Svadja sa partnerom

Kako se vi svadjate sa partnerom? Vicete li, vredjate li, bacate li stvari po kuci, potezete li argumente stare nekoliko meseci/godina?I koliko vam treba da se ohladite i smirite, odljutite?
ranije sam vikao, nika nisam vređao, udarao sam stvari, ne nabadam na nos stare stvari...u međuvremenu sam se promenio...ne vučem, ne udaram, ostalo je ostalo isto...
odljućivanje...zavisi šta mi je rečeno, oko čega je bila svađa, čime smo se služili...

vicem,udaram po stvarima,obavezno potegnem nesto iz proslosti.da se odljutim,pa zavisi sta je u pitanju,za krupnije stvari vise vremena mi treba.zdravo je izbacivanje te ljutnje,ne treba to potiskivati,oboli covek

vicem,udaram po stvarima,obavezno potegnem nesto iz proslosti.da se odljutim,pa zavisi sta je u pitanju,za krupnije stvari vise vremena mi treba.zdravo je izbacivanje te ljutnje,ne treba to potiskivati,oboli covek

Јесте слажем се. Но, тако сам радио једној бившој, па нам је однос постајао све гори и гори. Била осетљива као, а хладна ко лед, колико год то звучало контрадикторно. Оно, ћути и трпи, а у себи се кида. После неког времена је знала да пуца па да ми ебе све по списку.

Imaš neki problem očigledno.. :lol:

Da čujemo :ceka:

nemam.ali cim dodje do svadje izadjem out:lol:

- - - - - - - - - -

a kada bi te naboo:lol:

- - - - - - - - - -

ja ne mogu biti posvađan :(

dobro je

U mom selu toga nema.
Žena ne sme da priča,dok muž prvi ne progovori.
Ukoliko se pak ona zabuni i progovori prva,muž ima prava da je momentalno prekine dobro odmerenim potezom šake ili nekim drvenim rekvizitom koji mu se nađe pri ruci.
Takvi slučajevi se izuzetno retko dešavaju,pa svađe u mom selu ni nema.

ne...ne tučem žene

da,da,samo torbanje.

- - - - - - - - - -

U mom selu toga nema.
Ukoliko se pak ona zabuni i progovori prva,muž ima prava da je momentalno prekine dobro odmerenim potezom šake ili nekim drvenim rekvizitom koji mu se nađe pri ruci.
Takvi slučajevi se izuzetno retko dešavaju,pa svađe u mom selu,ni nema.

sta je to?1938?

nemam.ali cim dodje do svadje izadjem out:lol:

Пре сам волео да се свађам, а онда сам укапирао да од тога нема вајде, трошим глас и стас тј, калорије, помало и живце.

cisto da se zna ko je...

Дабоме.

U mom selu toga nema.
Takvi slučajevi se izuzetno retko dešavaju,pa svađe u mom selu ni nema.

Е код мене тога нема, ми смо то мало усавршили, специјализовали. Наиме, дрвени реквизити се троше и могу бити погубни. Што да ломим џаба оклагију, смараће ме после да јој купим нову или да јој дам паре за нову. Зато један елегантни шамар са дозом романтике и уметности, не штети пуно, али даје ефекте.

Kako se vi svadjate sa partnerom? Vicete li, vredjate li, bacate li stvari po kuci, potezete li argumente stare nekoliko meseci/godina?I koliko vam treba da se ohladite i smirite, odljutite?

Pre sam se nervirala. Nisam vredjala, ali su stvari stradale. O, da. Pamtila sam sve, ne samo sta je kada rekao i uradio, nego i kakvo je vreme tada bilo. Sve u svemu- trosenje energije uludo.
Sada kazem sta imam, saslusam i kratko razdvajanje u razlicite prostorije, da oboje razmislimo.

Gledam da se ne svadjam, trosi mnogo energije. Ne vracam se na staro, osim ako nije bas ozbiljno pa dozivim reprizu toga, a to je jako retko.
Pocnem da vicem ako bas popizdim, ali obicno hladne glave i stalozeno.

Back