Sutra ti je rodjendan

Mmm....ne, što bih pamtio...ionako slabo patmtim datume, sve u Evernote moram da upišem..e, baš sad me podseti da upišem važan datum, da ne zaboravim, a ne tiče se bilo čijeg rođendana ;)
Pasmtim samo rođendane najbližih i sasvim je izvesno da ih neću nikad zaboraviti.

dal ste nekad necije rodjendane slavili ko crvena slova i uz tu pompu a danas se samo setite tih dana i slegnete ramena na taj dan
meni sutra jedan od takvih dana,doduse imam i neke slike
mogli bi na ovoj temi da saljemo poruke ljudima cije smo rodjendane nekad dozivljavali jedne od boljih dana u godini,ono kao nismo zaboravili
ili je to bezveze,ko neka bleda senka tih dana,,,

nisam

dal ste nekad necije rodjendane slavili ko crvena slova i uz tu pompu a danas se samo setite tih dana i slegnete ramena na taj dan
mogli bi na ovoj temi da saljemo poruke ljudima cije smo rodjendane nekad dozivljavali jedne od boljih dana u godini,ono kao nismo zaboravili

Nisam.
Rodjendan moga deteta mi znaci jer sam ga tog dana videla, cula, onjuskala,... posle toliko meseci. Nekako mi je logicnije da nasim roditeljima znace nasi rodjendani nego nama samima.

Da naravno. Uvek se setim. Ne samo rodjendana vec i drugih bitnih datuma.
Odvojim neki minut tog dana, pomislim na tu osobu, pozelim sve najlepse i najbolje i slegnem ramenima. Nikada mi taj dan nije dan kao svaki drugi dan. Nikada nesto sto mi je bilo mnogo bitno moze postati totalno nebitno.

Ne razumem temu :)))

°

Onako hipoteticki zamislis da si nekada davno ili mozda ne tako davno, kad si ustajala pogledala u svoj zidni kalendar i skakala oparena ugledavsi crvena slova na istom. Samo taj kalendar nije bio zvanicni SPC-a, nego onaj nezvanicni tvog srca. Godine su prosle, zidove si prekrecila mnogo puta, kalendare zamenila novim, mozda vise i nemas zidni kalendar nego koristis kompjuterski, ali se secas da je taj dan nekada bio poseban iako nema nikakve zvanicne potvrde da je poseban.

Jel jasnije? :lol:

Глупости.

:eek: Zasto?

Sretnem ja drugaricu iz osnovne na ulici, sa kojom se ne druzim jos od skole ali smo bile bas dobre, pre par godina i pricamo tako i kaze ona meni kako se ona svakog 24.06. seti da je meni rodjendan a ja kazem, pa i ja svakog 09.03. da je tebi. Kaze ona, ali nikada ne uzmem telefon da te pozovem, a kad bolje razmislim i nemam tvoj broj. A ne, rodjedan nekoga koga si nekada mnogo voleo. Naravno da se setim.

Sretnem ja drugaricu iz osnovne na ulici, sa kojom se ne druzim jos od skole ali smo bile bas dobre, pre par godina i pricamo tako i kaze ona meni kako se ona svakog 24.06. seti da je meni rodjendan a ja kazem, pa i ja svakog 09.03. da je tebi. Kaze ona, ali nikada ne uzmem telefon da te pozovem, a kad bolje razmislim i nemam tvoj broj. A ne, rodjedan nekoga koga si nekada mnogo voleo. Naravno da se setim.

Добро...Али далеко од тога да ми је нечији рођендан ИКАДА био не знам какав догађај, претеривање најобичније.

Pribelezen 24.06.
Da se setim sledece godine.

Back