C
chika_doktor
Gost
namazao sam jednom zato sto mi je koza bil suva i iskochilo mi nesto po licu..sva sreca brzo je proslo..alergijska reakcija...prorodna je krema a ja navikao na hemijicu...prati fabulu radnje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osvanuo je dan muške koševinePekecinho:jel ima neko sredstvo za depiliranje moshnica?
Pomoc!
Sad se setih kreme Pantexol (ima da se kupi u apoteci), u tubi je, smrdi slično kao pavlovićeva i mislim da ima sličan sastav jer mi reče apotekarka da se to maže i kod beba kad imaju ojed i sl. E a ja sam je kupila za pete, a usput mi je apotekarka rekla da mogu slobodno da je mažem i na lice kad je suvo ili na usta kad ispucaju (!), ozbiljno...Tako da verujem u to što govoriš 100%.King 7:Ne vidim nikakvu fabulu u tvom izlaganju, cini mi se da pokusavas da se zezas malo. Nisam znao za alergijsku reakciju na tu kremu, vecina mojih poznanika je pocela da je koristi i niko nema problema. Posle brijanja vrlo brzo nestaje osecaj koji imam zbog iritacije koze a o suvoci da ne govorim. Nije se toliko godina dzabe odrzala kao pouzdana i to bas na najosetljivijoj kozi kao sto je decija. Mozda postoji bolje resenje ( ne mislim na besmislene kremice koje koristi moja zena ).
LePiaf:shta ja znam... Kad sam bio mali, time su me mazali kad dobijem ojed na dupetu...