SVAĐA FORUMAŠA.......!

Počne lepo.....Polemika krene tolerantno.
Razmenjuju se mišljenja,stavovi,ideje.....Onda nešto krene naopako.

I,počinje svađa,prepirka,padaju uvrede.....!

Jel' to đavo proviri neki put i na Forum ?
Kako tumačite svađu forumaša !?:think:

kada dijalog metastazira u vređanje, odmah znaš koliko je 'vređač' bespomoćan, koliko iskomplexiran, koliko željan dokazivanja... ostaviš ga u svojoj mizeriji, ne daješ mu pažnju koja mu je neophodna da nahrani svoju patologiju.

више пута сам мислила да треба игнорисати, али ако је неко насртљив, вербално агресиван, вређа и вришти по форуму хистерично данима , јер имаш другачије мишљење о њему на некој теми,
треба им кратак фитиљ још скратити, нека се разбесне до усијања, ..нека те мрзе или нека науче да елементарно поштују људе.
и забавим се лепо. прошло је време мојих шлогиравања туђим иживљавањем по форуму над људима, такве форумске теористе треба газити

највише сам на политици и 90% мојих порука је тамо написано тако да се ово односи баш на тај пдф..тамо се увек грубо игра, па мораш да се поставиш на исти начин.

Poslednja izmena:
А зашто се те свађе, сукоби и вређања убедљиво највише испољавају на пдф "Политика"?

На осталим пдф људи комуницирају уљудно и нормално.

како на ком, на политици су свађе огољене и вулгарније, на другим пдф су често само увијене у фин папир, мање сирове

молим постављача теме да наше свађе са политике не преноси на ову тему, хвала.:mrgreen:

Poslednja izmena:
како на ком, на политици су свађе огољене и вулгарније, на другим пдф су често само увијене у фин папир, мање сирове
Искрено, ја баш уистину не видим, чак ни у увијеном виду, неку уистину злу крв и нетрпељивост на другим пдф-има које посећујем, као што су књижевност, музика, Београд, историја. А и на пар других форума где свраћам, који се тичу историје БГД, старих фотки, књижевности, такође, дискусије су учтиве и пријатне. А и тамо зна избити сукоб управо само кад се прича дотакне - политике, и с њом везаног тумачења историје.

Ja se nikada ne svadjam, ni u privatnom zivotu. Ja vodim diskusiju i razmjenu misljenja sa sagovornicima. :roll:

Pravo zboriš..diskusija može biti sa dijalogom manje ili više boldiranim...ali nakazni vokabular govori o onome ko ga izgovara....izujedani paćenici koji vrište za ljubavi i pažnjoma a svojim ponašanjem bi da pokriju svoje slabosti :)

Što reče šoho...treba ih mirnim putem obradjivati jer na mudre komentare i interesantne doskočice neće do veka moći vrištanjem i pljuvanjem da odgovaraju.

А зашто се те свађе, сукоби и вређања убедљиво највише испољавају на пдф "Политика"?

На осталим пдф људи комуницирају уљудно и нормално.

Zato što politika privlači s jedne strane razno-razne budaletine, a sa druge strane je bitna za život svakoga od nas...

Počne lepo.....Polemika krene tolerantno.
Razmenjuju se mišljenja,stavovi,ideje.....Onda nešto krene naopako.

I,počinje svađa,prepirka,padaju uvrede.....!

Jel' to đavo proviri neki put i na Forum ?
Kako tumačite svađu forumaša !?:think:

Ne upuštam se u rasprave. Skoro su dvojica kolega me uvukli u svoj mali privatni rat a ja ni kriva ni duzna ispala kolateralna steta dok se drustvo na temi bas fino zabavljalo sto sam ja ispala ispljuvana i gde su se sve brisala moja objasnjenja , tako da kada su drugi kasnije dosli na temu, mogli sasvim drugaciju konotaciju razgovora da vide. I onda su obojica slala pp kao niko od njih kriv nije, da je to geslo i maslo onog drugog. I niko nije kriv a svi cute. I svi se peru a ja ostala ispljuvana iako to nije nista tacno sta je napisana. Naravno, zastita nikakva, who cares, nisu nju ispljuvali, sta je briga za mene, ko sam joj ja...Ne znam da li bi tako reagovala gdjica da je bila u mojoj koži na temi. No svakako ovde vlada zakon jaceg. zacepe ti usta i kao da nicega nije bilo, a tvoja cast Jelena, koga bre to briga, kazu cega nema, kao da bilo nije, obrisu sa teme a kao niko nije video. I onda umesto da budu ljudi, pa da neko iskreno kaze jeste ili nije bilo pisano, ne dobih objasnjenje jer ona kao nece da se uplice i bice brisano sva nadalja prepisak gde ja isterujem pravdu i istinu a gospoda kolege naravno, niko nije kriv...pa, da, mora da sam ga ja napisala onda. Izneta je najstrasnija uvreda za moju licnost i niko da kaze da to nije istina. Ovaj nece da prizna da je klon i time prekine raspravu a ovaj tvrdi an pp da je to maslo ovog drugog. Ne zna se ko pije a ko plaća. Ludilo totalno. Više se ne raspravljam. Ne objasnjavam i ne pravdam. Ja znam sta je prava istina. Shvatih da i ovde ima loših ljudi, kao i svugde u zivotu, kao i onu misao, kada Vam zakon lezi u topuzu, da tragovi smrde necovestvom. :kiss:

"Samuraj(ko) nežnog srca",ne primaj sve na
srce.....!
Nije vredno.
Boravak na Forumu i,uopšte,na netu moraš prvenstveno
svrstati u rezbibrigu,utucavanje viška slobodnog vremena i sl.
Bar tako ja doživljavam.
Jeste,polemika zna da pređe granice dobrog ukusa,
ali to traje neko vreme,pa nestane.
Kao letnji prolom oblaka.
Kad proceniš da se zahuktalo,da neki ostrašćeni imaju
više "kondicije",a manje mozga i tolerancije,izvučeš se.....
I,nikom ništa.
Od silnih ponuđenih tema,nađeš neku gde je komunikacija
artikulisana.......
Sutra je novi dan.....!

Pa eto, neko postavi temu na PDF Politika gde jasno i glasno pita "Da li smatrate da je bombrdovanje SRJ 1999. godine bilo opravdano" - dakle, ne vojske, ne rukovodstva nego CELE ZEMLJE, bez ikakve selekcije... i onda se nadju neki Adem i neki Susjed, obojica velicine Foruma sa po 800000 reputacija, koji kazu "Da, trebalo je da vas bombarduju i drago nam je sto su vas bombardovali". To je odprilike isto kao kad bih ja rekao "Dobro je sto su vam raketirali centar Zagreba i sto je Cobetova policija malo istrebljivala ljude dole koji nisu imali veze s OVK", sto je van pameti.

I sta onda ja uopste da pricam s takvim ljudima? Kakav djalog, to ne treba ni da pljune covek, kamoli da vodi bilo kakav razgovor s takvima.

"Samuraj(ko) nežnog srca",ne primaj sve na
srce.....!
Nije vredno.
Boravak na Forumu i,uopšte,na netu moraš prvenstveno
svrstati u rezbibrigu,utucavanje viška slobodnog vremena i sl.
Bar tako ja doživljavam.
Jeste,polemika zna da pređe granice dobrog ukusa,
ali to traje neko vreme,pa nestane.
Kao letnji prolom oblaka.
Kad proceniš da se zahuktalo,da neki ostrašćeni imaju
više "kondicije",a manje mozga i tolerancije,izvučeš se.....
I,nikom ništa.
Od silnih ponuđenih tema,nađeš neku gde je komunikacija
artikulisana.......
Sutra je novi dan.....!

Da, to je sve smišljena namerna provokacija bila , a ja sam nasela . Ko mi je kriv, niko. Ja sam sama kriva, jer sam pošteno dete i negde naivno verovatno doživljavam ovde sve i svakoga, pa u sve verujem. :kiss:

Back