SUVA KOSA-SAVET?

Monopol:
Smuckala sam sve to i vidim malu razliku samo posle prvog pranja (kosa vise nije tako suva). Pretpostavljam da to treba koristiti pri svakom pranju i jedno duze vreme da bi se video pravi efekat...
Hvala na savetu... :D
Hej, već si smućkala? Ti si baš ekspeditivna... :)
A zašto kazeš da ¨pretpostavljaš da to treba koristiti PRI svakom pranju¨??
Mislim, ja skapirala da je to šampon kojim se pere kosa... redovno, svaki put.
E, a baš mi je drago da ti odgovara... :)
Sutra ću ga definitivno i ja ¨opraviti¨... :D
Pozzz. :wink:

Shag Ivory:
Monopol:
Smuckala sam sve to i vidim malu razliku samo posle prvog pranja (kosa vise nije tako suva). Pretpostavljam da to treba koristiti pri svakom pranju i jedno duze vreme da bi se video pravi efekat...
Hvala na savetu... :D
Hej, već si smućkala? Ti si baš ekspeditivna... :)
A zašto kazeš da ¨pretpostavljaš da to treba koristiti PRI svakom pranju¨??
Mislim, ja skapirala da je to šampon kojim se pere kosa... redovno, svaki put.
E, a baš mi je drago da ti odgovara... :)
Sutra ću ga definitivno i ja ¨opraviti¨... :D
Pozzz. :wink:

E ma ne da je odlicno nego se ne zna! DAla sam jos jednoj kolegnici sa faksa tvoj recept, i devojka je ostala bez teksta kako sampon deluje. Svaka cast! Jos jednom puno hvala!

Pozd :)

Shag Ivory:
Ja imam recept za spravljanje šampona koji je super za sve tipove kose, a naročito za farbanu..
već danima nikako da kupim sve potrebno, ali ću ga napraviti... a ide ovako:
U apoteci kupiš sledeće sastojke:

- 700 gr kosili kupke
- 1 ricinusovo ulje
- AD uljane kapi
- pantenol rastvor 100 gr
- kapi koprive

Potrebna ti je i veća, prazna bočica šampona u kojoj ćeš sve sastojke smućkati... i...voila :)
Videla sam zensku pre i posle upotrebe tog šampona... razlika je, mislim... :shock:

PS - tečni kristali su super, mozda firma i nije bitna.
Svaka cast recept je fenomenalan.Samo jednom sam oprala kosu sa tvojim samponom i odmah se primecuje poboljsanje.

Monopol:
eh da... i ja sam cula za taj REVLON-ov proizvod ali ga je tesko do zla boga naci.
neko gore je spomenuo plavu kosu... ma i ja imam plave pramenove (blans je ucinio svoje) i bas su ocajno suvi...

Nije tesko. Svaka bolja parfimerija u BGd (znaci, ne svastarnica), a mislim da sam videla i u Lilly kozmetickim marketima...

Shag Ivory:
Ja imam recept za spravljanje šampona koji je super za sve tipove kose, a naročito za farbanu..
već danima nikako da kupim sve potrebno, ali ću ga napraviti... a ide ovako:
U apoteci kupiš sledeće sastojke:

- 700 gr kosili kupke
- 1 ricinusovo ulje
- AD uljane kapi
- pantenol rastvor 100 gr
- kapi koprive

Potrebna ti je i veća, prazna bočica šampona u kojoj ćeš sve sastojke smućkati... i...voila :)
Videla sam zensku pre i posle upotrebe tog šampona... razlika je, mislim... :shock:

Znaci,ovo je sampon...nije pakovanje? :roll:
Mislim,ne mora se prati kosa posle toga...zbunjuje me ovo ricinusovo ulje... :roll:
A neko je pitao za AD uljane kapi...postoje vodene i uljane,znaci trazis bas uljane AD kapi...

Probala sam sampon, zaista sam zadovoljna, samo je jako tecan, ne lici na obicne sampone. Stavila sam sve sto treba, cak sam stavila kosili kupku a ne sampon, bas kao u receptu. Zanima me da li je i vama ispao tako tecan, gotovo kao voda?

Back