Sinoc sam izasla sa verenikom, mozda bivsim, i drugarima do grada. Otisli smo na pic"e. Pa, na pizzu. Ja sam veganka, pa nisam jela, ali oni su jeli i mogu da vam kazem da je bas odvratno. I moj verenik je uzeo neku kao vegetarijansku, ali nije bitno. Bolje da smo otisli na sis-cevap. Iako mi je i to odvratno, ali je bar nase, srpsko. Negde oko ponoci, moj verenik je predlozio da krenemo kuci, a ja sam se tek zagrejala. Rekla sam mu da cu doci malo kasnije, a on je otisao nekako besno i demonstrativno. Posto mi je bilo super, nisam htela da se zamaram sa njegovim ponasanjem. Dosla sam kuci negde oko 6 jutros. Sa mnom je dosao i moj super drug Bane. On je simpa. Znamo se 100 godina. Nesto smo se muvali ranije, ali smo ostali super drugari. Ja sam mu pomogla da shvati neke stvari u zivotu. Bio je na prekretnici, hteo je da se nekako ostvari, pa sam mu ja otvorila oci. On se razveo. Bas mu je zena bila negativna. Od tada se bas super druzimo. stalno me zove da izadjemo, ali mene mrzi. Slabije izlazim od pre par godina. Nekako sam odlucila da sada kada sam zrela ne izlazim toliko. Uglavnom sam za kucne varijante. Moje verenik je tek operisan od izlazaka. Cesto moram da izadjem sama, jer se njemu ne ide nigde. I tako sam sinoc dosla sa Banetom. Posto je bio kod mene, pozvala sam ga da prenoci. Odjednom ujutru nas je probudila galama. Moj verenik je pcoeo da se dere po stanu, zato sto je Bane prespavao kod nas. Nije mi bilo jasno zasto me budi tako rano i zasto sizi. Uleteo je kod nas u sobu i poceo da se dere na njega. I na mene. Krenuo je da ga udari, a Milanka ga je zadrzala. Ja sam ga pitala u cemu je probelm, a on je rekao da ga mesecima vucem za nos i da spavam sa svima, a samo sa njim necu.
Mozete li vi da zamislite kako sam se JA osecala. JA sam njemu rekla da je moja stvar s kim cu spavati, a sa njim necu da spavam dok se ne udam, zato sto ce pokusati nesto nevaljalo. Onda je poceo da koristi neke vulgarne glagole, pod tim navodeci da smo Bane i ja to radili nesto. JA sam njemu rekla da treba da ga bude sramota, posto takvo nesto misli za MENE. Mozda je on upoznao takve devojke, ali JA NISAM takva, posebno sto sam mu uvek bila verna i odana. Cak i sada kada mi kao neke parnjaca po kuci brunda o krizi i o otpustanjima, ja ga ne vredjam, nego mu kazem da treba da ima svoju licnost. A on je mene toliko izvredjao i ponizio pred Banetom. On je jadan poceo nesto da se izvinjava. On mu je rekao da ce ga ubiti. MIlanka je stala na stranu mog decka i rekla da je ona oduvek govorila da to devojke ne treba da rade kao ja. A treba da se udam trudna kao njena cerka. Tolika je frka izbila, samo zato sto smo se lepo proveli. I da vam ne pricam sta je tu bilo.
To je bilo pre podne, usla sam ovde da vam javim, ali se on tada jos drao.
Uvek znam sta treba da uradim i uradim pravu stvar. Sada ne znam sta da radim. Kako da ga kaznim? Zvala sam ga, jednom me je odbio. Drugi put je rekao: "Stvarno nisam raspolozen!" Pitam se sta ce ljudi reci, koji su culi za nasu svadbu.