igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.591
Verovatno 2,0 ako je novija a ove starije voze bez nekih velikih problemaImam dve, obe perfektne. Od kada vozim honde, poslednjih 12-tak godina, ne znam za kvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno 2,0 ako je novija a ove starije voze bez nekih velikih problemaImam dve, obe perfektne. Od kada vozim honde, poslednjih 12-tak godina, ne znam za kvar.
Sta ti znaci 2,0? Ne razumem.Verovatno 2,0 ako je novija a ove starije voze bez nekih velikih problema
2.000ccm3 kubikažeSta ti znaci 2,0? Ne razumem.
ako već pričamo o CRV u ova generacija 2000/2005 , 2.0 benzinac vvti je pun pogodakKakve veze ima motor od 2.0? Svi hondini motori su perfektni.
Trenutno imam 2 honde (civic 1.8 benzinac i crv 1.6 dizel). Imao sam civic-a starijeg 1.4 benzinac, a u firmi bivsoj sam imao dva accorda (2.0 benzinac i 2.2 dizel). Dakle, licno, veliko iskustvo sa 5 razlicitih hondi, godista od 2006. do 2019 (CRV je 2019.).
Nijedan od svih tih nije isao kod majstora za bilo kakvu popravku, osim za redovan servis (ulje, filteri, kocioni elementi, gume).
Cuo sam da je ekstra pouzdan, mislim da je to isti motor koji je bio na tom sluzbenom accordu.Pogledajte prilog 1269476Pogledajte prilog 1269477
ako već pričamo o CRV u ova generacija 2000/2005 , 2.0 benzinac vvti je pun pogodak
Kako hocete, ja cu opet Jaggija kupiti, samo Boze zdravlja.Nije moras uzeti i cenu u obzir jer je poprilicno skuplji ..ima mnogo bubica a popravke su skupe ko soda . On ovde i prica o modelu 2017-2018 2,0d sa 150ks koji može da se nađe za te pare ..
https://www.hotcars.com/2017-jaguar-f-pace-least-reliable/
Ne znam sta vozis, moj civic je sad na 240K, vozim ga gas-patos, nista ne skripi, nista se ne cuje, nista ne zvecka.Nisam bio oduševljen skoro novim hondinim suvom dosta toga se klatilo i klimalo kao npr kvake na vratima. Velike masivne a kao da će svakog trenutka otpasti. I unutra dosta zvukova, iz motora ko da je jugo dolazi zvuk.
Sto bi rekli, zdravo da te sluzi, bolji da promenisKako hocete, ja cu opet Jaggija kupiti, samo Boze zdravlja.
Ima veze ti stariji 1,8 varijavilni su odlični .. novi 1,5 benzinac npr je teško sranje..Kakve veze ima motor od 2.0? Svi hondini motori su perfektni.
Trenutno imam 2 honde (civic 1.8 benzinac i crv 1.6 dizel). Imao sam civic-a starijeg 1.4 benzinac, a u firmi bivsoj sam imao dva accorda (2.0 benzinac i 2.2 dizel). Dakle, licno, veliko iskustvo sa 5 razlicitih hondi, godista od 2006. do 2019 (CRV je 2019.).
Nijedan od svih tih nije isao kod majstora za bilo kakvu popravku, osim za redovan servis (ulje, filteri, kocioni elementi, gume).
Kupi niko ti ne brani i kod mene kolega ga ima..kupio pre poskupljenja novog ..Tako da sad posle dve godine I 50k km može skoro iste pare da dobije za njega ..Kako hocete, ja cu opet Jaggija kupiti, samo Boze zdravlja.
Ima veze ti stariji 1,8 varijavilni su odlični .. novi 1,5 benzinac npr je teško sranje..
Nema sta da pricam rekla kazala puni servisi reklamacija na ta auta .. tj motoreJesi li presao bar 100K sa tim motorom, pa imas iskustva, ili pricas neke rekla-kazala price?
Nema sta da pricam rekla kazala puni servisi reklamacija na ta auta .. tj motore
Znam i ja jednog koji je u prvih godinu dana 6 puta bio u servisu po 15-20dana ..Na kraju trazio pare nazad ..a i nije jedini to je opste poznato da su ti motori promašaj...Nzn jesu li to sredili ne pratim zadnjih godinu dve ali sve I jedan je bio pozvan nazad u servis ..Ja znam nekoliko ljudi koji ih imaju vec par godina i niko se ne zali - voze i uzivaju.
sva ta novija auta su shit, puno elektronike, senzora gluposti..
Pa mozda na francuskim (koje izbegavam u sirokom luku). Na japancima se to ne kvari, ili bar se meni nije desiloKvare se, a mogućnost popravke kod nas je često diskutabilna.
Dobro, problemi s tim motorom su poznati, kao i pouzdanost 1,8, ali ako se vratimo na uvodni post tamo nema Honde ni u jednoj verziji.The following vehicles are affected by this class action lawsuit:
2018-2021 Honda Accord
2019-2021 Honda CR-V
2019-2021 Honda Civic
Sve sa 1,5 turbo motorom
pa nista kad se stavi normalan broj, al kad ih nakitis ko bozicnu jelku onda stvara problem..nije ti se desilo..budi sretan..ja imam gresku na mom starom autu egr, svijetli vec duze vrijeme, ne jednu godinu vec vise..i fino se odvezem do bosne i vrnem bez problema..auto imam od 2013, brisace nisam promjenio jos. ulje filter svake druge godine..zracni sam promjeno tek ove godine..filter kabine pre 2 godino..takodje svjecice pre 2 god. termostat ni pipno..alternator pre 2 god, crko njega sam promjenio..auto oko 195.000 milja..sijalice, otkad ga imam samo jednu na zadnjim tablicama...Sta fali elektronici i senzorima?