sa porodicom i sve što sam pronašao je oko 110CHF! Ne mora biti hotel, zainteresovani smo i za opciju privatnog smeštaja-sobe! Hvala

Da li neko bio skoro u Bazelu?Zanimaju me iskustva.

Neznam sta te zanima.. U toku je izlozba Van Goga.Koga zanima umetnost odusevice se, fenomenalno je organizovana. Ja sam se 4.sata zadrzala jer pored ovih aktuelnih ima i drugih dobrich slika da se vidi. Grad mi se licno ne svidja.Cirih je ipak broj1, za mene.

Back