- Poruka
- 12.873
Je li bolje suzu u oku zaustavitii, sve u sebi zadrzati ili isplakati se i naruziti svoju ljepotu, da li da se na licu vidi ili na srcu da se osjeti...?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja se kad se isplacem osjecam slomljeno pa nekad drzim u sebi, cini mi se da tako drzim pod kontrolom poplavu u sebi
Mislim da tako samo produzavas agoniju.Treba pustiti suzu,kad krene i ne treba se suzdrzavati.To nije nikakav znak slabosti,vec znak osecajnosti.A ja se kad se isplacem osjecam slomljeno pa nekad drzim u sebi, cini mi se da tako drzim pod kontrolom poplavu u sebi
Plasim se zbog stete koju bi mogle uciniti unutar duse.Mislim da tako samo produzavas agoniju.Treba pustiti suzu,kad krene i ne treba se suzdrzavati.To nije nikakav znak slabosti,vec znak osecajnosti.
Plasim se zbog stete koju bi mogle uciniti unutar duse.
Pre ces naneti stetu celom telu ustezajuci se da ne zaplaces,nego kad pustis suzu.Kad ode suza,olaksa i dusu.Ne resava mnogo,ali dovoljno da se osoba oseca sigurnijom.Kada sam bio mladji i kada su me tukli,nikada pustio suzu nisam,a sada kao stariji,kada gledam neke sce ne na TV-u,suze same krenu.Ovih dana sam na svim mogucim programima pratio o Bori Djordjevic i njegovim koncertima.Isplakao sam se vise nego ikada.Plasim se zbog stete koju bi mogle uciniti unutar duse.
Isplakao sam se vise nego ikada.
Desava se i meni da mi suza sklizne svako malo ali u pojedinim situacijama ta poplava se desava unutra, pa mi se cini da bi mi sva krv jurnula iz srca i ucinila katastrofalnu poplavu tamo u tim trenucima cini mi se da ne smijem da zaplacem, nego tako drzim tu branu izmedju ociju i srca, ne znam kako da vam to objasnim.
Kada sam bio mladji krio sam te suze iz nekog inata i buntovnistva.Sada tesko mogu da se kontrolisem.Pa me je nakada i sramota,kada ima nekoga pored mene.Zena primeti,ali cuti,a deci je mnogo teze,kada me vide.Sve neisplakano je izašlo samo od sebe... i dalje će, a da nećeš ni znati baš sebi objasniti što...
I moj otac plače uz neku seriju, kad ga niko ne vidi.Uhvatila sam ga jedne prilike kako briše oči misleći da ga ne vidim.
Čovjek koji je čvrst kao stena, i poneku suzu sam mu videla baš u najtežim trenucima.I tad ih je krio.
Znala sam u par navrata da mu svesno izazovem suze, ne par, nego one najdublje, progutane...Mora čovek da izbaci sve nagomilano u sebi.
Obično se suze skrivaju besom, ljutnjom...bilo kojom negativnom reakcijom, a to nikako nije dobro.Upravo to nanosi štetu duši...
Kada sam bio mladji krio sam te suze iz nekog inata i buntovnistva.Sada tesko mogu da se kontrolisem.Pa me je nakada i sramota,kada ima nekoga pored mene.Zena primeti,ali cuti,a deci je mnogo teze,kada me vide.