C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.702
Је л' био и ћаћа на свадби?
![]()

najjaca fora

hebote pa stvarno, uvek sam mislio da mali ne lici na roditelje...pazi Lazetic ćaća

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Је л' био и ћаћа на свадби?
![]()

Ko je spomenuo kraljevsko vencanje? Pitala sam da li nema u nekoj kraljevini kica, samo zato sto je kraljevina?Ti ozbiljno poredis royal weddings i šatorsku šabaniju ?
Naravno da je postojao Hajat 2000-te... opet Cupika pokazuje svoje "poznavanje" Beograda.Na stranu sto Arkan nije ubijen u Hajatu (koji tada nije jos ni postojao u BG), vec u Interkontinentalu....neukusan pokusaj sale.
Pa nije bio poznat tj. nisu se tamo odrzavale svadbe toliko, ni ostala okupljanja. Uglavnom je za to sluzio Interkontinental, pa sam zato zaboravila tj. nisam ni znala kad je otvoren.Naravno da je postojao Hajat 2000-te... opet Cupika pokazuje svoje "poznavanje" Beograda.
Ne vadi se sad. Naravno da je Hajat postojao i da je bio poznat. Arkan je, međutim, ubijen u Interkontinentalu.Pa nije bio poznat tj. nisu se tamo odrzavale svadbe toliko, ni ostala okupljanja. Uglavnom je za to sluzio Interkontinental, pa sam zato zaboravila tj. nisam ni znala kad je otvoren.
Ne vadi se sad. Naravno da je Hajat postojao i da je bio poznat. Arkan je, međutim, ubijen u Interkontinentalu.
Da nije onaj sto je pravio dvojnika Sadama Huseina?os da ti kazem ko ga operiso da se ne prepozna?
zato kazem cuti i ne pricaj....
Bas taj.Da nije onaj sto je pravio dvojnika Sadama Huseina?

Ko je spomenuo kraljevsko vencanje? Pitala sam da li nema u nekoj kraljevini kica, samo zato sto je kraljevina?

miki maus u stripu ima tregere sto posto!
JUJUJUJUЈе л' био и ћаћа на свадби?
![]()
Pa ako pricamo o "svadbi decenije", takvo nesto moze da se kaze samo za Royal family, pod uslovom da taj narod ima kraljevsku porodicu kao Srbi.
E sad kako Srbija nije kraljevina, vec republicka prcija crvenih bandita i njihovog nakota, tako imamo i ovo za "svadbu decenije".
Okupila se banda i turbo folk seljadija, a raja i danas u 21 veku bleji u punu trpezu i oteklu krmad oko iste, jer je to simbol dobrog zivota.
Srbija sve vise slici Albaniji, stoka je uspela da je spusti na taj nivo.
I sama smatram da je "svadba decenije" novinarski debilizam, ali to i dalje ne znaci da u kraljevinama nema jos goreg kica od svadbi, samo tudje (gom.no) je uvek sladje po svemu sudeci.
Uzgred, za samu svadbu sam saznala juce, citala sam da ce je biti ali nisam znala kada, niti sam gledala sta ko jede ni ko je sve bio, osim Dacica i jos par ljudi. Jednostavno retki su trenuci srece a ovaj mi se momak (Veljko) ucinio bas srecnim i zato sam dalje obratila paznju ko je mlada, sta je i tako jos poneke sitnice, na kraju Ceca je simbol (ili nusprodukt) jednog vremena i niti hocu niti mogu da se pravim da ne postoji ili da zivim u kraljevini.
Nije kriv ni Veljko ni Bogdana, nije kriva ni Ceca ... kriva su politicka krmad i njihova fukara novinari koji zaglupljuju i pljackaju narod.
...pa je ipak vi Hrvati rado zovete samo sto ona nece da dodje, ali je vam je zato preostalo da je rado slusate.Ceca se ****** ko stuka
Veljko 100% sin od Lazetića,Veljko nema ni 2% na Arkana.JUJUJUJU
Jeste, ja bas slusam Cecu.... to mozda ti slusas i tvoji neki chobani iz NIS...pa je ipak vi Hrvati rado zovete samo sto ona nece da dodje, ali je vam je zato preostalo da je rado slusate.
Veljko 100% sin od Lazetića,Veljko nema ni 2% na Arkana.
Nije kriv ni Veljko ni Bogdana, nije kriva ni Ceca ... kriva su politicka krmad i njihova fukara novinari koji zaglupljuju i pljackaju narod.