Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 3.943
I ja kazem, zasto je cuvati samo za jednog ako je trazena, seks pokrece u coveku mnoge pozitivne osobine i cini coveka zdravijim u svakom smislu.pa neka je varala, može joj se. alfa ženke će uvek varati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja kazem, zasto je cuvati samo za jednog ako je trazena, seks pokrece u coveku mnoge pozitivne osobine i cini coveka zdravijim u svakom smislu.pa neka je varala, može joj se. alfa ženke će uvek varati
Glupost."Сви су ми говорили да си куррва !! А ја им нисам веровао" !!!Сад нам је "Сузи" разбила илузије да је до сада била узорна мајка и супруга. Како је само могла !!!
I muškarci ćute o tome kad varaju.Жене можда варају и више од мушкараца, али за разлику од њих ћуте о томе изузев у својим затвореним круговима где се све прича до најситнијих детаља.
Не. Хвале се, а често и лажу. Жене ћуте и раде.I muškarci ćute o tome kad varaju.
Žena priznala da je varala i svi osuli po njoj drvlje i kamenje kao da je nikoga ubila.
Znači ne varaju samo muškarci kao što većina misli.
Link
Gdje će se hvaliti da se sazna ode brak i sve u pm.Не. Хвале се, а често и лажу. Жене ћуте и раде.
Sve se sazna.I muškarci ćute o tome kad varaju.
Не. Зато никада нисам добио батине тим поводом.Sve se sazna.
Ne sazna se ko je dovoljno pametan.Sve se sazna.
Naravno.Не. Зато никада нисам добио батине тим поводом.
Никада нисам варао своје партнерке.Naravno.
Ja mislim da će biti dobro ako je tipa 1960. Mnogo matora zajebi.vrlo jebozovna gospođa, čak i pored ohoho godina...mada ne znam kolko baš tačno ima