Аристократа
Poznat
- Poruka
- 7.101
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oteram u 3 lepe i odem vozim bajs,onda se ne javljam na 100 propustenih poziva xoxoKako se vi svadjate sa partnerom? Vicete li, vredjate li, bacate li stvari po kuci, potezete li argumente stare nekoliko meseci/godina?I koliko vam treba da se ohladite i smirite, odljutite?
Kako se vi svadjate sa partnerom? Vicete li, vredjate li, bacate li stvari po kuci, potezete li argumente stare nekoliko meseci/godina?I koliko vam treba da se ohladite i smirite, odljutite?
nikad se nisi posvađala s mužem ? nikad ?![]()
@tema...nikada se nisam svadjala ni sa kim. Obicno je to bila ljutnja koja se primeti i na koju se reaguje pronto. Uvek postoji ralog za ljutnju, meni je potrebno da poznajem razlog da bih se mogla braniti ili objasniti zasto je to tako. ...U takvoj situaciji najbolje je uhvatiti partnera za ruku i ponuditi ga kaficom![]()
nikad se nisi posvađala s mužem ? nikad ?![]()
moj si covek
- - - - - - - - - -
ne zaybavaj devojce
Kako se vi svadjate sa partnerom? Vicete li, vredjate li, bacate li stvari po kuci, potezete li argumente stare nekoliko meseci/godina?I koliko vam treba da se ohladite i smirite, odljutite?
pomenem celu njegovu familijuuu,a posebno tetkuuu u Novom Saduuuua kad to nije dovoljnooo skinem macccc sa zidaaa,dodji dodjiiii
[/QUOTE
Tetku u Novom Sadu
@tema...nikada se nisam svadjala ni sa kim. Obicno je to bila ljutnja koja se primeti i na koju se reaguje pronto. Uvek postoji ralog za ljutnju, meni je potrebno da poznajem razlog da bih se mogla braniti ili objasniti zasto je to tako. ...U takvoj situaciji najbolje je uhvatiti partnera za ruku i ponuditi ga kaficom![]()