Svadje sa bratom/sestrom

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Ima te li brata ili sestru? Kako se slazete sa njima?
Znam za slucajeve gde braca uopste ne razgovaraju nakon neke svadje. Potpuno se razisli.

Ja imam dobar-los odnos sa bratom. Lik ima OKP i maksimalno se trudim da budem tolerantan iako je agresivan cak prema meni zbog toga. I ladno danas odbio da skine operativni sistem, da bootuje na usb i da instaliram ocas posla. Znaci ladno mi rekao: "Idi u igraonicu pa se snadji" .

Znaci puko sam. Ovo je prelilo casu. Sad ja moram da trazim od ljudi da mi ucine, pored zivog brata u stanu. Znaci strasno. Prekidam svaku komunikaciju sa njim od danas. Nema vise bilo kakve tolerancije.

Tako ti je to ... za neke sitne gluposti se i ja posvadjam sa sestrom a majka je uvek govorila da jedan mora da precuti i da popusti a da se i drugi posle smiri ...
Jedan je zivot , sto normalnije ga moramo proziveti a vreme leti.
Zivot jeste jedan, vreme brzo leti ali dosta je aca bio tolerantan. Nece on vise imati privilegije koje je imao. Ja sam uglavnom povucena, mirna, dobra osoba, ali kad mi se neko zameri, bukvalno nemam limit koliko daleko mogu ici radi osvete.

Sa rođenim bratom sam nikad bolji. Ali taj odnos ima neizvesnu budućnost s obzirom da nas veže zajednički posao u kom je on ipak glavni i mnogo toga odlučuje(kad je moja budućnost upitanju).Sa ostalom braćom i nemam neki odnos. Najbolji sam sa bratom od ujaka koji mi je kao rodjeni burazer.
Sa svim sestrama sam jako dobar, ali činjenica da živimo u različitim gradovima pa i Državama utiče na to da se ne vidimo i nečujemo koliko bi verovatno trebalo.

Poslednja izmena:
Screenshot_2022-02-23-23-02-32-1.png

Znam za slucajeve gde braca uopste ne razgovaraju nakon neke svadje. Potpuno se razisli.

Ja imam dobar-los odnos sa bratom. Lik ima OKP i maksimalno se trudim da budem tolerantan iako je agresivan cak prema meni zbog toga. I ladno danas odbio da skine operativni sistem, da bootuje na usb i da instaliram ocas posla. Znaci ladno mi rekao: "Idi u igraonicu pa se snadji" .

Znaci puko sam. Ovo je prelilo casu. Sad ja moram da trazim od ljudi da mi ucine, pored zivog brata u stanu. Znaci strasno. Prekidam svaku komunikaciju sa njim od danas. Nema vise bilo kakve tolerancije.

Imam brata

Naučila sam baratati sa njegovom nervozom i kratkim fitiljem

Kad osetim da mi je toga previše i da tju uskoro da prasnem šta mislim

Lepo “nemam vremena , na terminu sam , neću biti ovih dana tu”

Mislim da je to najljepše

Smatram da je ružno svadjati se bilo skim a kamoli sa bratom/sestrom

Iz ličnog ranijeg iskustva mogu reći da svadje sa rođenim bratom ili sestrom najviše bole od svih mogućih svadja. Čini mi se da me ni fizički ništa ne boli ko svadja sa rođenim bratom.
Srećom ja i rođeni brat smo bolji nego ikad, pa te svadje nepostoje, nema ih. Ne kažem da smo uvek istog mišljenja, ali svadja nema

Nemam nikoga ,sve sam izgubio

Mislio sam da imam pa sam ga otpisao za malo vece stvari, kad je trazio pare od stana u kom ne zivi odavno i nema nikakve veze s njim
Rodbina ,rodjeni ,rodjaci ….vrlo lose isustvo ,znaju da budu najveci neprijatelji.
Satro misli ti dobro a sebi daju za pravo da se mesaju gde im nije mesto ,zato distanca momentalno .
U proteklom periodu sam puno toga raskrstio za sva vremena ,trebalo i pre.

Zivot jeste jedan, vreme brzo leti ali dosta je aca bio tolerantan. Nece on vise imati privilegije koje je imao. Ja sam uglavnom povucena, mirna, dobra osoba, ali kad mi se neko zameri, bukvalno nemam limit koliko daleko mogu ici radi osvete.
Tako i ja …mogu da trpim ,cutim dok mi ne pukne film i sve oteram u 10000000 pm,riknem kao lav !

Imam brata u Australiji i sestru u Nemackoj
Kad smo bili deca ako mama čuje svađu uleti u sobu i ne pita ko je kriv nego svi troje dobijemo batina.
Sad smo odavno odrasli.
Bolje se slažem sa bratom koji je daleko ,nema dana kad se ne čujemo ili bar ostavimo poruku jedno drugom.
Sestra je skroz drugačija od nas polako zaboravlja koga ima ovde iako sam se brinula i za njenu decu dok su bila manja a ona radila u Nemačkoj.,nekad bi i za sitnicu da se posvadja ali ipak za svadju treba dvoje.Ona mnogo redje zove nego brat iz Australije.Nažalost polako zaboravlja i na roditelje što njih jako boli,zato se brat i ja trudimo da im to nekako nadoknadimo .mada za svako dete jednako boli.

Back