Sutra ti je rodjendan

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
dal ste nekad necije rodjendane slavili ko crvena slova i uz tu pompu a danas se samo setite tih dana i slegnete ramena na taj dan
meni sutra jedan od takvih dana,doduse imam i neke slike
mogli bi na ovoj temi da saljemo poruke ljudima cije smo rodjendane nekad dozivljavali jedne od boljih dana u godini,ono kao nismo zaboravili
ili je to bezveze,ko neka bleda senka tih dana,,,

dal ste nekad necije rodjendane slavili ko crvena slova i uz tu pompu a danas se samo setite tih dana i slegnete ramena na taj dan
mogli bi na ovoj temi da saljemo poruke ljudima cije smo rodjendane nekad dozivljavali jedne od boljih dana u godini,ono kao nismo zaboravili

:) Imala sam taj trip nekada davno, ali i to se zaboravi. Sve prođe. :)

Да ли ви хришћани смете да славите рођендан?

to je povod da se nadogradi radost,recimo satro posto su svi do jaja srecni,evo i sire tu radost na forumu,sreca sreca fejk radost,dakle spremamo se idemo na tortu ,sendvice,duvanje sveca,smeh,pokloni,igra,slikanje,mada je i to fejk nekul poziranje,ne volimo da se slikamo,nismo lepo ispali,povod da se okupe ljudi od slinih obaveza,kako se cicak raduje novim bebama i takvim povodima,ucite od nje<3

čemu bre da se radujem kad mi svake godine otkaže po nešto a performanse su mi sve slabije?
stazi na kojoj me čeka samo dehidracija i sparuškavanje?
idibre

- - - - - - - - - -

ne pomaže više ni vitamin C i orgazam dnevno...

Back