Svadje s nastavnicima

• Začetnik teme Začetnik teme Fiorella
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sasha85:
Crazy_creature:
Upravo...
Otishao je na disciplinsko zbog mene. 8)

Sta uradi,crno dete?! :shock:
Pa samo sam odluchila da kazhem istinu.. kako se ponasha prema uchenicima i ostalim nastavnicima, josh su doshli drugi nast.da to potvrde i stanu na moju stranu... :wink: inache, to je ona stoka shto me isprozivala da sam lomila neke kvake i vrata, pa me vodio kod direktorke... a ja ni kriva ni duzhna. :roll: :angel: :) Anyway, sad smo malo zamenili uloge... 8)

ja sam bila rekla nastavniku da pojma nema franziski i automatski mi je ocena sisla sa 5 na 3, to je bilo na polugodistu 5. razreda, na kraju godine sam imala 5.:mrgreen: taj natavni je bas extra, ali eto meni doslo.:mrgreen:
a jednog mog druga je nastavnik udaro nekoliko puta i on se rasplakao, svi smo bili uspanicili itd.
bilo je u svim mogucim novinama, evo linka pa citajte: http://www.pressonline.rs/page/stories/rs.htlm?view=story&id=33815

taj nastavnik je uvek pijan, niko nije ni pipnuo gegrafiju, a svi imamo 5-ce!!!!! inace uvek se zeza i extra je!:super:

Poslednja izmena:
Ja sam psovao po skoli profesorku jer mi je rekla da nisam dobio prelaznu na kraju 6. razreda a to je bilo 2-3 dana pred kraj. :) U svakom slucaju 1 iz vladanja i izbacen sam iz razreda. Mada novi razred nije bio los... :-)))

Poslednja izmena:
xD
najbolja drugarica je okinula godinu zbog debele svadje s ruskinjom...
meni su svadje najjace, iako nemam srca da se svadjam sa pomenutima...xD
ali vrlo je zanimljivo da se gleda neka svadja...onako kad balavac neki pokusava da dokaze da je u pravu a profa pizdi :mrgreen:

Da .... Ja sam imao problema sa tim . Ni sam neznam kako ali prof . teh. je uobrazio da ga mrzim i imao sam mnogo svađa sa njim zbog toga . Na kraju mi je na polugodištu na ocene : 5 ,5 zaključio 4 . U drugom pol. sam muse ušlihtao i sve je bilo ok .

":eek:Kako si mogao da joj kazes Bre?!":hahaha:

.Jednom sam pola minuta zakasnila na istoriju,i prof.me
izbacila sa casa,i dala neopravdani...tad sa
m se pobunila,al dzabe to...A inace me bas gotivi,ne znam sta joj bi.

Jedna me izgrdila "jer sam se smejala na casu",nakon cega sam pocela da placem...debil..:roll: i razredna me izbacila jer sam se nasmejala...I lepo kazem da nisam kriva ni za sta,dzabe-neopravdani...:eek:

:roll:
Neki ljudi stvarno mrze kad im se usprotivis...

Mada sam uglavnom mirna ko bubica(sto svi prof. vole:neutral:),sem kad dobijem napade smeha...

AL kad posize zbog neke skroz leve stvari,necu da cutim.

Poslednja izmena:
Izgalamio sam se na profa fizičkog jer me je lik udario i ja sam ga odvalio od zid... i prof počne da galami na mene... ja se izgalamim na njega i izađem sa časa :D
Poslije u zbornici je pričao kako nije znao da sam takav kad se iznerviram :D

HEHEHEH!Kod mene drug reko nastawniku jedite gooo*na i izlete iz ucionice zato sto mu dao 1!posle morao da mu se izwini a owaj mu dao 2-ku!!!lol:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:!mene nastawnik uwek istera sa geosa jer se zesce smorim pa kad pocnem da pricam sa drugom na casu glasniji sam i od nastawnika...:rotf::rotf:

Ma ja se ne svadjam ni sa drushtvom, a ne sa nastavnicima...... znachi nikad......
a jedan moj drug se svadjao sa nastavnikom matematike i nastavniko mu reko da je ''mushka qrva'', i ovaj moj drug pocheo da psujem nastavnika da je on pi*ka,,,,,,,,,, i gurali se po uchionici, moj drug pao na pod kad ga nastavnik udario...ccc...:lol: al je on sad izbachen,,,,,,,.....:(

Pa kod mene je bilo vise slucajeva, kao kada je drug pored mene rekao profesorki biosa da jede govna i gadjao je jabukom iz predzadnje klupe to je bila koma..... Takodje kod iste prfesorke smo izlazili sa casa pod izgovorom da idemo kod domara koji je slucajno radio u drugoj smeni pa je posle bilo sta je bilo.... Ja sam se savadjao sa profesorkom matisa inace nista posebno nije bilo mislim dala mi kecinu, ali sam joj zato posle na jednom casu iskocio kroz prozor sto ona naravno nije videla....:):):)

Mene je jednom biologicarka izbacila takodje zato sto nisam mogla da prestanem da se smejem.Zena se dere a ja ne mogu da prestanem i tad me izbaci sa drugaricom koja se takodje smejala..Stojimo ispredevrata,ona se i dalje smeje a ja placem:lol:

:hahaha:

Kod mene je bilo obrnuto..kad smo zakasnile nas tri,pa bile izbacene,drugarica place,dobila prvi neopravdani..

Meni to deseti po redu,ja bi trebalo da placem,al dzabe ,sve mi smesno...:roll:

Back