Suzbijac apetita u srbiji .. ?

Igoritza

Zainteresovan član
Poruka
101
Pozdrav.

Postoji li u srbiji suzbijac apetita da se kupi ?

U inostranstvu prijatelj koji je imao 120 kila, zapoceo je dijetu koriscenjem Phentermine-a koji je suzbijac apetita tako sto indukuje proizvodnju supstanci koje korisniku izazivaju osecaj punosti, i koristio ih je prepisanih 6 nedelja sto je bio fenomenalni Kick-start da zapocne smanjeno jelo i veci trening. sada je na 85 kila i izgleda kao bog, i citiram ga: da nije bilo Phentermine-a, nikad ne bih uspeo da zapocnem zivot koji sad vodim.

Postoji jos i Orlistat (xenical) koji onemogucuje vezivanje masti i propusta ih kroz digestivni sistem ali on nije toliko suzbijac apetita koliko je "precica" do mrsavljenja i ima brdo sporednih efekata (znoj, probava itd)

Ima li ista od ovog kod nas ? Postoji li neki suzbijac apetita koji nema ova dva sastojka ?

napomena: zaista me ne zanima neki drugi predlog. Ukoliko znate da ima ovako nesto kod nas da se kupi, zamolio bih vas od srca da odgovorite. Ukoliko imate da mi predlozite "kardio, kofein, treninge i slicno" zaobidjite temu. Ja da imam vremena za kardio, ne bih imao vremena za posao i karijeru od cega hranim 7 usta. Izvinjavam se na tonu ali niko ne voli smart ass-ove. :)

hvala svima na odgovorima u napred.

Verovatno nema. Mozete da se raspitate po farmaceutskim kucama da vidite da li ima neceg slicnog,a ako ne da li moze da se poruci.
Iskreno u te sagorevace masti i ostale drangulije koje remete prirodan tajming organizma,apsolutno nemam poverenja.
Drugo,sami ste se 'namestili' tako da vam svi lupe kontru pominjajem kardija,no nebitno.
Od sveg srca vam preporucujem da se manete tih gluposti i pocnete da korigujete ishqanu. Nije toliko bitno koliko jedete,mnogo je vaznije sta jedete,i taj neki odnos unosenja ugljenih hidrata,masti i proteina.
Imate puno korisnih informacija o svemu na internetu,ako izuzmemo te carobne kapsule i sl.
Ma koliko radili vreme da se posvetite korekciji ishrane i laganim telesnim vezbama cete naci sigurno,ako se malo potrudite. Sve ovo pisem iz donekle slicnog iskustva. ;)

Postoji i kod nas registrovano nešto iz ove grupe lekova, već duže vreme.

Ono što je bitnije znati je da su ovo lekovi sa ozbiljnim neželjenim efektima,
pa nađite vreme za lekara, proverite zdravstveno stanje, pre svega srce, pa tek onda razmišljajte o ovome.

Ništa od ovoga nije u slobodnoj prodaji. Ni ne treba da bude.

NIje moje da govorim sta postoji na trzistu od supstanci koje biste eventualno (zlo)upotrebili.
Uostalom, to možete i izguglati.

Ako zaista smatrate da vam tako nesto treba, najodgovornije prema sebi je otici lekaru.

Svasta sa tobom onda, kapiram da ti je vokabular pod velikim pritiskom. Zamisli trazi ti neko noz da namaze maslac a ti kazes: postoje sredstva za mazanje maslaca ali ih ne smem imenovati jer mozes ubosti nekog sa time" ..

Napises da ti ne treba moralista, da ti ne treba savet, da ne zelis da ulazis u filozofsku diskusiju, da hoces INFORMACIJU, bez remifikacije te imformacije, i vecito se nadje njih hiljade da filozofira.

Treba mi suzbijac apetita zbog sledeceg:

da bi smrsao jer nisam u stanju da radim kardio i treninge jer se bavim karijerom.

boli me penis (da slucajno ne kazem nesto neprimereno) za posledice

jednom sam skocio sa 6 metara na beton, zato sto je bilo super zabavno, a bio sam veoma upucen u nezeljene efekte takve radnje. skakalo mi se.

eto, ti lakse sad .. ? aj sad mi reci kako se zove to sto kazes da ima registrovano kod nas, jer ispada da si dala netacnu informciju sobzirom da to nesto o cemu pricas ne moze da nadje ni google ni radnica u apoteci.

Пре свега,банализујете много. Жена/девојка је рекла да се то све може изгуглати,и још јако добронамерно предлаже да се пре свега посаветујете са лекаром,јер та средства имају гомилу нус-појава,те као такве могу угрозити Ваше здравље.

А мислите ли,да ли ико има петље да Вам нешто предложи,да се Вама не дај Бог слоши,и да Вас неко носи на души. Апсолутно-НЕ. А и ако сте већ толико паметни,можете и сами да нађете то што Вам је "потребно". ;)

Тему бих ставио под кључ,јер иста нема никакву конструктивну перспективу!

Back