gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Užas i velika sramota ljudskog roda.
Tako se spaljuje neprijateljska propaganda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Užas i velika sramota ljudskog roda.
Tako se spaljuje neprijateljska propaganda.
Nisam ni hteo da bude duhovito. Naravno da sam ozbiljan i nema čega da me bude sramota.
Prvo ja nisam nacista već srpski rasni nacionalista. Drugo, Dugomiru su izgleda svi srpski nacionalisti fašisti i nacisti.
Ne baljezgaj.Tako se spaljuje neprijateljska propaganda.
Kao prvo, možeš li mi objasniti koje su razlike između tvojih uverenja i nacističkih?
Kao drugo, da li ti je poznato da je iskazivanje tih ubeđenja zabranjeno na Forumu Krstarice?
I k'o treće, kako možeš postaviti snimak naciste koji spaljuju nešto i reći da je nepravedno da te neko drugi optužuje da si nacista?
Nebo i zemlja. U rasnom nacionalizmu ti sam biraš ono što ti se sviđa i možeš da dobaješ. Ima okvira kojih se moraš držati kao što je ljubav prema svojoj naciji, državi i svojoj rasi što uključuje borbu protiv rasnog mešanja. A sve ostalo možeš sam da biraš na individualnom nivoud dok kod Nacional Socijalizma nema biranja i nema individualizma.
Drugo ja uzražavam stavove u okvirima pravila foruma, ako moderacija preceni da ih kršim biću banovan. Sva sreća da su sada moderatori super i da su pravila dosta promenjena na bolje, inače ranije je ovde bilo katastrofa od pravila i od moderacije.
Nema potrebe ti si u očima izdajnika srpskog naroda nacista i fašista.
Kako to mislis?Ne znam na šta misliš jerbo je sada pod novim pravilnikom osuđen i nacionalizam (što je pravi nonsens samo po sebi), a tako ranije nije bilo.
Kako to mislis?
Sovinizam bi trebalo da bude osudjen dok je nacionalizam pozitivno osecanje.
Novi Pravilnik foruma, koji je nastupio relativno skoro, osuđuje nacionalizam tako što ga tretira kao krivično delo. Zabranjeno je po pravilniku stavljati na avatar ličnosti koje su optužene da su nacionalisti.
Ne znam na šta misliš jerbo je sada pod novim pravilnikom osuđen i nacionalizam (što je pravi nonsens samo po sebi), a tako ranije nije bilo.
"Optuzene"??? Pa u kom zakonu postoji to "krivicno delo"?
Za sovinizam mogu da shvatim, mada nisma gledala zakon po tom pitanju, ali za ovo sam gotovo sigurna da ne postoji kao kategorija.
"Optuzene"??? Pa u kom zakonu postoji to "krivicno delo"?
Za sovinizam mogu da shvatim, mada nisma gledala zakon po tom pitanju, ali za ovo sam gotovo sigurna da ne postoji kao kategorija.
Pa rekao sam da je nov pravilnik strašno čudan; zato mi i nije jasno o čemu priča Mr. Infinity.
Ентартете Кунст.
Овај господин је наравно Гебелс.
И несрећни Мита коме се то све свиђа. Ни не капира шта види али му је као и многим примитивцима фашистички импулс урођен.
Pa rekao sam da je nov pravilnik strašno čudan; zato mi i nije jasno o čemu priča Mr. Infinity.
..ako su deca ispod kapuljače imala maske, sve je OK![]()
Ma ja i ne citam sta on pise, nego samo ako se padne prvo na stranici kao sada, znam da su gluposti.
Ali cudniji mi je pravilnik ako je ako, koga doduse nisma procitala jos jer nisma znala da ima izmena.
- osobe protiv kojih su bile podignute optužnice ili donesene presude za zločine, genocid, nacionalizam itd.
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/
To nije bilo ranije, npr. dok sam ja bio mod. Nacionalizam je ubačeno relativno nedavno
Ne postoji krivicno delo nacionalizma, e da bi neko jos bio optuzen za to a kamoli osudjen, svakojake neznalice pocele da pisu ovaj pravilnik.
- osobe protiv kojih su bile podignute optužnice ili donesene presude za zločine, genocid, nacionalizam itd.
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/
To nije bilo ranije, npr. dok sam ja bio mod. Nacionalizam je ubačeno relativno nedavno
Ne postoji krivicno delo nacionalizma, e da bi neko jos bio optuzen za to a kamoli osudjen, svakojake neznalice pocele da pisu ovaj pravilnik.
Тако јеееееееееее............Nacionalizam je pozitivno osecanje, sovinizam, nasuprot tome, je negativno i moze se sankcionisati.
Nacionalizam je pozitivno osecanje, sovinizam, nasuprot tome, je negativno i moze se sankcionisati.
Ugradjen je više malogradjanski po kome umetnost mora da bude nešto što se svima svidja ,što nikoga ne pogadja , ne uznemirava , ne tera na razmišljane daleko bilo ,dakle spomenik Stefanu Nemanji , knjige Petkane Habjanović Djurović,Isidore B i Knjiga o Milutinu ,serije Radoša Bajića i Zdravka Šotre ,od muzike najsubverzivije može biti Boro Čorbo i Djulo Van Gog ...ono što iskače iz šablona je već sumnjivo , zato je tu vazda budno Ministarstvo kulture da prepozna,detetkuje i osudi entartete kunst.Ентартете Кунст.
Овај господин је наравно Гебелс.
И несрећни Мита коме се то све свиђа. Ни не капира шта види али му је као и многим примитивцима фашистички импулс урођен.
Znači nacistima je propao koncert pa su gledali gde mogu da se izduvaju. Izostanak reakcije policije na pretnje je blago rečeno čudan.
e tako isto ubiju olivera i odma objave u novinama da ga vucic ubio..a ovaj siroma spavao dok su kuckali naslovnu..овако то иде ..ови направе изложбу и плате неке групице да их наводно нападну да би сви заједно могли да траже новац од ЕУ фондова за слободу и демократију .