Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 84.629
damazde dizel?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
damazde dizel?
Nisam bas pristalica SUV vozila pogotovo ko planira da vozi vise po gradu ....vise to smatram nekim trendom nego sto je to stvarno prakticno i ekonomicno.Hvala na odgovoru, da li imas predlog za SUV za ove pare, posto mi nismo uspeli da nadjemo?
9.000€ , 267.000 km pređenih , ovo je čista nebuloza kakav savet mu daješ , jedino ako ne misliš da čovek ubaci još 10.000 € za oporavak tih autaJučer sam išao gledao jednog Tiguana mislim da je bio 2013 2,0tdi DSG 4x4 kolegi za dole ..9000€ mu je bila cena nzn za koliko su se pogodili na kraju ..267k km je prešao ali u dobrom stanju svi servisi u VW jako lep autic kaparisao ga je odmah kad sam mu javio
X3 pa to najgori auto to ako hoce da kupi i bankrotira ....X3 isto mada ne volim BMW x drive tj 4x4 tu je Audi tata .Od ta 4 sta god izaberes nećeš pogresiti ..Trazi održavan auto u verifikovanom servisu . JAGUAR Peugeot preskoci ..Jaguar preskup za održavanje a I preplatis ga kao auto radi znaka ..Peugeot klasa ispod ..Sva ova auta su skuplja za održavanje da se razumemo ali Jagi je bas preterano skup
ŠurenjeBmw su dosta komplikovana vozila i skupa za odrzavanje pogotovo ovi noviji ....
Ovo je lista onih koje bi ja izbegao:Pozdrav svima, zena i ja planiramo da kupimo polovan auto iz uvoza, ali se ne razumemo u automobile pa bi zeleli da cujemo vase utiske, iskustva i misljenja.
Nase interesovanje je SUV, i mi smo imali neku listu od 10-ak automobila, koju smo sveli na 4.
Uglavnom smo gledali sledece karakteristike:
Budzet:20.000-25.000 evra
Godiste: 2016+
Kilometraza: max do 100.000km,ali pozeljno bi bilo da bude manja, iznad toga bas i ne bi hteli
Motor: Dizel do 2.000 ccm i do 132kw
Sto se tice motora to smo uglavnom gledali zbog manje potrosnje, ali svaku sugestiju prihvatamo.
Ovo je lista od 4 SUV-a:
1. Hyundai Tuscon N-Line 1.6 CRDI
2. Peugeot 3008 novije godiste
3. Jaguar F-Pace 2018god (njega smo nasli u budgetu, ali je malo vise presao)
4. Mazda CX-5
Ostali SUV (vise se meni svidjaju po kareltaristikama nego mojoj zeni, ali ova 4 iznad smo se slozili)
5. Volvo XC40
6. BMW X1 ili X3
7. Audi Q5 ili Q2
Ovo su nama najbitniji parametri, ali posto mi nemamo pojma o tome koliko kostaju registracije, delovi, potrosnja, pouzdanost, sigurnost/bezbednost, koliko su kvalitetni sistemi za upravljanje, kocenje, kvalitet motora, i da li unutra ima dovoljno mesta za porodicu od 4 osobe i stvari, voleli bismo da cujemo sva vasa misljenja o navedenim ili ne navedenim modelima/markama automobila.
Samo da napomenem da ne bismo uzeli Tiguana, jednostavno nam se ne svidja auto.
Hvala unapred svima!
Pa evo ako uporedim recimo odgovarajuće modele istog proizvođača, na primer Pežo 308 karavan i 3008, dobijam da je onaj prvi sa istim motorom brži, manje troši, stabilniji je i jeftinije mu je održavanje. Manje i košta. Takođe meni više odgovara položaj u ''običnom'' automobilu, nekako sam opušteniji. U SUV se lakše ulazi, ali kad sam već u njemu limuzina ili karavan se lakše vozi i meni jednostavno više odgovara.Hvala, ali odlucili smo se za SUV ipak. Koji je razlog zasto ti ne bi vozio SUV?
Pa to nije moje on ga je nasao na Mobile.de i zamolio da ga pogledam .. ..Trazi takav auto a oni nisu bas jeftini9.000€ , 267.000 km pređenih , ovo je čista nebuloza kakav savet mu daješ , jedino ako ne misliš da čovek ubaci još 10.000 € za oporavak tih auta
Svi su oni skupi za održavanje ali je Jagi bas skup ..Na 100k nebi trebalo da bude troskova narednih 100k ..Bmw su dosta komplikovana vozila i skupa za odrzavanje pogotovo ovi noviji ....
To je najprdavaniji "dzip" ovde kod mene.. hibrid . Lepo izgledaju a ima dosta prostora...a kakve su to se može videti po prosloj seriji VWa skode, karoq i kodiak..
nista hibrid..samo normalno gorivo..To je najprdavaniji "dzip" ovde kod mene.. hibrid . Lepo izgledaju a ima dosta prostora...a kakve su to se može videti po prosloj seriji VW
Normalno je gorivo samo ima extra el motornista hibrid..samo normalno gorivo..
Хах,немој ни случајно то,крш невиђени,два случаја оба око 120 000 дпф проблем.Mazda CX-5