Svadba vaseg bivseg decka / devojke ?

Bivsi decko vas poziva na svadbu, da li bi ste otisli ? On se zeni devojkom zbog koje ste raskinul ! Nemate decka - dakle na svdbu bi ste isli sa drugaricom. Poziv morate da prihvatie- znaci nema odbijanja. Stvarno Ne Znam sta Da Radim! Svaki savet je dobrodosao :(

da li si ti normalna?! :eek:
tip te ostavi zbog druge, a onda još ima onu stvar da te pozove na svadbu, a ti si toliko "pametna" da o tome zaista i razmišljaš?! :eek:
moraš da prihvatiš poziv? je l' pod pretnjom puškom?

jao, j'ebem ti život, i žene i sve :roll:

Ne mogu detaljo da opisem situaciju, ali recimo da poziv dobijam 100 %, jer smo bili dobri prijatelji- pa smo navodno i dalje . Mada ja snjim od tad nisam nesto ni pricala. Dakle na Svadbu d moram da se pojavim- ne idemi se. Nemam sta da izmislim kao izgovor bilo bi providno da bas na taj dan ne mogu da dojem- a pozvao me .

Ne mogu detaljo da opisem situaciju, ali recimo da poziv dobijam 100 %, jer smo bili dobri prijatelji- pa smo navodno i dalje . Mada ja snjim od tad nisam nesto ni pricala. Dakle na Svadbu d moram da se pojavim- ne idemi se. Nemam sta da izmislim kao izgovor bilo bi providno da bas na taj dan ne mogu da dojem- a pozvao me .

i dalje ti je objasnjenje zasto moras u dupe konja
kakva glupost
naravno da ne moras...koji ces ti lepi tamo majke ti
ma teraj to bre u pi..ku materinu
e ludog sveta

...shta da ti kazem ,budi svoja i jedinstvena ,zapakuj sebe kao poklon i predlozi im trojku ,nemoj da trazish izgovor viditi se u ochima da bi htela ........:per:

Nije fer da mu kvaris taj dan,ali uvek mu mozes reci da ides sa jednim tipom na more:manikir:

Bivsi decko vas poziva na svadbu, da li bi ste otisli ? On se zeni devojkom zbog koje ste raskinul ! Nemate decka - dakle na svdbu bi ste isli sa drugaricom. Poziv morate da prihvatie- znaci nema odbijanja. Stvarno Ne Znam sta Da Radim! Svaki savet je dobrodosao :(

otisla i odnela komplet nozeva uz napomenu "evo vam pa zabadajte jedno drugom u ledja, kao sto ste meni" :mrgreen:

kada ste raskinuli?
mrzis li ga ili ga zelis i dalje za sebe?
zove li te iz pakosti ili iskrene zelje? jooooooooj, iskrene zelje... ne zove te iz iskrene zelje

zalis li da odes, da virnes, ili si sigurna da neces?

Nikad nisam bila u prilici da me bivši dečko pozove na svadbu a i kada bi se našla u takvoj situaciji da me pozove ne bih otišla.:kafa:

Pa sta sad?
Tebi je jos stalo do njega? Pa ti zato frka da se pojavis na tom vencanju?
Ili ti je ponizavajuce?
E, a sto je tesko reci fino i otvoreno _ Bato ja ne mogu. Ne prija mi ta situacija, ti znas da je ona upala kad sam ja ispala, zelim vam srecu, ali bez mene.

Sve gore navedeno je tacno. Vecina negovih prijatelja su idalje moji prijatelji ! Znaci Svi vec to znaju .

Back