Svadbeni registar

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma staviću reghistar u Merkur, ok su cene, svašta ima, i Luminarc setova - i sve je pristupačno. Kupili smo prelepe čaše za šampanjac pre 3 dana tamo, sa crnom stopom, baš su eXtra :D....a eto, šapnuću drugaricama koje bi možda želele neki LIČNI poklon, ondak womens secret, da :) Mislim, svejedno. Može i kaktus (opet sam ga prevrnula ) :D

heh...vidite sličku :P
store_promo.gif

rendalica? Za šta? Ma može 8)
Misiš, usitnila sam postove? :lol: Ša šta miš otkud mo 9.i nešto HILJADA :lol:
evo, neću više da kvarim temu 8)
Samop još jednu stvar: u Merkuru ima ONIH tanjira i setova što su u magazinu ELLE kao primer za dekorativno postavljanje :P :P :P E, ta firma, da. Sve dakle šareno :)

avtor:
a ja sam videla u 4 svadbe i sahrana...
a kad bi bila ikea u beogradu... mmmmm... triput bi se udavalaaaa...
Par puta sam isla u Ikeu i uvek sam se kuci vratila praznih ruku.
Ne znam zasto se ljudi toliko loze na Ikeu, valjda zbog cena i sto sve izgleda ona lepo na oko.
Ali koliko para toliko i muzike. Vise volim da za neku kvalitetnu stvar odvojim malo vise para.

silver-girl:
Larra ovo je Srbija. Zaboravila?

Ne mozes ti socijali da lepis zeljene poklone, pa ljudi struju ne placaju ...

A ja bih bas stavila samo poklone od 500 evra pa navise :roll:

Poenta je upravo u tome da stavis i lepe stvari koje bi ti se svidele a da kostaju i 500 dinara, pa da ne moraju ljudi da se osete u obavezi da se nesto ispruzaju, kad ne moraju. Koliko sam puta videla situaciju da se upravo losije stojeci ljudi ispeglaju finansijski za svadbu jer "sramota je" doneti nesto ispod 100 evra. Meni bi lep poklon bili i ramovi za slike, knjige, posteljina, upravo ne mislim da se treba puci bogatstvo za neciji poklon.

alexandrra:
Ne znam zasto se ljudi toliko loze na Ikeu.
Ne znam ni da se loze. znam samo za sebe. pre mnogo godina sam videla neki komplet tanjira u beneton bojama i jos neke propratne stvarcice i od tad mi je ikea san moje buduce kuhinje. a iz tvog posta kapiram da je tamo jeftina i nekvalitetna roba? e to prvi put cujem.

Ikea je na Zapadu za one koji se sele stalno ili za one koji često menjaju izgled svog stana
za vrlo kratku upotrebu, nije trajno,
a kod nas je pomodno... nemam pojma je li jeftino ili nije, ne znam...znam da imaju lepo dezenirani pristupačan mebl :D I tabure u obliku kocke leda, to je strava :P
a lože se što je veseo dizajn, nestandardan, svetlih boja, ludih oblika ...

nije skupo. Ova stolica košta 99 $
37819_PE129776_S2.jpg

a ova igračka, mama i beba slonovi, 12 $
50420_PE146981_S3.jpg

22200_PE107067_S2.jpg
sve sa madracom, za 200 $

Back