Suva koza posle brijanja!!!

• Začetnik teme Začetnik teme clock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne vidim nikakvu fabulu u tvom izlaganju, cini mi se da pokusavas da se zezas malo. Nisam znao za alergijsku reakciju na tu kremu, vecina mojih poznanika je pocela da je koristi i niko nema problema. Posle brijanja vrlo brzo nestaje osecaj koji imam zbog iritacije koze a o suvoci da ne govorim. Nije se toliko godina dzabe odrzala kao pouzdana i to bas na najosetljivijoj kozi kao sto je decija. Mozda postoji bolje resenje ( ne mislim na besmislene kremice koje koristi moja zena ).

King 7:
Ne vidim nikakvu fabulu u tvom izlaganju, cini mi se da pokusavas da se zezas malo. Nisam znao za alergijsku reakciju na tu kremu, vecina mojih poznanika je pocela da je koristi i niko nema problema. Posle brijanja vrlo brzo nestaje osecaj koji imam zbog iritacije koze a o suvoci da ne govorim. Nije se toliko godina dzabe odrzala kao pouzdana i to bas na najosetljivijoj kozi kao sto je decija. Mozda postoji bolje resenje ( ne mislim na besmislene kremice koje koristi moja zena ).
Sad se setih kreme Pantexol (ima da se kupi u apoteci), u tubi je, smrdi slično kao pavlovićeva i mislim da ima sličan sastav jer mi reče apotekarka da se to maže i kod beba kad imaju ojed i sl. E a ja sam je kupila za pete, a usput mi je apotekarka rekla da mogu slobodno da je mažem i na lice kad je suvo ili na usta kad ispucaju (!), ozbiljno...Tako da verujem u to što govoriš 100%.
Samo što se meni nekad gadi da je namažem na pete, šta da radim, meni bazdi....ne znam kako bih je mazala na lice baš...

Back