Svadja sa partnerom

Kako se vi svadjate sa partnerom? Vicete li, vredjate li, bacate li stvari po kuci, potezete li argumente stare nekoliko meseci/godina?I koliko vam treba da se ohladite i smirite, odljutite?

@tema...nikada se nisam svadjala ni sa kim. Obicno je to bila ljutnja koja se primeti i na koju se reaguje pronto. Uvek postoji ralog za ljutnju, meni je potrebno da poznajem razlog da bih se mogla braniti ili objasniti zasto je to tako. ...U takvoj situaciji najbolje je uhvatiti partnera za ruku i ponuditi ga kaficom :)

@tema...nikada se nisam svadjala ni sa kim. Obicno je to bila ljutnja koja se primeti i na koju se reaguje pronto. Uvek postoji ralog za ljutnju, meni je potrebno da poznajem razlog da bih se mogla braniti ili objasniti zasto je to tako. ...U takvoj situaciji najbolje je uhvatiti partnera za ruku i ponuditi ga kaficom :)

moj si covek

- - - - - - - - - -

nikad se nisi posvađala s mužem ? nikad ? :eek:

ne zaybavaj devojce

Reagujem eksplozivno i naglo, brzo me prolazi.
Ne durim se i ne podnosim te što se dure, ćute danima i moraš da im vadiš reči iz usta i čitaš misli.
Reci šta nije u redu, šta te tišti, šta te nervira da to rešimo, bolje i svadjom ako će posle biti ok, nego da se gura ispod tepiha dok se ne obruši odjednom,
tad je obično kasno ili svadje tada imaju dalekosežnije posledice kad krene potiskivana lavina.
Odmah i sad sve na sto.

I onda posle kafice,mislim, kafica otvara vratasca, aonda romatika uz svece.:whistling:

Back