G gost 287528 Elita Poruka 20.347 18.06.2016. u 20:38 - Svadba svadba #276 andžo na 11 strana si se već mogla i udati i razvesti ili postati skrušena udovica, a ti ništa...
Akhilleus Ističe se Poruka 2.569 18.06.2016. u 20:45 - Svadba svadba #278 Anđo ja tu ženim al mora te uzmem na probu jedno mesec dva dana da vim el umeš još nešto osim da raširiš i prekrstiš noge.
Anđo ja tu ženim al mora te uzmem na probu jedno mesec dva dana da vim el umeš još nešto osim da raširiš i prekrstiš noge.
andja789 Elita Banovan Poruka 18.758 18.06.2016. u 20:58 - Svadba svadba #279 AlterEgona: andžo na 11 strana si se već mogla i udati i razvesti ili postati skrušena udovica, a ti ništa... Kliknite za proširenje... Pa vidis da nisam nasla odgovarajuceg pacijenta - - - - - - - - - - Akhilleus: Anđo ja tu ženim al mora te uzmem na probu jedno mesec dva dana da vim el umeš još nešto osim da raširiš i prekrstiš noge. Kliknite za proširenje... Znam! Da ih dignem na sto
AlterEgona: andžo na 11 strana si se već mogla i udati i razvesti ili postati skrušena udovica, a ti ništa... Kliknite za proširenje... Pa vidis da nisam nasla odgovarajuceg pacijenta - - - - - - - - - - Akhilleus: Anđo ja tu ženim al mora te uzmem na probu jedno mesec dva dana da vim el umeš još nešto osim da raširiš i prekrstiš noge. Kliknite za proširenje... Znam! Da ih dignem na sto